Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Közöd?? (törölt)

0 bejegyzést írt és 1350 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz megérdemelten győzött a választásokon. Nem csupán azért, mert az előző (ill. még jelenlegi) kormány működése csak ellenszenvet váltott ki a szavazókból. A Fidesz nem csak rekordtámogatottságával írt történelmet, hanem azzal is, hogy képes volt legnagyobb riválisát…..
Közöd?? (törölt) 2010.04.27 08:59:29
A Critical Mass mellett volt a hétvégén más kerékpáros rendezvény is, az egyik ilyen a Balatonkör volt, amiről min küldött egy rövid videót. Ilyen eseményekkor sajnos elkerülhetetlen az, hogy a kerékpárosok egy ideig feltartsák az autóforgalmat. Vannak türelmes és kevésbé…..
Közöd?? (törölt) 2010.04.26 20:57:10
@min: ne is kérj elnézést emiatt, inkább kérj elnézést a bringások minősíthetetlen viselkedése miatt
Közöd?? (törölt) 2010.04.26 20:59:57
@H.L.: nem csak azért, hanem mert rühellünk benneteket csak azért. aztán ha magatokba szálltok és rendesen viselkedtek végre nem mint a videon akkor talán megbocsájtunk és békénhagyunk
Közöd?? (törölt) 2010.04.26 21:13:24
@H.L.: te nagyonhülye vagy ha ennek örülsz
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
Amikor az ember azt gondolná, hogy viszonylag élhető város ez a Kartúm, hirtelen pofánvágja a valóság: ha hajnali háromkor megállít az utcán pár rendőr és megkérdezi, mit keres egy khawadzsa nő egy dél-szudáni férfival egy riksában, lehet sejteni a folytatást, ami a…..
A görög államcsőd veszélye hónapok óta benne van a levegőben és bár egyelőre nem következett be, elemzők szerint csak idő kérdése. Hellász csődjével a tehetős helyiek is bajba kerülnének, hiszen egyrészt helyi vállalkozásaik és ingatlanjaik értéke hatalmasat esne,…..
Közöd?? (törölt) 2010.04.24 09:27:36
@akira2: ezt a sok marhaságot honnan lapátolod össze? xD
görögörszág és még páran mások spanyolok, portugálok, írek és szlovákok az euro miatt van bajban. a többi duma bullshit
Mint ismeretes az első Alien film rendezője, Ridley Scott ismét a kezébe vette a savas vérű űrszörny sorsát és maga fogja dirigálni a franchise következő darabját, amely nem közvetlen folytatás lesz, hanem egy előzményfilm. Scott nemrég az MTV-nek nyilatkozott a produkcióról.…..
Közöd?? (törölt) 2010.04.23 17:14:39
     2010 április 25.-én este kb. nyolcra megszámolják a szavazatokat, és ha az új titkárnő miniszoknyás lábai elterelik az OVB vén kecskéinek figyelmét arról a kétségtelenül szórakoztató lehetőségről, hogy a választások eredményét, például annak…..
Tisztelt Szerkesztőség!   Denis MacShane brit munkáspárti képviselő, volt Európa-ügyi miniszter a Newsweekben írt a magyarországi választásokról (Europe’s New Politics of Fear).   MacShane néhány megállapítása nem fedi a valóságot, amelyek miatt a Newsweek…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
„Ebben az esztendőben nem fog menni, ez teljesen nyilvánvaló, de az az eltökélt szándékunk, elképzelésünk, hogy négy esztendő múltán, a ciklus végére a magyar vállalkozók átlagos adóterhelése a közép-európai versenytársak átlagához igazodjon” –…..
Közöd?? (törölt) 2010.04.21 19:22:33
@brlv24: realista lennék inkább, tekintsd meg a gazdaság helyzetét és az országszerte fokozodó nyomort!
Közöd?? (törölt) 2010.04.21 19:23:52
@cukicica: mert ha választás után mondja már nem hivatkozhat arra, hogy ők akkor is megmondták. a fidesz saját hülyeségébe sétál belefele, mint gyurcsány.
Közöd?? (törölt) 2010.04.21 19:27:13
@Anyád a baráthal: nem érted, a kiadási oldal faragása maga a megszorítás. nem azért kényszerülnek erre mert hülyék hanem eddig érnek az ország gazdasági lehetőségei, viszont nem elég okosak ahhoz, hogy megteremtsék maguknak a lehetőséget. Ebben lehet, hogy tévedek, örülnék neki ha mégis képesek lennének rá...
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
Közöd?? (törölt) 2010.04.20 08:00:50
Aki túl korán ellövöldözte a patronjait, az  most sajnálkozhat, mert messze nem a választási este volt az Országos Választási Bizottság történetének legkínosabb szereplése. A pompás testület pár percel ezelőtt 5:2-es szavazataránnyal úgy döntött, hogy nem jogsértő az…..
Pontosan egy hete, amikor két kollégámmal közösen vehettem részt egy televíziós beszélgetésen, a vita hevében Ágh Attila fontosnak tartotta emlékeztetni Stumpf Istvánt egy régebben sokszor elismételt gondolatára: nem a mandátumokban kifejezhető parlamenti támogatottság, hanem a…..
Mondta Illés Zoli (Fidesz, Terézváros) a nyugdíjas néninek a 2. forduló előtti kampányrendezvényen, melynek a fő témája ez volt: A videóból sok minden kiderül: Illés Zoli nem szavazatvásárlásnak gondolja ezt az akciót, ezért kéri el a 200 forintot. Számlát nem…..
A budapesti 23. választókerület második forduló előtt áll. Bár a fideszes László Tamás több, mint 48%-kal toronymagas esélyese a mandátumnak, a szocialista dr Hetyei László is mindent bevet, ami bevethető. Néhány hete (!) buzgó látogatójává vált a nemrég fölszentelt…..
Közöd?? (törölt) 2010.04.19 10:24:27
@csorsza: nyugodtan lehet általánosítani, tény a katolikus egyház a kispapoktól a pápáig keresztűl kasul fertőzött a pedofiliával. Mostanában ezt már nem lehet véka alá rejteni, és ha ezekután egy pap megpróbálja játszani az eszét, hogy valakitől megpróbálja megvonni az áldozás jogát, több mint gyomorforgató.
Közöd?? (törölt) 2010.04.19 11:21:17
@nahát-nahát: ok meséld be magadnak ezt, sajna a valóság más a papi homoszexualistás és pedofilia olyan elterjedt, hogy tulajdonképpen a szex néküli állapot egészen kivételesnek tűnik krisztus egyházában. Évről évre kevesebb a pap és a hívő egészen bizonyosan nem véletlenül. Ez amúgy pontot is tesz az ügy végére haldoklóba ugye nem szívesen rug az ember.
Praxis Tönkretették a fogaimat 2010.04.19 07:44:00
Sziasztok!Az én történetem már jó pár éves, fogszabályzós sztori.Történt egyszer, hogy fogszabályzásra lett szükségem. A felsőfogsoromon valóban indokolt volt, az alsón kevésbé (ott elég lettvolna kihúzni egy darab fogat, ami befelé nőtt, mert nem volt helye,máskülönben…..
Közöd?? (törölt) 2010.04.19 09:43:11
@Ártatlan leányka: rendes magándokinál kb. 1 milla a fogszabályzás vége
Mondjuk nevezzük olajos öblögetésnek, amit minden valamirevaló testtudatos amerikai gyakorol. Az oil pulling valóban egy olajos szájöblögetés reggel éhgyomorra. A jógiktól jön, mint az orron áthúzott géz és a beöntés, de ez nem annyira durva. Kevés hidegen sajtolt olajat…..
Közöd?? (törölt) 2010.04.18 07:51:14
Orbán Viktor leendő miniszterelnök hétfőn tartott egy nemzetközi sajtótájékoztatót, amin beszélt mindenféléről, idéztek és kommentáltak belőle is már sok mindent. Elhangzott egy súlyos kijelentés is, amit utólag nem nagyon emlegettek, pedig nem lenne jó, ha…..
Közöd?? (törölt) 2010.04.16 10:53:17
SÜN: az első hungarikum, ami be tudott törni az amerikai piacra! Az amerikai diákok láthatóan sebezhetetlenségi téveszmében szenvednek, és nem mérik fel, hogy nem okos dolog fókajelmezben úszkálni a fehér cápák között, de talán két büdös nagy pofon is bőven elég lett…..
Közöd?? (törölt) 2010.04.15 18:56:08
Piroslap Újabb Kubatov-felvétel 2010.04.15 15:34:00
Kósa Lajos háromszor is nemet mondott arra, hogy az aktivistáik listázzák az embereket.  A következő hangfelvételen azonban egyértelműen elkérik a nem szimpatizáns nevét, hogy tudják "ki nem adta le…..
Ahogy George Packer is felhívta rá a figyelmet a napokban a New Yorkerben, kétségtelenül természetes és normális reakció egy érző emberi lény részéről az undor és a felháborodás, ha megnézi a Wikileaksen nemrég megjelent videót, ami egy Apache helikopterből mutatja, ahogyan…..
Szemle. Szerűség.  Megfogadtuk, hogy kizárólag abban az esetben foglalkozunk a választásokkal itten, ha a franciák nekiállnak trianonozni. Kedves olvasóink nem fogják elhinni, mi történt. A francia sajtó javarészt már a választások előtt letudta a választások…..
Mandiner blog A Jobbik bája 2010.04.12 15:44:00
  A Jobbikban az az aranyos, hogy még nem profik. Azok szeretnének lenni és lehet, hogy profinak hiszik magukat, de ettől még bájosabbak. Ott van például Dúró Dóra. Kellemes stílust talált ki magának: rózsaszín ing, fekete szoknya, búgó hang, kilóg a füle a hajából…..
Mi volt a legcikibb a 2010-es választásban? Az OVB összeomlása? A Fidesz-henger? A szakállas szociológusok leváltása multiknál dolgozó, de multiellenes ördögpálcásokkal? A halálosan fejbebotoxozott Lendvai Ildikó kataton kubatovozása?  Egyik sem jutott a közelébe sem annak…..
Közöd?? (törölt) 2010.04.12 16:11:36
@szily: ne is haragudj de akkor mi lehet a véleményed a jobboldali médiáról? echo hírlap hírtv stb. más szemében a szálkát
Közöd?? (törölt) 2010.04.12 16:46:00
@Új Nick: igyekszem nem hazudni magamnak, de nem értem mit van oda annyira valaki mikor kedveli azt az oldalt ahol bevallottan pártos sajtótermékeket fogyasztanak csak sőt médiaegyensúly elméetükből kiderül más tulajdonképpen nem is létezik számukra.
Nagy valószínűség szerint három, vagy maximum négy párti lesz a parlament 2010 és 2014 között. Így a szavazás lezártával, még nem tudván az eredményeket, nem is a várható összetételről szólnánk. Hanem, hogy ezektől a parlamenti erőktől mit várhatunk.A Fidesz…..
Közöd?? (törölt) 2010.04.11 20:11:25