Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vatesza

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Bűvészbemutató Rodolfo emlékére - lehet még jelentkezni Kedden éjfélig lehet nevezni a Székesfehérváron, a Szabadművelődés Házában (Székesfehérvár, Fürdő sor 3.) megrendezendő Bűvészbemutatóra, melyre bárki jelentkezhet saját trükkjeivel. Vasárnap este 18 órától…..
Rengetegen fordultak hozzám az utóbbi években azzal a problémával, hogy milyen zenét használjanak a bűvészműsoraikhoz. A következőkben heti két alkalommal fogok posztolni a zene választás fortélyairól. Láttál már filmet zene nélkül? Hát persze, hogy nem. Ennek az oka egészen…..
vatesza 2010.08.24 21:13:46
@Krisz Magic:
Pont erre lennék kíváncsi, hogy ha a műsorod csak abból a trükkből állna, akkor melyik zenét tennéd alá. Ez egy ilyen közvélemény-kutatás szerű.
Mivel naponta kapok emaileket, hogy magyarázzak el trükköket, de persze ne ilyen gagyikat, hanem igazi komoly trükköket, ezért íme álljon itt egy látványos trükk részletes magyarázattal: Varázsoljunk bölényt a kalapból! Írta és rajzolta: Al Jaffee, Fordította: Tóvári Dorottya…..
Az alábbi kedves kis reklámban megnézhetitek milyen lenne ha a jelenleginél sokkal több bűvész lenne a földön. A bűvészettel kapcsolatos szinte minden sztereotipia megjelenik a klipben, bár azért sok filmes élményből is merítettek ötleteket:  A tovább után egy másik…..