Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tz

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TÜNDÉRGYÁR boráros tér 2008.07.21 09:24:00
Mindenki akar valamit. Ezzel az axiómával a Boráros téren szembesülök nap mint nap, amikor megpróbálok elvergődni a hév-megállótól a villamosig.     De.     Nem lehet bazmeg, mert jönnek rám, mint a lókupec a sok redvás szórólappal, hogy menjek el…..
 Mai novellánkban a szerencse fia elindul a hetijegyével, hogy levadásszon mindenkit, aki két lábon jár (a barátnője begipszelt lábával így esett ki). A nagyszínpad árnyékában leszúrta a vadat, de rengeteget bukott. Először csak egy estét, majd kettőt, végül mindent. A…..
tz 2008.07.24 09:34:45
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..
w Lopótökök 2008.04.17 05:45:00
Most már bevallhatom, az MSZP kataton agóniáját, a koalíciós szakadást, a nyúljellegű, dermedt reflektorbabámulást értetlenkedve figyeltem eddig. Oké, beszopták a népszavazást, tövig. A nép úgy foglalt állást, hogy ha már így kérdezik, nem szeretne fizetni, illetve…..
Az RTL Klub hétfő esténként tíz órától új műsorral próbálja magához láncolni a tévéfüggő magyar népet: a Showder Klubbal, melyben ifjú komédiások iparkodnak megröhögtetni a nagyérdeműt. Ezt kéne most a Bunsen-égőbe belelógatni, aztán a klubban nekem is elmesélni.Nem…..
Moszkvában Mercedeseket osztogatnak? A hír igaz! - közölte a jereváni rádió. - Csak éppen nem Moszkvában, hanem Minszkben, nem Mercedeseket, hanem Zsigulikat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak...Figyelmesen olvassátok el még egyszer a posztot, mert változott az időpont. Ez sajnos…..
No, az úgy kezdődött, hogy tavaly részt vettem egy felolvasóesten, ami elég kínosra sikeredett. Macisapkában üldögéltem egy rohadt kényelmetlen széken, mellettem pedig  FNS NulladikVáltozat Tibor, aki különösen buta kérdésekkel zaklatott. Később, miután elérkezettnek…..
w 2010: Az Úr odüsszeiája 2008.04.04 06:00:00
Milyen lesz az élet 2010-ben? Efféle kérdéseket gyakran tettem fel magamnak huszonvalahány éve, kisgyerekként. Mágnesvasutakat, robotokat, és űrhajókat láttam magam előtt, politikával nem foglalkoztam. Hogy ez a nagy modernizáció a szocializmuson belül valósul meg, vagy annak…..
Alássanjelentem, újból megy a vaddisznórét-blog. Megspékeltem egy igen rövid elő, valamint egy hisztisen terjedelmes utójátékkal. Április elején forgatunk egy rövidfilmet a táborban (legalábbis, ami maradt belőle), ami nagyjából azt jelenti, hogy testületileg kivonulunk a…..
Bódog születézsnapot, Könyvtáros Tezsvér! ..
tz 2008.03.26 18:16:53
w Libera nos! 2008.03.25 05:30:00
A technikai elemzés stimmel, ám szükségszerűen jelenidejű. Ma és holnap még az a kérdés, lesz-e SZDSZ, vagy kiírják a szappanoperából, mint Buzimisit a Barátok köztből. De a pártpaletta nem az ország; az országban nem pártok élnek, hanem emberek. Akiknek egy részét…..
Nemrég olvastam, hogy miután bezárták a Lipótot, hatszáz elmebeteg került ki a tébé látóköréből, akik most szabadon randalíroznak az országban. Pszichopaták, téveszmések és potenciális sorozatgyilkosok lófrálnak az utcákon, nem vagyunk többé biztonságban. Hiába van…..
w Hörömpő cirkusz, világszám! 2008.03.19 06:00:00
Alkotmányos népítélet, ilyet szól. A nemzetközi sajtó hüledezve végzi dolgát, és fordít: constitutional mob law. A mob law, az egy rosszul csengő kifejezés, tetszik tudni. Ugyanis a mob, az baromállat csürhét jelent. Van rá szép görög szó is: ochlokrácia. Mindkettő azt…..
TÜNDÉRGYÁR az igazság pillanata 2008.03.18 07:18:39
Halálos betegséget diagnosztizáltak nálam, ez a nagy helyzet. Nem akartam idáig elárulni, hiszen ez mégis csak egy vidám blog, de egyszer mindenképpen szembesülni kell a dologgal. Legyünk hát túl rajta: A mellkasomban kinőtt egy rosszindulatú kis húscafat. Néha kitágul, néha…..
TÜNDÉRGYÁR disznóhús ingyen 2008.03.15 23:04:00
Emberek, nagyon vigyázzatok az ártatlan szemű, romlatlan lánykákkal! Kedves megjegyzéseket tesznek az asztalt elborító dzsuvára, majd erőszakosan rendet raknak, aminek következtében eltűnik a barna pengető, amivel a szépet szoktam játszani, csak a narancssárga menekül meg, ami…..
Éppen ezért nem hiszek ebben a hozzuk össze a barátainkat elméletben, meg eleve, milyen dolog már ez, hogy (1) a fiú elviszi a haverját a kelenföldi randikra, (2) a nyakába sóz egy lányt, aki hét hónapig túráztatja szerencsétlent. A lány mentségére legyen mondva, hogy beteg a…..
tz 2008.03.12 08:40:16
Elgondolkoztatok-e kedves gyerekek azon, hogy a kis Hitler, vagy Sztálin ugyanúgy tologatta a csattogós lepkét, mint ti, aztán ahelyett, hogy unalmas felnőttekké váltak volna, sikerült kiirtaniuk a fél világot? Mi történhetett velük? Gonoszost játszottak a szünetben, aztán úgy…..
Loserség (ejtsd: lúzerség) A loserséget pontosan definiálni nem lehet, szakirodalom egyelőre nem áll rendelkezésünkre a tárgykörben, csak néhány, a témával kezdetlegesen foglalkozó mű, mint a Svejk, a derék katona, vagy a Bridget Jones naplója, de ezekben a kezdeti loserekről…..
Subba Áll a mezőn 2008.01.28 15:46:00
A következő kisfilm a lublini egyetem egyik koleszának panorámáját mutatja be. Látni, ahogyan egy ember áll a mezőn, és nézelődik. Szigorúan tizennyolc éven felüli lapozás.      ..
tz 2008.01.28 18:04:13
Nagy örömmel jelentem be újabb vendégemet, Király Ferencet, akinek könyvéről egyébként itt olvashatnak a kedves gyerekek. Következzék az író úr értékelése Szathmáry Sándor: Kazohiniacímű könyvéről: Nem véletlen, hogy a nagy negatív utópiák a negyvenes években…..
Azért próbálom megóvni attól, hogy a Thinkgeek oldalait nézegessem, mert csak a szívemet fájdítom. A rendelés a különböző járulékos költségek miatt iszonyatosan drága. Egyszerűen nem éri meg ebből a boltból vásárolni. Aztán egy ködös novemberi napon Cukiság Eszter és…..
Vidám hangulatú, popfesztivállal egybekötött adakozással zárult a Liga-szakszervezetek közös rendezvénye, a Társadalmi Szolidaritás Napja. Az érdekképviseletek közös nyilatkozatukban kijelentik: támogatják a Magyarország fenntartható fejlődéséért folytatott közös harcot.…..
w Lopók között szegényember 2007.11.19 10:00:00
Talán a nagymamákhoz is eljutott a Nagy Warezrazzia híre. Megrohanták az ávósok a szerverszobákat, elhurcolták a jajveszékelő gépeket kihallgatásra. Az intézkedés nyomában, mint rendesen, ott hetvenkedett az ASVA, az Artisjus, meg a BSA. Mivel e szervezetek jobbára értelmetlenül…..
Minden férfinak van egy titkos álma: olyan barátnő, akivel a haverjai előtt is tud villogni+sportmeccset nézni+inni. Egyszerre legyen a legjobb haver és a legszexibb nő, na, ezt nehéz hozni. Főleg, ha közben a fiúban olyan régi mítoszok élnek, hogy a nő csak szép, de mindenféle…..