Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stupido Girl

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi üdvözlőlapot karácsony előtt küldte szét a főváros főkapitánya (illetve a BRFK  sajtóosztálya) a magyar média szakmunkásainak: A kérdés tehát adott: hány lsd-bélyeget nyalt el a grafikus, amikor e budapesti panorámát papírra vetette? ..
Mi mással lehetne kezdeni a mai napot, mint annak a helynek a bemutatásával, ahol méltó módon vehetnek búcsút kedvenceiktől a gazdik. Elhelyezés, elhantolás: Tacskó méretig: 25000 Ft.+Áfa. Ezen méret fölött: 30000 Ft.+Áfa. 15 évig a sírhely saját tulajdon. A…..
A Homár is ismer olyat, aki az olajosszivacspizzára esküszik, úgyhogy most nem ezen akadunk ki, hanemhogy a Pizza Hut listát vezet a "problémás ügyfelekről", mint amilyen  Colett: Felkerültem a Pizza Hut feketelistájára! Nem volt nehéz dolgom. Nem kellett hozzá…..
Subba Arany zuhany Combínók közt 2007.08.23 06:24:00
Na milyen megálló következik a Ferenciek tere után? Hát persze hogy a Petőfi híd budai hídfője! Szegény lánynak csak pisilnie kell, mégis mire megkönnyebbül egy perverz, kockafejű asszony rendőrt akar hívni. Hát mégis, hol élünk?..
Stupido Girl 2007.08.25 15:56:06
Bevallom, én pisiltem már utcán. Egyszer egy kertes városrészen, többen voltunk, mentünk valahová. Este volt, de igyezkedtem a legeldugodtabb helyet kiskeresni. Másodszor a veszprémi utca-zenei fesztiválon, az Óváros téren voltunk éppen, és ott ugyan volt toi-toi, de a tömeg miatt megközelíthetetlen volt. Egyetlen étterem tette lehetővé, hogy hogy csak úgy be lehessen menni pisilni, a férfi szakasz előtt 2-3 meberke álldogált (vajon miért? :)) a női szakasz előtt tömött sor volt, nos ezt nem tudtuk volna kivárni, így irány a legközelebbi eldugott parkoló még eldugodtabb sarka, ahol legnagyobb döbbenetemre szintén sorban állás volt :), de sokkal rövidebb :D
A héten történt, léptem ki a lakásból fényes nappal, és a Vörösmarty tért közvetlen közelében, egy egyébként jól öltözött férfi, magát nem zavartatva pisilt. Ha én leguggolnék,
hát nem tudom... Dettó ugyanez a József Nádor téren, és szintén nem rég. Jó, az alúljáró tényleg nagyon durva, de láttam már, hogy a József Nádor téren felállított autamat WC ajtaját kétségbeesett túristák ki akarták nyitni, de sikertelenül.
Május 1-én volt a Városligetben, a nyilvános WC előtt a férfi részen szinte senki, a női részen hosszú sor, és 3 hölgy megkérte a vécés nénit, hogy menjenek be a férfi wc-be, beengedte őket... Ez a pasiknak sokkal egyszerűbb.
Valamikor júniusban, megyek hazafelé, és a Bajcsy egyik mellékutcájában áll egy csaj hosszú szoknyában, nézelődve jobbra-balra. Aztán távozott, mikor odaértem, egy kellemes kis pocsolyát láttam... Most vagy pisilt a hölgy, vagy nagyon kis lokalitású eső esett igen intenzíven :)
Bizonyára Önök is kedvelik a precízen megkomponált termékfotókat, amiken a hamburger újra kétkezesnek néz ki, a saláta pedig sosemvolt árnyalatokban ragyog. A Lidl egy lépéssel tovább ment, salátafotójuk ugyanis használati utasításként is funkcionál, csak a kirakásához…..
Subba A hal kakija nem hurka 2007.07.27 12:35:00
A Subba rajongása a szar minden formája iránt közismert. Ha valami szar, az minket egyből érdekel, sőt, konkrétan maga a szar, a kaka, a fos, a bélsár, a széklet, az ürülék, a fekália, a trágya, a kula, a ganaj, a kábel és a barnamedve is mindig méltó…..
Stupido Girl 2007.07.30 04:03:32
Sok videó van az interneten "fiatalos" zenére magukból hülyét csináló öregekről, ez viszont itt egy kakukktojás. Elsősorban azért, mert ez a nagymutter egész ügyesen mozog, másrészt pedig mert nem hisszük el, hogy ehhez nem nyomott be tényleg valamit. ..
Reformok ide-oda, kommunikáció dettó, még mindig előfordul, hogy az ellenőrök ordibálnak a külföldiekkel, illetve amikor az ezen kibukó honfitársaink megpróbálnak tolmácsolként segíteni, az ő fejükről is leordítják a poratkákat, illetve levélírónk, Gergő esetében őt…..
Stupido Girl 2007.07.13 18:01:30
Most hétvégén történt velem, illetve a barátnőmmel a következő. Ő nem Budapesten lakik, hétvégére jött fel meglátogatni. Vett jegyeket előre, földalattival akartunk utazni, épp állt be a vonat, rohanás, barátnőm bedugja a jegyet az automatába és ő is felszállt, amikor észrevette, hogy a kapkodás miatt gondolom, a jegyével nem történt semmi. Mondanom sem kell, kijáratnál ellenőrök. Kérik a jegyet, ő odaadja, és mondta, hogy nem sikerült az érvényesítés. Ellenőr fogta a jegyet, kettétépte, zsebre rakta, és után nem foglalkozott velünk. Megjegyzem, nem direkt volt a bliccelés, minden alkalommal kezeltette a jegyet.
Másik, én a Deák tér mellett lakom, így naponta többször is itt szoktam a metróra le vagy felszállni. Még soha nem volt afférom az ellenőrökkel, igaz, van bérletem, rá van írva az igazolványszám, és ha látom, hogy ott dekkolnak az ellenőrök, akkor előre előkészítem a bérletet. Egész biztos, hogy vannak bunkó ellenőrök, de sokszor az utasokat sem kell félteni. Ismerek olyant, aki soha nem vesz jegyet, és még büszke is rá, és könyveli is, hogy milyen arányban van a megtakarítása, és büntetések. Akinek nincs bérlete, igazán tarthatna magánál 1-2 jegyet, vagy menjen taxival. A BVK szolgáltatása (olyan, amilyen), de senkinek nem jár állampolgári jogon. A boltból sem távozhatsz fizetés nélkül, csak azért mert hosszú a sor a pénztárnál, és neked sietős, vagy mert éppen nincs nálad elág pénz.
A Magyarországos kisasztalhoz szeretnénk ajánlani az alábbi tudatos terméket. Díszítse otthonát, és ajándékozza szeretettel. Haha! Fogadjunk, hogy a vekker kínai. ..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
Subba Levetett tangádat 2007.06.07 18:52:44
Még nem sikerült eldöntenünk, hogy ezek az időről-időre felbukkanó hirdetések halálosan komolyak, vagy vajon a tréfás kedvű feladó csak be akarja gyűjteni egy csomó buta lány fotóját, hogy publikálhassa azokat az interneten. És még egy kínzó kérdésünk van: nem kellene…..
Ezen a héten már úgysem fogunk semmi viccesebbet látni annál, mint amikor Gémesi György gödöllői polgármester kutyája, akit demonstrációs céllal vitt magával a Dune TV-be egy kutyaszarról szóló beszélgetésre - na mit csinált? Hát természetesen jól odaszart a stúdióba,…..
Extrém fordulatot vett a civil divat. Már legalább fél éve nem látni egy olyan terméket sem, amit a hazai ribanc réteg hord (ilyesmi volt például a plüssmelegítő, vagy az újraélesztett lábszárvédő is).A villamoson utazva, vagy a partifotókból simán lehetett tudni mi az az…..
Subba Lobognak a nagy csöcsök 2007.01.23 17:13:52
Vannak amerikai előadók, akik dollármilliókat is képesek kiadni egy videóklipre. Mert hülyék és nincs fantáziájuk. Minek ennyit pazarolni, amikor néhány internetről összelopott filmdarabbal is tökéletes alkotást lehet összehozni. A lényeg, hogy a hangsúly a hülyén táncoló…..