Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gpé

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A belga nagydíj mindig szolgál néhány érdekességgel, most Webber bátor előzése adott témát az újságíróknak. Mint ismeretes a verseny 9. körében Alonso frissen cserélt kerekekkel jött ki a boxból Webber elé. Webber gumijai melegek voltak, jobban tapadtak, egyértelműen…..
"Az Eurofound adatai szerint a munkával töltött órák száma csak Romániában és Lengyelországban magasabb, mint Magyarországon," írja az MTI-re hivatkozva a HírTV. Többet dolgozunk, mint mások és mégis kevesebbet kapunk? Ezért:Hollandiában egy prof reggel 9-re jár be…..
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..
w Kultúrház Háttér, m2, 21.00 2007.02.27 04:00:00
A Magyar Televízió mai műsorában arról beszélgetünk Eötvös Pállal, a MÚOSZ elnökével, Nagy Gergellyel, a HVG Online munkatársával és Galambos "Galamb" Péter műsorvezetővel, hogy megöli-e az online média a hírlapokat, illetve nélkülözhetetlen-e a hírfogyasztáshoz…..