Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zol

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Legutóbb júniusban szörnyülködtünk egy gyanús Adidas webshopból érkezett cipőn (azóta az az oldal szerencsére az enyészeté is lett), de az a Kínában postázott példány - bár nem volt szép, és pláne nem volt Adidas - semmi  az alábbi képeken szereplő darabhoz képest. Igen, a nyitóképen balra a…..
Zsuzsa mobilja pár hónap után használhatatlan lett, amin sajnos a szerviz sem tudott segíteni. A hiba újra és újra visszajött. Végül Zsuzsának elege lett, erre se pénz, se mobil.  2018. március 09-én vásároltam az eMag webáruházban egy Doogee X5 max típusú mobiltelefont, amit annak rendje és…..
Egy olasz bíróság döntése értelmében egy apa kénytelen tovább finanszírozni fia egyetemi tanulmányait. Ebben még önmagában nem lenne túl sok érdekesség, az ügy akkor lesz izgalmas, ha azt is eláruljuk, hogy a fiú 28 éves, és az apa megunta, hogy nem képes magát eltartani. A…..
Zol 2016.05.02 10:22:20
@Irbisz: Érdekes. De érdekesebb, hogy mennyi egy átlagfizetés itthon (különösen a fiatalok körében), és mennyi egy albérlet. Nem biztos, hogy az akarat az elsődleges ok.
"A hűség igazi gyöngyszem a homokszemek között, amit csak azok láthatnak meg, akik valóban értik, hogy mit jelent." Paulo Coelho Sziasztok! A rengeteg bejegyzésetekben lehet, hogy már felmerült ez a probléma a Vodafone-nal kapcsolatban másnál is. Ha így van, kérlek csak…..
Zol 2016.02.15 18:37:01
@MrZed001: Nem kínai dual-sim-es telefonod van? A 4G előtti típusok jelentős része csak 850Mhz-en és 2100Mhz-en támogatja a 3G-t. A vodafone nagyobb településeken kívül 900Mhz-en 3G-zik. Ezért lehet hogy pl autópályák mentén 2G is alig van (gondolom azt már nem nagyon fejlesztik), városban meg 3G fullon.
A Galaxy S6 (meg persze tesója, az Edge) jött, láttuk és győzött - legalábbis annyiban, hogy lényegében mindenki odavan érte, és a hírek szerint az eladások is jól alakulnak (vagy mégsem? ez majd év végére eldől).   A kellemes (bár kissé ismerős) külsejű és kiváló…..
"Boldog Karácsonyt a Kedves Olvasóknak! Ahogyan legújabb társszerző hölgyünk Yks ígérte a 70-es évekbéli divatposztja végén, ma - másik kedvenc évtizedébe - a nyolcvanas évekbe látogatunk vele." - JTom Hogy kizökkentsünk a karácsonyi hangulatból...  a 80-as évek ZS-filmjei. Az a csodás VHS…..
   A határaink közelében levő nyugtalan külpolitikai helyzet miatt érdemes egy kicsit számba venni hazánk védelmi képességeit, hiszen bármennyire is elképzelhetetlennek tűnik, hogy katonai konfliktus részesei legyünk, az esély mindig is meg lesz rá. Segítségül az angol nyelvű…..
Zol 2014.09.12 12:23:02
@doggfather: az attól függ hány mekiben állnak meg átutazóban
Nem poénkodunk, sőt kegyeletet sem sértünk, inkább csak dühösek vagyunk, de meglehetősen: a köztévé M1 nevű kormányszócsövén csatornáján ma este 19:30-kor leadott Híradójába volt idő a kormány tankönyvprogramjának dicsérgetésére, az ellenzék baszogatására két…..
Néhány olvasó kérésére a 18+ képek ezentúl a bejegyzés végén, a többi képtől jól elkülönítve lesznek láthatóak. Így lehetőség van kihagyni őket. 1970. Elvis, Nixonnal fog kezet a Fehér Házban...
Chinatownban körülbelül százezer kínai származású ember él pár háztömbnyi területre zsúfolva. Bevándorlók, első generációs amerikaiak, akik jól tudják, milyen a nagyvárosi nyomor Manhattan szívében. Annie Ling tajvani születésű, kanadai fotóslány négy évig követte…..
Az ukrán helyzetet lehet egyfelől zavargásnak, másfelől forradalomnak vagy akár polgárháborúnak is hívni. Egy azonban biztos: mindenki számára megrázó helyzet, melyben emberek vesztik az életüket. Ilyenkor a papság feladata még fontosabb: a lehetőségek szerint békés megoldás…..
Zol 2014.01.27 11:39:45
A hírrel kapcsolatos hozzászólások alapján, a hajnali CIB fiók ellen elkövetett pokolgépes merénylet Magyarország legnépszerűbb terrorcselekményeként vonulhat a köztudatba. Kép forrása: Lánglovagok.hu - van több is Ehhez hozzájárul, hogy a robbantásnak nem volt…..
Mai tanulságos cikkünket a Mobility Digest szolgáltatja, és egy olyan jelenséggel szembesít, ami a korábbi években csak Windows Phone esetében jelentkezett, és érdekes módon annak esetében már – lassan, nagyon lassan – javul a helyzet. Amióta tavaly megérkezett a…..
Zol 2013.12.07 12:20:45
@pushalias: Ok, akkor légy szíves mondj egy olyan indokot, amivel rávennél egy pénzügyi döntéshozót az átállásra. Az egyszerűség kedvéért nem IT vezetőt írtam, akinél a marketing bullshit-eket nem lehet elsütni.

Bizony, sőt ha bemész egy ügyfélszolgálatra, az ügyfélhívó rendszer is érintőképernyős. És?
Nem mondtam én egy szóval sem, hogy rossz az érintőképernyő.
Csak azt nem értem mi köze a Metro felületnek a pénztárgéphez?
Szerencsétlen devizahitelesek a nagy megmentésre várnak hónapok óta, erre mi derül ki? Már megint csak a szokásos fideszes szemfényvesztés látszik: politikai-kommunikációs értelemben ügyes amit kitaláltak, gazdaságilag viszont az egész csak fingfűrészelés, vagy ha úgy tetszik,…..
Zol 2013.11.07 15:05:58
@Lencsés István:
Orbánnál beragadt a shift?

A csökkenő adósságről pedig inkább beszéljenek a tények:
www.akk.hu/object.c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1.ivy
Zol 2013.11.07 15:08:28
@fehérfarkas: Azért Tóni kapta, mert ő a legnagyobb paraszt. :)
Zol 2013.11.07 15:37:27
@délioldal: Ja bocs, ezt nem tudtam :o)

Simán lehet, hogy az Államadósság Kezelő Központban maradt egy MSZP-s neobolseviklibsizsidó sejt, aki a háttérből hamisítja az adatokat :o)
Nem könnyű megtalálni a Hernádi Zsolt egekbe magasztalásáról szóló címlapsztorit a Heti Válasz friss számában, hirtelen elszaporodtak a fizetett oldalak, alig van hely a tartalomnak. Borókai főszerkesztő bizonyára megveregeti a hirdetésszervezők vállát, ez jó mulatság, férfi…..
Zol 2013.10.15 15:29:25
@Talicska Zsolti, államtitkár, 24Mrd Ft magánvagyon: Ez kicsit Cion bölcseire hajaz, de nagyon jó lett :)
Épp pár hete elmélkedtünk itt az Androliben arról, hogy eljöhet az idő, amikor a nagy gyártók komolyan nekikezdenek ellehetetleníteni a custom ROM-okat gyártó fejlesztői közösséget, és olyan megoldásokkal állnak elő, amik kvázi lehetetlenné teszik a készülékek rootolását…..
NapiApp Tarolt a HTC One 2013.10.07 10:00:00
Mindannyian tudjuk, hogy a HTC igen csak nagy bajban van, és a One készüléktől várták a megváltást, ami sajnos még nem jött össze. A készülék kiadásakor az egész tech világ egyértelműen elismerő volt a készülékről, mind dizájn mind tudás tekintetében. Ezt a Gadget Awards…..
Zol 2013.10.08 09:47:57
@freddyreal: abszolút egyetértek. Fanatizálás és az ésszerűség feláldozása a desing oltárán. Az Apple esetén is lassan és akaratlanul kezd ez kikopni, nem most kéne elkapni ezt a fonalat.
Zol 2013.10.09 10:23:23
@SnakeHB: Hát tényleg ízlések és pofonok.
Számomra túl sok annyi kompromisszum, amit felsoroltál egy ilyen drága telefonnál.

Viszont a biztosítás érdekelne engem is. Hol kötötted?
Mert én csak olyanokat láttam, ahol ilyen értékű készülékre a havidíj minimum 1800 Ft és 20.000-30.000 között van az önrész.
Zol 2013.10.10 11:22:43
@SnakeHB: A szolgáltatók biztosítását én is rablásnak tartom.
köszi a tippet, megnézem.
Egy hét óta legálisan is áthajthatnak a brüsszeli útkereszteződések piros jelzésein a kerékpárosok. A döntést egyenesen a közlekedési miniszter jelentette be, miután a belga közlekedési intézet jóváhagyta a terveket. Múlt hét szerda óta két új közlekedési tábla jelzi…..
A múlt héten jelent meg a Nokia YouTube csatornáján az alábbi videó, amiről szinte csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Nem az első, amit hasonló témában kiadtak a kezükből, de mindenképpen az egyik leglátványosabb. Több szót nem is érdemes a felvezetésére fecsérelni,…..
Előszó Korábbi Felhívásunkat követően ezennel elindítjuk Keleti Oldal rovatunkat! Időhiányban, valamint ínhüvelygyulladásban szenvedők kedvéért egy rövid összefoglaló, mit is szeretnénk ezzel a rovattal. Először is rávilágítani arra a tényre, hogy nem csak a Nagy…..
TComment Motorozni halálos 2013.07.10 06:53:13
A motor számtalan szempontból biztonságosabb, mint az autó, de ezt anyánk sosem hinné el nekünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Orbán Viktornak rendszerszerű problémával kell szembenéznie. Ezzel az önmagát művelt bugrisnak tartó politikus (aki valójában legfeljebb félművelt bugrisnak nevezhető) pénteken szembesült, igaz, nem először. Pont azon a napon, amikor az EU pénzügyminisztereinek tanácsa…..
Zol 2013.06.22 08:45:13
@Khonsu: Én is ilyesmitől tartok, megfejelve Jobbikos agymenésekkel, amik legalább olyan károsak lehetnek, mint a Fideszé. Pláne ha valamiben mégis megegyeznek (egy ide egy oda alapon).

btw. Érdekes megfigyelni azt, ami a törököknél és Brazíliában folyik. Tudom más kultúra (pl jóval régebb óta demokráciák és ezáltal tudatosabbak a emberek), de olyasmiért vannak utcán, ami itt is simán megvan: jegyáremelés, stadionok, olimpia, diktatórikus lépések.
És itt mivan? semmi. Mindenki ül a seggén és a blogokon puffog.
Sajnos, vagy inkább hála istennek felénk nem várhatóak annyira szélsőséges fellépések a kormány ellen, mint az araboknál, braziloknál, törököknél.
Pedig létjogosultsága lenne, csak hát egy generációnak még fel kellene nőnie demokráciában.
Zol 2013.06.22 09:37:14
@Khonsu: Én is a déli államoktól "várom" a nyugati világ robbanáspontját.
Csak attól félek, hogy utána mi lesz? kik jönnek?
Az emberek kitombolják magukat. és...?
Vén Veréb még reménykedik, hogy nem az utolsó frissítés érkezett a Nokiától butatelefonjára (165 millió Symbian júzer, szevasztok), mert nála szétesett a telefonkönyv, ami azért elég alap funkció. A Nokia ügyfélszolgálata másfél hónap alatt nem kapkodta el a segítséget,…..