Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dezo

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre elárulom, hogy elég szélsőséges nézetet vallok a "felnőtt" tartalmakkal kapcsolatban. Azt gondolom, hogy a fiatalság védelmére, mások lelki megnyugvására és hasonló jól hangzó dolgokra hivatkozni, majd ezek miatt bármit korlátozni iszonyúan álszent és…..
dezo 2011.01.26 08:03:47
@Ódor Richárd: "Kritikus tartalom" - Na ezzel van a gond, nem a megjelöléssel. 3 kamaszodó gyerekkel mondom: Ne más fogja őket megvédeni, mint a normális család, a példamutatás és a felelősségvállaló felvilágosítás. Ennél nincs hatékonyabb.
Az a gond, ha más akarja megmondani, hogy mi a kritikus. Ugyanis nincs ilyen "abszolút és objektív" kategória...
Azt gondolom, még napokig, sőt, hetekig hatása lesz a szakmai közbeszédre a Superseo konferenciának. Részben a jó előadások miatt, részben amiatt, hogy a szakma krémje majdnem teljesen ott volt, és az ott elindult gondolatmenetet érdemes végigvinni. Vagyis kaptunk egy jó nagy adag…..
Új MÁV blog Jegykiadás panasz 2010.11.22 08:00:00
Tisztelt Ügyfélszolgálat!A 2010. november 20-án a meneterend szerint Dunavarsányból 04:46-kor induló 3729-es számú járatukon történt esettel kapcsolatban szeretnék panaszt tenni.A vonatra Dunavarsány megállóhelyen szálltam fel. Mivel ekkor az állomáson nincsen jegykiadás, a…..
Az Internet Hungary-n többször felmerülő téma volt: keresőoptimalizálás vagy közösségi média optimalizálás a jobb eszköz? Egy ilyen vitát moderáltam is, ami szerencsére valóban vita lett, de sajnos hamar véget is ért.De aztán egy másik kerekasztal beszélgetés keretében…..
Egyik ismerősöm, aki kisebb szakportált üzemeltet, elmesélte, hogy az idei bevételei radikálisan alacsonyabbak, mint a tavalyiak, miközben az oldal látogatottsága jelentősen nem változott. A korábban már említett online marketinges konferencián is kiderült, a portálok féltik a…..
Miközben olyan kultúráért felelős minisztert kaptunk, hogy azt megemlegetjük, valahogy olyan érzésem van, nem veszik a lapot a nagy kereskedelmi tévék: nekik újra Mohács kell. Ez annak kapcsán jutott az eszembe, hogy a Kreatív főszerkesztője, Szigeti Péter fontosnak érezte…..
Onlinemarketing blog Napibosszantó 2010.09.15 15:40:43
Reggel amikor felvettem a nadrágomat elszakadt. Ez egy tipikus basszameg helyzet, mehetek venni valamit helyette. De ezt szeretem, ráadásul Nagy Cég terméke, konkrétan C&A-ban vettem. Tehát irány a bécsi úti Stop-Shop. Kérdezem az eladót: ugyanilyet akarok. Az nincs. Mondom mekkora…..
dezo 2010.09.15 18:45:20
@Papírtigris 2009 Bt.: Olyat vegyél fel, akivel megvan az összhang. Aztán már könnyen megy az is, hogy megértse a vállalkozás céljait, és lehet KÖZÖSEN hajtani érte.
Persze ehhez olyan tulaj/vezető/főnök kell, aki szintén hajt a célokért, támogatja a beosztottat és nem csicskáztatja, stb... Szóval nem hinném, hogy éppen csak a munkakultúrával lenne gond. Mélyebb ennek a gyökere. Együttműködés, partnerség, egymás megbecsülése és elfogadása, ilyenek hiányoznak.
De ne búsulj, két-három generáció alatt már lehet érdemi fejlődés!
:)
dezo 2010.09.16 11:37:42
@Mária: "Egy alkalmazott soha nem fog veled közösen hajtani a te céged sikereiért."

Ez nem igaz. Csak jól kell vezetni a céget. Nézz körül, te is találsz példát, ha érdekel.
Amit pedig hosszan fejtegetsz, az jellemző, valóban, éppen ezért még értékesebb, ha valaki MÁSKÉNT csinálja.
Onlinemarketing blog Klónmarketing 2010.08.31 21:58:46
Nem kevés olyan piac van, ahol sok kisebb szereplő versenyzik egymással. Ezek jellemzően kisvállalkozások, egyenként néhány tíz, max. 100 millió körüli éves forgalommal. A teljes piac tehát sok ilyen cégből "áll össze". Több ilyen területet is ismerek, dolgoztam már…..
A Facebook töretlenül növeli a hazai felhasználók számát, most tart valahol az 1,7 millió fölött. De ez a nagy szám óhatatlanul azt is jelenti, hogy már nemcsak a geek réteg van ott jelen (már régen nem), hanem egy ugyanolyan vegyes képet ad a felhasználók összetétele, mint…..
A Bloghu kitalálója, atyja, lelke, motorja itt hagy bennünket. Megy a szomszéd várba, az Origóhoz, az ott induló blog (jellegű) szolgáltatáshoz termékmenedzsernek. Ennek kapcsán felmerült bennem egyrészt az, hogy vajon az Index.hu milyen szerződéseket köt az ott dolgozókkal, hogy…..
Tegnap volt szerencsém leírni, hogy az online marketing nemcsak az e-mail marketingből áll, nemcsak e-mail marketing centrikus világkép létezik. De ha nemcsak ilyen a világ, akkor milyen lehet valójában? Hát összetett. Pár napja olvastam erről egy nagyon jó cikket, és azt kell…..
Az árajánlat kérés jó dolog. Már az, amikor tőlünk kérnek ajánlatot. Ez ugyanis azt jelzi felénk, hogy tudnak rólunk, és elhiszik, hogy képesek lehetünk elkészíteni az adott munkát.Egy komoly árajánlat kérés nem úgy érkezik, hogy kapok egy nagy és átfogó leírást. Egy…..
Amikor pár éve a blogolás újdonság volt, és ügyfélnél először felmerült a javaslat, hogy céges blogot kellene csinálni, mindig jött a kérdés: jó, de mit írjunk bele? Egy cégnek nincsen olyan élete, ami egy naplóba való, a cégnek nincsenek minden nap érdekes történései!…..
dezo 2010.06.26 13:55:30
@mig8: Nagy cégeknél nem feltétlenül "kell" ezeket a csatornákat (is) használni, lehet, hogy a meglévő ügyfelekkel történő kommunikáció tökéletesen megy ezek nélkül is.
Viszont gondolj a potenciális ügyfelekre. Számukra igenis jól jöhet! És ha már van, jól működik, akkor a meglévő ügyfelek is könnyebben megszokhatják, megszerethetik. Vagy nem. :)
Az utóbbi napokban egészen megborult a time-management-em. Az iskola vége, a családi programok és mindezek mellett a szokásos munkafeladatok együtt... - kicsit besokalltam. Ezt leginkább a közösségi jelenlétem mutatja meg, a blogra sem marad elég időm, a Twitteren se vagyok annyit,…..
Az idei évnek két tanulsága van: drámai módon megnőttek a hatékony megoldásokat kereső cégek, így folyamatos a pörgés - és még drámaibb módon megnőttek a kintlévőségeink. Eddig azt hittem, ez csak bennünk érintő sajátosság, de az elmúlt pár napban több piaci ismerős,…..
Onlinemarketing blog Ki kattint? 2010.04.14 23:58:00
Érdekes kutatást küldött az ETARGET: azt vizsgálták, kik kattintanak az ETARGET hirdetésekre. Talán magyaráznom sem kell, hogy az ETARGET által megjelentetett hirdetések két lépésben hatnak a fogyasztókra: önmagában a megjelenés hordoz egyfajta reklámértéket (ezért lehet…..
Onlinemarketing blog Tesztelek... 2010.04.13 23:13:27
Amikor az Index.hu írt arról, hogy megjelent és kapható a Sony Ericsson első Androidos telefonja, az Xperia X10, akkor félig poénból, félig reménykedve az alábbi twittet írtam:Valaki a SonyEricssontól nem akar megdobni egy Xperia X10-el? Szívesen tartóstesztelem :) Komolyan.A…..
Péntek éjféltől vasárnap este hétig kampánycsend. Négy éve már írtam róla, és akkor is megfogalmaztam: nem kell. Fölösleges. A kampánycsend olyan valami, amit el kell felejteni.Mára, amikor az internet penetráció elérte, sőt, meg is haladta az 50 százalékot, gyakorlatilag a…..
...ha kezedben a mobilod. Holnap iPhone vs. Android konferencia, ahol az a megtisztelő feadatot kaptam, hogy moderáljak egy beszélgetést:13h30 - 14h00 Ügynökségek: Kommunikációs stratégiák mobilonKozári István (Initiative), Mészáros Gábor (Carnation), Király András (Mito)Persze ez…..