Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danielmolnar79

2 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gebrauchte Barrique - Weinfässer, 225 liter, aus massivem Eichenholz in trefflichem Zustand (sauber und desinfektioniert) zu verkaufen. Masse:  Lage: 1m, Durchmesser  - Front: 56cm, Durchmesser - Bauch: 70 cm Preis: 95 EUR / Fass (Versandkosten nach Vereinbarung)   Hiermit können Sie…..
Eladó kiválló állapotú, barrique, vörösboros hordók. A hordók tiszták és kénezettek. Méret: 1 méter dongahossz, 70 cm átmérő (has), 56 cm fejátmérő.A hordók anyaga tölgyfa, használtak, kitűnő állapotban vannak.  A használt hordók ára: 33.000 Ft/darab (igény szerint házhozszállítás is megoldható…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Varacsk Keszeg vagy hekk? 2010.08.17 22:26:00
 Először is az örök téma: mi a franc az a hekk? Egyesek szerint létező halfaj, megint mások szerint ez csak egy gyűjtőnév, melyet a közönséges tengeri halakra alkalmaznak. Az igazság az, hogy ez egy tőkehal faj, melynek tudományos neve Merluccius merluccius (Linnaeus,…..
Szőcs Géza indexes riportja körül kialakult polémia során Hami megemlítette, hogy a mai magyar tudományos szféra eléggé „elmaradott” a tömegeknek szóló webes, könyves vagy akár tévés tudományos igényű publikációkat tekintve, és a tudományos közéletnek ki kell…..
SEO Lájkolásból nem élünk meg 2010.05.15 08:15:00
Nem nagy öröm a közösségi médiás hirdetések hatékonyságáról szóló bullshittelést rugdalni, de kell, mert Doransky a porcelánboltban széles mozdulatokkal tajcsízik. A Facebook a következő 1-2 évben valamikor be fog vezetni egy tartalomhálózatra tervezett hirdetési…..
Most minden csatornán a közösségi média folyik, illetve ha pontos akarok lenni, akkor a Facebook és a Twitter. Az már jól látszik, hogy ennek a hype-nak a nagy vesztese az iwiw: miközben messze a legnagyobb hazai közösségi oldal, alig hallunk róla, a hírekben sehol nincs.De a…..
Amikor Betrandon de la Brocquiere (?-1459), III. (Jó) Fülöp burgundi herceg főlovászmestere 1433 tavaszán a szentföldi zarándokútjáról (konkrétan Damaszkuszból Konstantinápolyon keresztül) hazafelé Magyarországon át utazott, elsőként tett említést arról, hogy Zsigmond a…..
Sziasztok Töriblog olvasók közössége,Azoknak, akik esetlegesen nem olvasták volna az alábbi posztot, még egyszer meghirdetjük a dolgot: Blogunk két éves lesz februárban, így szerveznénk egy találkozót Február 5-re (pénteki nap), ahol olvasók, szerzők, érdeklődők,…..
Földöninnen No freegan? 2009.12.09 12:58:00
Tudjátok, vannak a freeganek. Freegannek lenni egy alternatív életstratégia. A free és a vegan szavakból gyúrták össze a kifejezést. Általánosan mindenféle ingyenes (gyakran kukázós) élelemszerzési megoldásra vonatkozik, szigorúan véve az állati eredetű kajáktól mentes, azaz…..
Onlinemarketing blog Love me tender 2009.11.11 19:51:00
Keleten a helyzet fokozódik. Legalábbis ami a mérési tender körül zajlik, az lassan egy tipikus keurópai tragikomédiává silányul. Kezdődött azzal, hogy sokáig nem volt eredmény, folytatódott a kihirdetés módjával, majd a mai nappal a vesztes nyílt leve mintegy megkoronázza az…..
Neumann-ház, Filmhíradók (1931-1943), november 5, archívum, videók Egy mondatban felsorolva minden, amit tudni kell. Alább egy kis ízelítő: Filmhét Lillafüreden, 1939. június Filmhét. A magyar filmszakma lillafüredi találkozója jól sikerült bállal és tűzijátékkal ért…..
Most már nem csak a kommentelők, hanem a bloggerek is használhatják az avatarokat, sőt, ennél többet is: az új Névjegy oldaldobozzal az avatar mellett az Indaneten megadott és publikusra állított további adatokat is ki lehet pakolni a blogok oldalhasábjába.Az oldaldoboz jelenleg elég…..
danielmolnar79 2009.06.11 15:26:03
@SassyGurl: úgy látom, hogy az oldalad nyilvános, sikerült átállítani
Tudtad? Tudatos vásárló 2009.05.29 10:54:00
Ahogy korábban is írtam, létezik megoldás a hulladéklerakók bezárásából adódó, szemétdíj növekedésének megfékezésére. Mint a legtöbb probléma esetén, itt is a megelőzés, a prevenció lenne a legkézenfekvőbb megoldás.Egyértelműnek tűnik, hogy ha mi fogyasztók jobban…..
danielmolnar79 2009.05.29 12:53:38
@Slanger: No mi?
danielmolnar79 2009.05.29 13:06:12
@Slanger: ez lehet, de nem értem, hogy mire akarsz ezzel kilyukadni. A műanyag hulladék aránya a teljes háztatási hulladékban kb. 20 %, általában. A lakossági hulladák áll még fém és üveghulladékból, különféle papírokból, valamint kompsztálható szerves hulladékból. Ez utóbbi komposztálható városi környezetben is, csak hozzáállás kérdése. A fém, üveghulladék és a papír pedig megéri a szelektív gyűjtést, tudomásom szerint ezek újra hasznosulnak.

Az írásod első felével teljesen egyet értek, a második részben viszont azt sugallod, hogy a szelektív gyűjtésnek nincs értelme, vagy nem éri meg a fáradtságot. Szerintem megéri.
A húsvéti nyulas édes-prémes-füles témák már annyira elcsépeltek és annyi más szép téma hever az utcán, illetve nő az utca mellett, hátsó kertekben, hogy inkább egy ilyet választottam áprilisra. A cseresznyefa virágzása csodálatos dolog, a japánok az élet folyamatosságát…..
danielmolnar79 2009.04.14 16:45:57
A Citromail ma kiküldött sajtóközleményéből idéznék: A növekedés egyik oka az év végén 2 gigabájtra növelt tárhely, valamint, hogy 2008 nyara óta jelentősen fejlődött a CitroMail levélküldési és - fogadási minősége, így mostanra gyakorlatilag megszűntek azok a…..
danielmolnar79 2009.02.04 13:32:48
@partyface1973: Ezt a felhasználóitól kérdezd meg.
A január és a február mindig pénzügyileg nehéz kezdése az évnek. Bár a január még kicsit lendületben van az évvége miatt, de a február aztán igazi mélypont tud lenni.Úgy tűnik, hogy a reklámipart már januárban elérte a mélybe zuhanás.Először is, a nyomtatott sajtó jól…..
Hóbelevanc TV2 vs Index 2009.01.15 11:11:00
Vannak, akik nem értenek a modern kori média működéséhez, mégis folyamatosan benne dolgoznak. Valahogy úgy érzem, hogy a TV2 pontosan ebben a kategóriába tartozik. Nem csak a televízió képernyőjén mutatnak nem kellő hozzáértés, hanem úgy tűnik, nekik az internet sem az a…..
Azt már a Horthy-trilógia óta tudjuk, hogy régi olvasónk és vendégszerzőnk, mr nemo nem az a kapkodós típus. Mostani posztja sem a hebehurgyaság jegyében készült: alsó hangon is három hónapja várunk rá :-)Sebaj; a lényeg, hogy az írás elkészült és olvasható itt lent.…..
Ugyancsak Filip Pieczyński előbb elemezgetett előadásából derül ki, hogy nem mindenkinek van ám a régióban saját közösségi oldala, és az internetezők arányára vetítve akkora közösségi oldala senkinek sincs, mint a mi iWiW-ünk, ami stabilan eléri az internetező…..
Marinóban, a Rómától délre fekvő kisvárosban minden évben szüreti fesztivált rendeznek, amelynek fő attrakciója a borszökőkút. Az ünnepség idejére a Négy Mór szökőkutat szőlőfürtökkel és levéllel díszítik fel, és a mulatozó, táncoló sokaság egy órán át…..