Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cetz

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Kevesen tudják, ezért érdemes megjegyezni, Tusnádfürdő (és Bálványos is) Romániában van. Orbán Viktor romániai magyar fiataloknak magyarázta el, hogy nemzeti államot kell építeni a liberális állam helyett. Ugye, van a liberális állam, amelyik szarakszik a…..
Cetz 2014.07.26 19:41:33
Minél többet tudok róla, annál inkább ki akarom zárni az életemből – ezt a mondatot egyetemista koromban hallottam valakitől, aki az édesapja révén elég közelről követhette a politika eseményeit. Máig emlékszem a reakciómra: kifejezetten idegesített a bennfentességbe…..
Új MÁV blog Dacia express 2011.01.11 08:00:00
Kedves Donát! Kedves blog! Azért írok, mert tegnap (2010. december 22.) volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen egy igazi balkáni vasút (Nyugat-)Európában. Egynapos kirándulásra mentünk Bécsbe, a reggeli (60-as) Railjettel, majd este az utolsó vonattal, a Daciával (347)…..
2008 tavasza óta hallunk a modernizáció leállása, majd mostanában a tekintélyelvű, autoriter rendszer veszélyéről – amivel szemben a baloldal vagy a liberálisok, esetleg a kettő együtt tehet csak valamit. A tét Magyarország modernizálása, az emberiség felszabadítása, az…..
Cetz 2010.11.08 23:54:55
Tegnap volt a Nemzeti összetartozás napja, de ez csak szimbolika, politikai gesztus és szó. A nemzeti összetartozás már körülbelül egy hónapja él Magyarországon, egy hónapja küzd a gátakon gárdista és LMP-s, cigány és nem cigány, balos és jobbos, és kurvára nem számít, ki…..
Cetz 2010.06.05 15:27:15
 Mielőtt elemeznénk a csehországi parlamenti választások eredményétvessünk egy pillantást arra, hogyan is zajlott a kampány, mely nemcsak a leghosszabb volt a Cseh Köztársaság életében, hanem sokak szerint a legmocskosabb is. Miután Magyarországon már felnőtt egy generáció,…..
Prosztata Elsavasodott test 2009.04.26 20:43:00
Sziasztok!Régen hallottatok felőlem.Hát ez azért volt, mert mivel meggyógyultam és a módszeremet itt publikáltam, úgy gondoltam, hogy a dolgomat befejeztem ezzel kapcsolatban.Hát mégsem.Úgy gondoltam, hogy teljesen megjavultam. Nem voltak különösebb panaszaim.A vitaminoktól jó lett…..
Cetz 2010.02.16 21:26:26
Bruce Lee meg Chuck Norris filmjein nőttünk fel, moziban néztük a Rambót, feszt a westerneket nyomták a tévében, még forgattak is vadnyugati sztorikat a régi jugóban. Farmer meg Coca Cola, Stones satöbbi. Teljesen világos. A jugók mindig is rajongtak az amerikai dolgokért. Nekem is…..
A két évvel ezelőtti budapesti fellépésük után, a Nine Inch Nails idén újra hazánkba érkezik, ráadásul most nem is fesztiválfellépésre, hiszen az adatok szerint a Syma csarnokban teszik tiszteletüket Trent Reznorék július 24-én. Jelenleg az ipari rock atyaúristene éppen…..
Cetz 2009.04.22 14:09:25
 Miközben idehaza a BIT FIB-ISZ FIB Societas teljesítményén és képességein szánakozunk, vagy éppen mosolygunk, észre sem vesszük, ahogy a szomszédban elrobog mellettünk a Progresszió. Romániában a Szociáldemokrata Párt (PSD) ifjúsági szervezetének (TSD) nándorhegyi (Oţelu…..
Cetz 2009.04.21 09:43:10
comment:com Forró szél 2009.02.23 16:31:00
A hétfő a krimiké és a sorozatoké, a választék bőséges, panaszra semmi ok, habár ilyenkor azért legszívesebben mindenki egy erdei faházban kortyolgatna forralt bort a duruzsoló kandalló előtt, nézné a hóesést, a hópaplantól roskadozó fenyőfákat, a bokrok mélyén egymáshoz…..
Néha az ember olyan költői kérdéseket tesz fel magának, mint például "vajon mekkora lehet a 'Gusztos Péter rajongói' és a 'nagyon unatkozó emberek' halmazok metszete?". Bár ki tudja, lehet, hogy nincs ebben semmi költői, és Magyarország tele van ennek a különös,…..
Mesesajt című retró rovatunkban a rendszerváltás előtti évtizedek vicces dolgait szoktuk előásni, természetesen a médiával kapcsolatban. Most viszont viszaugrunk vagy hetven évet, 1933-ba, amikor még a rádiós reggeli torna is nemzetmentő cselekedetnek számított. A Tévétornára…..
léggitár Alice csodaországban 2009.02.05 15:22:00
Alice In Chains Alice In Chains 1995 Columbia Nem nagyon szoktak megoszlani a vélemények, hogy melyik a legjobb Alice in Chains lemez, általában mindenki a Dirt-öt favorizálja, az utolsó cím nélküli lemez pedig elveszik valahol a kollektív emlékezetben, pedig egyértelműen az…..
A Képviselő Funky kiemelten tervez foglalkozni a Lehet Más a Politika! nevű kezdeményezéssel/népi mozgalommal/játszóházzal. A kiemelt figyelem egészen természetes, hiszen 2010-ben a LMP nyeri majd az országgyűlési választásokat, amely siker után nemzeti egységkormányt fog…..