Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pius

22 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a képet ma délelőtt bringázás közben lőttem, az a jó hír, hogy folytatódik a kerékpárút a 44-esen. A nyomvonal nem egészen a békési úti elágatásig tart, majd innentől is láthatók az előkészületek, mégpedig kicsi karók formájában, melyek bizonyára a következő…..
Az alábbiakban száz évvel ezelőtti hírekből válogatunk, Az Est korabeli cikkei alapján. A cikksorozat összes megjelent tagja itt olvasható. "Az utcák azért vannak, hogy három téli hónap kivételével, állandóan javítsák őket." Május 3: A Britannia-szálló megnyitása. A…..
A tegnapi választást a Fidesz a világ minden választási rendszerében megnyerte volna. Nagyon komoly többsége lenne a korábbi magyar rendszerben is, és a tisztán arányos rendszereket leszámítva minden vegyes szisztémában övé lenne az abszolút többség. Olyan demokratikus…..
Pius 2014.04.09 15:02:32
@Pius: Hat en tiszta hulye vagyok.

Elnezest, igy kellett rajonnom, hogy

66,33 < 66,66666666667%

Meg egyszer elnezest kerek...
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
Pius 2010.04.25 13:40:54
@The Welsh: Azért az túlzás, h teljesen ötlettelen ez a dob. Jópofa hangsúlyeltolások vannak benne.
Elképesztő fölénnyel nyerte második mérkőzését a debreceni U20-as világbajnokságon a magyar juniorválogatott. A történtek után egyre inkább bizonyosak lehetünk benne, hogy a hazai csapatnak valóban a divízió 1 középmezőnyben van a helye. Ehhez persze a további három…..
Aki a helyszínen – mármint a Papp László Sportarénában – szeretné megnézni, hogyan selejtez a 2010-es téli olimpiára a divízió 1-es világbajnok magyar válogatott, annak sietnie kell. A jegyértékesítés üteme felgyorsult. Megírjuk, hol kaphatók még belépők.…..
Update 1: A műsor vágatlan felvétele kábé egy óra múlva, vagyis fél hét táján felkerül ide a blogra. Update 2: Persze nem került föl, de este 8-9 táján, még polgári időpontban, remélhetőleg tényleg ki tudom tenni, műszaki csapataink, bocsánat, gárdáink harcban…..
Ügyvédnéni beszállni készül a kocsijába, amikor diszkréten melléoson Láki és olyan határozott szívélyességgel invitálja saját kocsijukhoz, hogy az ügyvédnő nem tud nemet mondani. A másik kocsiban Demsa ül, aki van olyan vakmerő, hogy előbújt rejtekhelyéről és az…..
Teljesen alaptalan és undorító városi legenda, hogy Tarlós István óbudai polgármester egyik választási győzelmét jóízű Dunába recskázással ünnepelte volna. De Gyenesei István friss önkormányzati miniszter vörös kabalagatyájának fényében (szórt, erotikus) a sztori már…..
Pius 2008.05.23 12:57:22
comment:com Sör és TV Paprika 2007.06.24 11:00:00
Bunkó leszek. Én eddig nem tapasztaltam, hogy Magyarországon lenne sörkultúra, az, hogy iszunk, mint az állat és hogy a kocsmákban vizezett izét mérnek az egy külön dolog. Mindegy, sörkultúra napja viszont már van, méghozzá a Budai Várban. És ez nem azért kap helyet ezen a…..
Az összes médiumból (mostanában megint médiának mondják, mindegy) Demsa szökéséről ömlenek a hírek, meg a fejére kitűzött vérdíjról. Az a fickó is ezt hallgatja autójában épp, akinek nemsokára nagyon rossz lesz, de ő ezt még nem tudja, sőt, azt hiszi, nemsokára nagyon jó…..
Az angyalok földjén vagyunk, a tizenhárom kerben, itt bújkál Demsa egy lakásban, Bordásék orra előtt. Felbukkan egy újabb figura is, Májer, legelábbis az emlegetés szintjén, reméljük majd fizikai valójában is megjelenik és egy újabb súlyos arccal szaporodik a gengsztertabló.…..
Biztosítóhumor forever. Örök műfaj az igazi vagy hamis, ál- vagy tényleg primkó kárbejelentő lap, aminek a fotóját levélben illik szétküldeni 100 ezer ismerősünknek, lehetőleg 3 megás csatolmányban. Ezt a darabot most rendhagyó módon inkább beposztolom, annyira zseniális,…..
Serény kis dílerek szorgoskodnak, adagolják, méricskélik a cuccot egy sötét szobában, mint a kismanók, közben odakint hemzsegnek a kommandósok. Akció lesz, ami jót tesz ennek a sorozatnak, hiszen az akció ólcsó, de vizuálisan mégis kielégítőbb, mint a rebiszes felvételek a…..
Pius am Main Pattogjon! 2008.04.30 00:36:00
Aiyo, több mint két hónap után jelentkezem... Hát, jellemző.Április 20. Offenbach am Main, Hafen2, Dub Trio koncert! Gépzsír -- meg is vettem a 13 eurós jegyet; kiindulva abból, hogy egy engem nem igazán érdeklő Jazzkeller koncertért kiadtam tízet annak idején... Ez a zenekar pedig…..
Volt két beszámolónk az A csoportos válogatott fogadásáról, az egyik jó szemű olvasónk jóvoltából, és készült egy harmadik is, videóra, jégkorongban kevésbé otthonos, ám lelkes munkatársaink jóvoltából, részben a bécsi repülőtéren, részben a Kisstadionban. Nézzék…..
Én kérem elhatároztam, hogy hinni fogok. Annyian támadták szegény Gyuri Gellert, hogy megsajnáltam. Mi bajuk van az embereknek ezzel a jóravaló parafenoménnel? Megint az irigység és a szakmai féltékenység! Ezer példa van arra, hogy az emberek mennyire nem tartják tiszteletben a…..
Otyó és Pircsi szundikálnak a puha paplanos ágyban. Mekkora szemétség - gondoljuk elsőre -, a néző majd meg őrül, hogy most akkor mi van Koloniccsal, erre az idióta Otyó és Pircsi sztorijával rabolják az ember idejét. Merthogy csöngetnek hozzájuk, éjnek évadján. Két zsaru áll…..
Magyarok nyulai Hős nyúl 2008.03.21 18:41:04
Pius 2008.03.28 17:49:08
Mindannyian ismerjük a kanapétévézéses bealvás szindrómát. Ez a kór minden előzetes figyelmeztetés nélkül törhet ránk bármikor. Azért vannak magasabb kockázati csoportba tartozó műsorok, mint pl. vasárnap ebéd utáni F1-es futam, vagy késő esti „még ezt megnézem, és…..
Ennek a résznek a legfontosabb mozzanata sokunk számára nem az, hogy Demsa mindent tud a beépülésekről, meg mindenről. Ugyan. Dehogyis. A legfontosabb, hogy megjött a jócsaj Szivar helyére, akire már olyan régóta vártunk.Pista garázsában folytatjuk, ahol múltkor abbahagytuk. Alter…..
Nem is tudom, mikor kezdődött utoljára ennyire viccesen Tűzvonalban. Értelmiségi külsejű fickó halad az utcán, Olaszék megállnak mellette kocsival, aztán baseball ütőkkel agyba-főbe verik. Szót nem szólnak, miért, ami mondjuk érthető, de így szegény fószernak fingja…..
Pius 2008.02.28 01:19:17
Intro. Lőgyakorlaton az őrs csapata. A lövészetvezető eligazítást tart a gyakorlat előtt. Ne virtuskodjanak, meg ilyesmi. Kovalik mint mindig, okoskodik, poénkodik, hülyeségeket beszél. Aztán lővészetvezető rákérdez, hogy ki az egység parancsnoka. Az egység parancsnoka szokás…..
Tíz nap alatt történt egy s más, úgyhogy ideje folytatnom.A kerékpármelynek egyelőre nincs neve, bár gondolkodom az "Udo"-n Előzetes terveimet megvalósítva az első adandó alkalommal, vagyis a szombati bolhapiacon vettem egy bringát, 45 €-ért. Nem mondom, hogy…..