Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KingFisher

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis Revolver magazin így hirdeti a 2012-es naptárját, amiből most a fenti képre kattintva mutatunk ízelítőt, viszont akár az összes hónapot meg lehet nézni itt. Többek között olyanok álltak modellt a naptárhoz, mint Lzzy Hale a Halestormból, Amy Lee az Evanescence-ből,…..
Félrefordítások Gálafordítás 2009.12.16 08:08:33
István nem is írt kommentárt a beküldött képhez, csak annyit, hogy a Budapesti Operettszínház egyik előadására vett jegyet a neten. Az eredeti méret itt tekinthető meg, mert túl nagy lett volna ide beszúrni.Kiemeltem a lényeget a fenti képből, itt jobban olvasható...
Angels and Demons (Angyalok és Démonok) Dan Brown sikerkönyve alapján Robert Langdon, a Da-Vinci kód szimbólum-szakértőjének története tovább folytatódik. A professzor szakértelmét most egy Svájci kutatóintézet (CERN) akarja igénye venni, hogy egy meggyilkolt fizikus testén…..
Magyar Opera 2007.03.10 14:46:00
Sajnos az előző felmérés a widgetekkel kapcsolatban nem zárult le megnyugtatóan, így még egyszer, remélhetőleg utoljára szeretném kikérni a véleményeteket. A Vistában ugyanis a magyar fordítás minialkalmazások lett, és szerintem értelmes dolog lenne ugyanezt bevezetni Operában…..
A múlt péntekről (is) elmaradt előzetest ma jelentette meg a fejlesztő csapat. Az új jövevény a 8732-e build számot viseli, és a hosszas fejlesztési időnek köszönhetően számos változtatást tartalmaz. A fejlesztők ugyanakkor nyomatékosan felhívták a figyelmet arra, hogy ez a…..
Tegnap újabb előzetes jelent meg az Operától b8701 sorozatszámmal, amely néhány kisebb javítás mellett egy új funkciót vezet be (valamint újra működik a Java). Az új funkcióval az Opera adatokat gyűjt a felhasználók gépéről a böngészési szokások elemzéséhez, így a…..
KingFisher 2007.02.01 01:08:05