Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rkpeti

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autóépítés Az őrület szélén 2012.06.18 18:27:00
Az őrület szélén állok, körbe vesznek jó barátok, körbe vesznek, én meg hányok. (Edda után szabadon) Nem azért fűztem rá az Edda eme számára, mert szeretem, sőt, a Slamovits utáni együttes egyáltalán nem tartozik a kedvenceim közé. Pusztán csak beivódott az agysejtjeimbe…..
rkpeti 2012.06.18 21:08:11
Van egy sportmenedzselésben utazó barátom, akinek egyszer sok évvel ezelőtt elsírtam a bánatom, hogy jó sport a rali, csak mocskosul drága. Erre rávágta, hogy hülyeséget beszélek. Néztem rá bambán, és azon gondolkodtam, hogy élsportoló múlt ide, sok iskola oda, milyen fiatal,…..
Segítsünk együtt a vörösiszap-károsultakon! Gyertek el október utolsó vasárnapján a Kincsem Parkba és mutassuk meg együtt, hogy a bajban is össze tudunk fogni! Október 31-én a Kincsem Parkban ott lesz mindenki, aki számít az utakon. Devecsert, Kolontárt elmosta a vörösiszap,…..
rkpeti 2010.10.20 09:41:50
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..
Bog Zoo küldte.UPDATE: Ez gyors volt, Hammer meg is fejtette. Valóban kettes Golf...
Sajtóközlemény Ingyen jó 2010.05.11 13:55:00
Az ötlet egyszerű, a technika adott, ebből kell kihozni a legtöbbet. A legenda szerint a Jitti ötlete dugókban ücsörögve fogant meg pár éve Nagy Bálint fejében: a GPS vevős okostelefonok adataiból egészen jól fel lehetne térképezni a nagyvárosok forgalmi helyzetét, méghozzá…..
Zoltánnak sikerült kifognia egy olyan buszvezetőt, aki csak az utasok külön kérésére volt hajlandó bekapcsolni a fűtést és abban sem volt sok köszönet. Ráadásul mindeközben a szokásos unaloműző tevékenységeket folytatta: telefonált és szotyihéjat köpködött. A Volán…..
rkpeti 2010.02.08 18:53:32
De igenis lehet mérni, sőt mérjük is. A jarmukovetes.hu/ceges-jarmuvek-bovebben-11 oldalon a "céges demo" gombra kattintva, a rendszámlistából a jux-021 et választva látható a jármű hőmérséklet...
Érdekelne a többi olvasó tapasztalata is arról, amit Gábor írt, valóban általános szokás az a mentőautók és egyéb kék villogós járművek sofőrjeinél, hogy szarnak a KRESZ-re, mert úgysem bünteti meg őket senki? Ma reggel ½ 8 kor a Nagykőrösi úton haladtam az M5…..
Nem kellett sokat várnunk az Eon reakciójára a facsemetgate ügyében: a cég írt a Homárnak és azonnali kivizsgálást ígér, nem kizárva szerződésbontás lehetőségét sem. Sajnálattal olvastuk a kisvarsányi villanyoszlop-állítással kapcsolatos történetet. Utánanézünk a…..
A flottakezelő adatai szerint gyakran 20%-kal is magasabb az itthon futó autók átlagos fogyasztása, mint a gyári adat. Vajon hol a csalás? Kiderül a LeasePlan sajtóközleményéből. MEGHÖKKENTŐ FOGYASZTÁSI ADATOKA LeasePlan Hungária, a világ vezető flottaüzemeltető cégének…..
A múltkori blogposztomban elsírtam, hogy eladjuk a Camryt, melyet oly nagy szeretettel használtunk több, mint egy évig. Öntudatos autó, az eladás helyett inkább a halált választotta. Sietve leszögezem, hogy az autó sem nem volt törött, sőt, az első egy éveben a meghirdetés…..
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
A Kettős Mércén már tavaly októberben felbukkant a Köblös Attila lakásfelújítót ellenreklámozó falragacs, tegnap pedig zipi találkozott vele a 73-as trolin. Ha feltételezzük, hogy nem sokáig maradnak kint az ilyen és ehhez hasonló matricák a BKV járművein, akkor egy friss…..
rkpeti 2009.06.11 12:07:02
Elég húzós témába ugrunk most bele - nem is megy egy lépésből - megpróbálom tömörítve leírni azokat az elveket, amik mentén megterveznek egy szívósort. Ez nem egy részletes útmutató, vagy gyártási leírás, csak egy egyszerű magyarázat, annak érdekében, hogy…..
Dávid a Traktormajálisáról híres Bokor községből írta panaszáradatát, mert úgy érzi, az Invitel kihasználja helyzeti előnyét, és nem foglalkozik az előfizetői panaszokkal. Egyetlen szolgáltatóként nem izgatja magát azon, hogy az egyre több előfizető és a növekedő…..
rkpeti 2009.06.02 13:20:29
@É2I: Igaz, de a sávszélesség nagyban felszabadulna...
Úgy lászik, az olvasók ihletet kaptak az Index 10 éves születésnapi blogjától, pontosabban a legjobb olvasói leveleket bemutató sorozattól, mert szerdán délután a következő csodás üzenet érkezett a Homár postaládájába. A cc-zettek között volt a Bartók rádió is, olvasónk…..
Úgy jártam, mint az egyszeri parasztbácsi.Tudják, aki életében először járt állatkertben, és meglátta a zsiráfot. Épp lefelé gurultunk Kóspallagról egy kis kiruccanás után, amikor az út szélén olyat láttam, hogy meg kellett állni. Dögös forma, nem tudtam megmondani, hogy…..
rkpeti 2009.05.20 17:31:18
Valami forgralmi akadály foghatta meg az autókat a budai rakparton. Mit lehet ilyenkor tenni, meg kell fordulni, akár záróvonalon át is. Adam_g találta az alábbi kincset érő videót a youtube-on, amin az látható, hogy az autót vezető hölgy közel öt percen keresztül próbál…..
Youngtimernek nevezzük azokat az autókat, amik nem elég öregek ahhoz, hogy oldtimerek legyenek. Természetesen ezek között a harminc évnél fiatalabb szerkezetek között is szép számmal akadnak szeretett-féltett, tulajdonosaik által körülrajongott darabok, egy Alfa Romeo GTV-t vagy egy…..
rkpeti 2009.05.19 15:48:23
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
rkpeti 2009.05.06 13:49:05
@Kulics: Gondolom, nincs gyereked, vagy nem tudod, mik szoktak mostanában történni fiatal kislányokkal! A korrekt tanulólecke az az lett volna, ha az ellenőr figyelmeztetés mellett engedi tovább utazni a gyereket.
Köszi Süni!..
A Szívlapát blogra beposztolták az autógyár csütörtökön bemutatott, ráncfelvarrt logóját. A két nyíl elvesztette a hegyét, cserébe meg 3D-sedett. Az egészben azért a legjobb Bervas kommentje, torlóponttal: bervas · http://gt550.freeblog.hu 2009.02.06. 09:39:21 Eddig is…..
rkpeti 2009.02.06 09:52:18
Dániel története mindenkinek ismerős lehet, aki járt már autószerelőnél. Az eredetileg 15 ezerre kialkudott olajcsere költsége végül majdnem a duplájára nőtt, az autó fizetés után nem indult és még taxizhatott is a benzinkúthoz felesleges üzemanyagért.Kedves Homár! Alább…..
autózz! Hülyeség az egész M0? 2009.01.02 15:46:00
Gondolom, Olds mobil valahol Észak-Buda környékén lakik, mert kicsit egyoldalúnak érzem a levelét, mintha úgy jellemezné a fővárost elkerülő körgyűrű elkészült részét, hogy annak van egy bejárata, meg egy kijárata a másik végén és az egész csak egy bazinagy fölösleges…..