Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liliom38

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Az utolsó magyar partifotó 2007.01.31 14:52:59
El tudjátok azt képzelni, kedves olvasók, hogy létezhet egy olyan magyar partifotó, ami még a Subbánál is kiveri a biztosítékot? Mi egészen máig biztosak voltunk abban, hogy ilyen egyszerűen nem létezhet. Erre tessék, itt van ez, amitől nem csak elsírtuk magunkat, hanem konkrétan…..
liliom38 2007.01.31 17:33:44
A Zugügyvéd az alábbi történetet azért teszi közzé, mert az internettel kapcsolatos jogi szabályozást még jóval sötétebb köd lengi körül, mint a jog egyéb területeit. A bejegyzéshez a Zugügyvéd csak annyit fűz hozzá, hogy a  jogsértő tartalom eltávolításának…..
Általában fel tudjuk fogni a magyar tévéadókon leadott felvételeket, de ez az izé a szentesi tévé archívumából egyszerűen felfoghatatlan. Ki, miért, minek, mikor, kivel és hogyan? ..
Küldetésünk, melynek keretében embereket találunk, akik idiótán táncolnak, soha nem ér véget. Mai első versenyzőnk idős kora ellenére is nagyon jól megfigyelte, hogyan is mozognak a fiatalok a Viva tévé Club Rotation című műsorában. Amit pedig sikerült ellesnie, azt nagyon…..
Mindenre nyitott, diszkrét hölgy vagy? Kötetlen munkaidőt szeretnél? Esetleg részmunkaidőt? Szeretnél személyi asszisztensként elhelyezkedni? Heti egy két alkalommal hajlandó lennél mindenben főnököd kedvében járni? Örülnél, ha mindezért cserébe kiemelkedő juttatásban…..