Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norberthellacopter

954 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A másfél évtizede létező, rohamtempóban vágtató vidám és kedves srácok (kiv. a dobos) végre kihozták első nagylemezüket még július közepén, tehát ha azóta nem hallgattad meg, most itt az ideje. Érdemes, mert valószínűleg a tíz legjobb hazai lemez közt van idén, ha pedig jövőhét hétvégén Belgrádban…..
Az emberek valamilyen oknál fogva szeretnek vízpartra menni ha kurvameleg van, és egy normális világban a strandon vagy italo/euródiszkó, vagy floridai halálmetál, vagy thrash metál szólna. Mivel sajnos általában nem így szokott lenni, összepakoltam nektek egy nyári csépléskollekciót, és azért…..
Na, kedvenc büdös-piszkos venomhóhérmetál zenekarunk új lemeze, egy hete gyűröm, tucatnyiszor meghallgattam, és már most jobban tetszik mint az előző, úgyhogy nyugodtan mellkason hugyozhatod rá a buszmegállóban a járműre várókat, miközben üvöltözöd nekik hogy FUCKING SPEED AND DARKNESS!!!(spotify…..
Fasza skandi akciórock kb a seggkobrás Turbonegro, a Gluecifer és leginkább az első két lemezes The Hellacopters nyomdokain, jó veretősen, kőbányaihabosan, húgyfoltosan. Van szép Dirty Donny borítójuk, a hangzás Tomas Skogsberg és Sunlight, úgyhogy a retekkel sincs nagy gond. Fél órás a lemez,…..
Így év végére még befutott az év egyik legjobb post-punk/goth rock/darkwave lemeze, hogy könnyebb legyen elviselni ezt a nyomorult "ünnepi" időszakot. Ezek az austini srácok simán vannak olyan jók mint a mindenfelé telibeszopkodott Drab Majesty vagy a She Past Away, velük nyomtak is most az usában…..
Ha erre a hétre nem volt elég a Night Sins új lemeze - és miért lenne - ezt a krakkói formációt mindenképp magadévá kell tenned. Ha ebben a mások által gyönyörűnek titulált őszi verőfényes napsütésben is monokróm undorral tekintesz embertársaidra miközben a szívbillentyűd jégcsapként veri a dobgép…..
Az új Night Sins lemezre még én is kirángattam magam egy poszt erejéig a saját magam kaparta sírgödörből. Nem annyira döbbentesen letaglózó mint a To London or the Lake, nem annyira temetői neonfények közt táncoló mint a Dancing Chrome, de még mindig kaján vigyorral magába ránt, és megforgatja a…..
A májusi ötszámos kislemez - aminek az összes dala felkerült erre is, ő tudja miért... - után itt a szeptember végén (pár nappal ezelőttig viszont sehol nem futottam még össze vele) megjelent második Kandle Osborne LP, szeressétek. facebook..
Ennek a fiatal chicagoi psychedelic doom zenekarnak a tavalyi debütlemeze teljesen elszaladt mellettem, ez az új viszont első hallásra leborított a kanapéról. Simán mehet a playlistbe a (korai) Elder, Monolord, Windhand, lemezek mögé, az meg külön pozitívum, hogy nem köcsögösködnek hetven percig,…..
Megjött a Szélkéz új lemeze, mindenki nagyon örül, felugrik, és monoton révületben pengeti a légriffeket az őszi utcán. facebook..
Na figyeljetek srácok, mivel itt az igazi nyár, hallgassatok rendes nyári zenéket. Ez egy frankó válogatás a legendás Morrisound stúdióban felvett klasszikus death és thrash metal dalokból, az olyan nyilvánvaló, legendás cuccok, mint a Gyászjelentés, a Pusztító Pöröly, a Beteges Angyal, a Halál, a…..
Megjelent az új Death lemez. Július 24, spirituális gyógyítás a Dürer Kertben. facebook..
A tegnap este érkezett hírt, miszerint ma egy új Sleep nagylemez fog érkezni, annyira nem tudtam feldolgozni, hogy el is mentem inkább lefeküdni, féltízkor. De tényleg itt van. Új Sleep LP. Leírom mégegyszer. ÚJ.SLEEP.NAGYLEMEZ. facebook..
Az ezernyi bandából (The Rival Mob, Boston Strangler, Magic Circle, stb,stb,stb) ismert bostoni arcok első lemezét én annyira nem kaptam el, itt a második LP-n viszont akkora menetelős oi/nwobhm himnusszal indítanak a Glorious Dead Lay Under Waves képében, hogy azonnal előkapod a csatabicskát a…..
Új LP, annak, akinek. facebook..
Mivel ma már papucs / combközépig érő farmergatya / ujjatlan Hellhammer póló kombóban nyomtam a fagyizást a városban, tök fasza hogy megjött a napsütés mellé az évtized egyik kedvenc halálmetál zenekarának a harmadik nagylemeze. Borító Dan Seagrave, keverés Dan Swanö, remélem hasonlóan kellemes…..
Nesztek itt van a miami noise rock Wrong holnap megjelenő második nagylemeze, természetesen maradt az eszeveszett Helmet / Unsane worship, félórában.  facebook..
Mostanában eléggé szarok bele ebbe az egész posztolásba, de bazmeg, végre itt van a visszatérő Zeke lemez, és olyan bazmeg, hogy a megbaszod tőle a kurva eget. Totális Zeke. Meghalsz. Imádni fogod. Simán kijöhetett volna akár a Dirty Sanchez és a Death Alley közt is, húsz tetves perc, tizenöt dal,…..
Az ex-Entombed, Enforcer, stb tagokból álló Black Trip első és második lemeze is fantasztikusan jó old school heavy metal volt - ha lemaradtál róla, és van egy kis eszed, akkor most leszeded őket (mindkettőnél frissítettem a linket), előkapod a szekrényből a Killers pólót, borotválsz bajszot, és…..
Persze ahogy az lenni szokott minden felkapott műfajnál, ez a dolog is kezd kicsit az önmaga farkába harapni, de azért a Carpenter Brut még mindig remek cucc. A Garm vendégénekével (itt The Mouthpiece Of The Night néven) felvett Cheerleader Effect egy kiváló dal, nagyon érzi ezt a témát - az utolsó…..
Végre ellopható lett a holnap megjelenő ötszámos split, rajta két új Windhand dallal, nagyon remélem hogy idén összedobnak egy LP-t is, nagyon ideje lenne.  ..
Oké, tudom, van aki már csak legyint hogy "á má megint egy újabb gót-pusztpunk-deathrock banda" dehát ez van, ez megint egy tökélestes stílusgyakorlat. Ezúttal ez egy új duó a texasi Dentonból, és minden a helyén van, a poros hangzás, a megszokott halálvágyó énekhang, a dobgép őrületesen vereti a…..
Viszont az új Turbonegro helyett jött a múlt héten a norvégoktól egy lemez ami 'negróbb a mai 'negrónál is, itt vénemberek  középutas rokkzenéje helyett igazi tarkónrúgós, seggszagú punk rock n' roll veretés megy leginkább az Ass Cobra környékéről (de pl a kettes dal totál Zeke, és a néhai Amuletet…..
Itt az új Turbónigger, vigyed ha kell. De jobban jársz ha inkább felrakod ötezredszer az idén húsz éves Apocalypse Dudes-t, és kivered háromszor egymás után. facebook..