Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_czar

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az megvan, mikor ülsz az asztalodnál, a tárgyaid rabjaként, a monitor képe beégett a retinádba, szorít a nyakkendő, és azt érzed, hogy valahol nagyon máshol lennél? Még csak fél tizenegy, de nem bírom tovább. Elegem van, le kell lépnem innen.- Te figy, én elhúzok. – vetem…..
_czar 2011.02.02 11:58:12
Több „Molotov-koktélt” dobtak ma hajnalban egy romák lakta házra Hatvanban. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e etnikai szál a történtekben. - írja a HEOL. Szerintem az is baj, hogyha egy embernek is eszébe juthat egy országban egy ilyen hír hallatán az, hogy ez…..
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
_czar 2010.04.25 14:12:41
@sashlee: nem az a baj hogy nem hallgattad végig hanem hogy úgy jelentettél ki bármit a lemezről hogy végig SEM hallgattad. érted már? a műfux és a nigawanabe nem tudom hogy jön ide, ezt intézd el te magadban :)
Method Man @ Petőfi Csarnok, 2010. április 1. Mikor általános iskolába jártam, az avasi srácok körében a hip hop volt a legkúlabb dolog, amit csak el lehet képzelni. Az osztálytársaim leszakadtabb része bármifajta szövegismeret nélkül is érezte, hogy ezek a négerek pontosan…..
Már a pályám elején rájöttem, hogy tulajdonképp egy multinál dolgozni megköveteli a folyamatos hazudozást részemről. Alapból be sem kerül aki nem hazudik jó kövéreket az életrajzában. Legjobb lehetőséget a „karrier-lyukak” nyújtják a kamázásra, én például az…..
_czar 2010.02.20 17:03:37
Aki politikai pályára lép Magyarországon, az úgy tűnik, bizonyos idő elteltével házi őrizetben találja magát, legalábbis a jelek erre mutatnak. Lehet, hogy mindez azért van, mert politikusként lehetetlenség kibírni, hogy ne lopjon az ember kisebb, de inkább nagyobb összegeket.…..
_czar 2010.02.04 19:12:46
_czar 2010.02.04 20:33:29
@Kirsánkodó: "azért mert ez egy írás"
örülj neki, olvasgasd még el párszor, ébressze benned a gondolatokat :) szerintem te is ilyen kedvesen okos vagy.
Most, hogy jobbról és balról is záporoznak a megrendítő erejű politikai reklámpofonok a választókra, újra elgondolkodtam azon, hogy én tudnék-e, szeretnék-e egy politikai párt kampányán dolgozni. Merthogy így első látásra nem egy csábító perspektíva. A furcsa a dologban az,…..
ratro.blog Volvo 2010.01.19 18:40:00
A Volkswagenhez talán az első három kezdőbetűnyi köze van ezeknek az autóknak, nekem viszont óriási kedvenceim. Főleg a régi 200-as széria darabjai férnek bele a szívemnek ezen részére kialakított fiókjába, de szorosan parkolnak mellettük a korai 700-as modellek is. Ezen az…..
_czar 2010.01.19 22:16:24
Megfigyelhető, hogy az év első napján kiürülnek az irodaház előtti dohányzó padok. A padokat persze nem dohányzásra építették, de a lehető legritkábban fordul elő, hogy valaki másra használná őket. Mondjuk, lejöjjön a légkondi ellenére is 30 fokos irodából egy szép…..
  Néhány napja volt szó az Urbansitán a pusztulás szélén álló Várkert Bazárról, mely olvasóink szerint sajnos csak azért van felállványozva, mert egy filmforgatáson azon szökik majd egy szereplő. Most viszont a mellette álló gyönyörű villa hirdetésére lett figyelmes…..
_czar 2009.12.11 02:08:46
Nyájas, és mindent megbocsátó olvasóim, a fővárosba költözés és az újabb macska beszerzése minden időmet elvette, és sajnos lemaradtunk egy kicsit a Benkő of Love hogyvoltokkal, de ami késik, az nem múlik, mint ígértem. A következő adagra nem kell majd ennyit várni…..
Van ugye Kertész, hazánk kiváló Nobel-díjasa, aki egyfelől – szigorúan irodalmi, esztétikai szempontból – nem annyira kiváló, cserébe viszont nem is annyira hazánké. Amennyire igaza van abban, amit mond, annyira nem kellene ezt hangoztatnia, akkor, amikor egy nagy…..
Kóczián Péter Orbán zsenije 2009.09.04 13:35:55
  Nincs messze a nap, amikor egy választási győzelem hevében Orbán zsenijéről kezdünk amjd el beszélni. Hogy ő már akkor is tudta. Hogy a kitartás elnyeri jutalmát. Hogy csak ő volt, aki tudta. De ez marhaság.   Orbán Viktor 2002 óta ugyanazt a nótát fújta. A…..
Hogy miért használják fel újra és újra az ikertornyok elleni 2001-es támadást különféle reklámüzenetek célbajuttatására? Mert bár tudják, hogy alapvetően ízléstelen ezt előcibálni egy teljsen más témájú reklámban, de egész egyszerűen túl nagy a kísértés. 9/11…..
_czar 2009.09.01 22:58:52
_czar 2009.09.01 23:00:54
Graffiti blog Helyreigazítás 2009.07.31 23:24:00
Kaptam Tomcattől egy e-mailt, melyben helyreigazítást kér a héten megjelent Tomcat rongálásra buzdít című poszttal kapcsolatban.Ezúton kijelentem, hogy hibásan lett értelmezve az említett posztban Tomcat eredeti felhívásának azon a bekezdése, melyben a következőket…..
_czar 2009.09.01 15:06:10
Nyilván minden sikeres graffiti akcióról nem számolhatunk itt be, mert egyrészt egész nap posztot írhatnék, másrészt a blog.hu tárhelye is véges, pedig egy-egy akció - ha civil szemmel nem is, de - bizony édemelne említést, ellenben most inkább az apróbb bonyodalmaké a főszerep,…..
Rövid párbeszéd a négyeshatoson:- Jegyeket, bérleteket kérem!- Kedves uram, negyven éve járok munkába és mindig volt bérletem. Most viszont úgy döntöttem, hogy ezentúl sem jegyet, sem bérletet nem fogok vásárolni az önök járataira. Ugye megérti?(Ellenőr lehajtott fejjel…..
_czar 2009.08.14 15:11:00
Akad jó pár olyan film, melyben az egyik szereplő szó szerint elveszíti a fejét vagy egyéb testrészét. Az egyik alapeset, mikor karddal elválasztanak a testtől valamit, de van olyan, ahol egy földönkívüli szörny vágja ketté az alanyt, esetleg egy rafinált csapda csinál apró…..
Melissa Brandts egyáltalán nem akart mókust fényképezni, ő csak a pasijával közös képet szeretett volna a kanadai Banff nemzeti parkban. Beállította önkioldóval a Minnewanka tó partján a fényképezőgépét, a mókus pedig két lábra ágaskodva belepofátlankodott a képbe. A pár…..
_czar 2009.08.12 16:15:28
Graffiti blog Edding 800 review 2009.04.10 14:06:00
Eddig 800 ismertető sok szerettel mindenkinek:) ..
8ker Kálvin téri aluljáró 2009.07.03 21:58:00
 Az eső nem kíméli mostanság a fővárost sem - szinte minden nap van valami fennakadás a városban az időjárás miatt. Most éppen a Kálvin téri aluljárót kellett lezárni, mert betört a szarlé és befolyt a metróhoz. A négyes metró új aluljáróját építik a csodálatos…..
A nagy pimpmester, Xzibit június 6-án a Syma csarnokban vagy bulit csinál, vagy haknizik. Még magunk sem tudjuk, de az biztos, hogy a detroiti illetőségű rapper talán soha nem volt a csúcson, de legalább eldurrantott egy-két jó számot. Már három albumon túlvolt Xzibit, amikor 1999…..
Elképesztő hír kapott szárnyra a nyugati parti rap háza tájáról. Ugyanis Jay-Z produceri (és előadói) felügyelete mellett rap album készül az 1956-os budapesti eseményekből. Egyre több amerikai híroldal és PR ügynökség erősítette meg a hírt. Sikerült mikrofonvégre kapni…..
_czar 2009.01.06 23:06:50
  Sok multinál megfordultam már karrierem során, de az adott cég profiljától vagy méretétől teljesen függetlenül mindenhol szerencsém volt a MINDENT, de bazmeg tényleg mindent tudó és mindenhez értő kollégához. Eleinte nem figyeltem fel rá, de idővel ráébredtem,…..