Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rockbige

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
rockbige 2009.12.10 15:27:46
Aztán augusztus 23-án elmondtam neki,hogy marhára kedves volt tőle,hogy átvágott és hogy rohadtúl nincs jó kedvem, erre ő azt írta msnen,hogy neki meg az van.Sziasztok!Én egy 18 éves srác vagyok. Kb. 5 évvel ezelőtt,találkoztam egy nagyon helyes lánnyal egyvidéki…..
rockbige 2009.11.21 17:15:28
amúgymeg válasz a kérdéseidre:
1.) nemcsak 2 hónapig tudja elhitetni egy LÁNY (ezt kiemelem) hogy szeret, hanem bármeddig, amig meg nem unja. bár a mondás szerint " a nők színlelni tudják az orgazmust, a férfiak pedig egy egész kapcsolatot."
2.) azt azért észrevenni, csak az ember, főleg ha szerelmes, magának sem vallja be hogy érzi h valami gond van. Főleg ilyen korú lányoknál labilis ez a dolog. Olyan szép világ lenne ha az ember megtanulna őszinte lenni MAGÁHOZ. mert ha magához nem az, akkor senkihez. amugymeg az első jel, legalábbis szerintem hogy ha valami nem teccik neki benned. Bármien apróság. Ha beköpi: nemjó ez az ing, vagy nemszeretem ha ezt meg azt mondod stbstb. Akkor már nem szereti minden porcikádat, nemfogadja el, csak el AKARJA.
3.) a kapcsolatokban alapszabály hogy NEM ÉPITJÜK AZ ÉLETÜNKET MÁS EMBER KÖRÉ!!! nem alapozunk más emberre, mert mérgezi a dolgot, nagyon fáj és egyedül marad az ember mikor elveszti a másikat bármilyen formában. És ezzel meg is válaszoltam. Nem szabad a másikat megfolytani önmagunkal...vagyis azzal nem, mert nem vagyunk önmagunk. Pont arra kéne a fiatalkor hogy kiépítse az ember a maga világát, hogy aztán huszonévesen egészséges kapcsolatba tudjon létezni. Ez is baj a fiatalkori "komoly kapcsolat" mert az ember nemtanul meg maga járni a világban, függ mástól, aztán meg csak nézeget. Szóval ha megvan a magad világa, akkor az már alap hogy megvan a személyi szabadságod, igy nem"folytod" meg a másikat, nemfoglalkozol vele tul sokat, és persze nem kap meg beloled mindent. Mert ugye alap emberi tulajdonság az is hogy amit megkapunk, már nem kell. Amugy én azt nem értem, hogy minek kell KAPCSOLAT szóval dobálódzni állandóan? Miért nem lehet egyszerűen csak a fiú aki szereti a lányt, és a lány aki szereti a fiút? őszintén és egyszerűen. Ha az előbbi teljesül, őszinte szeretet akkor abból már természetesen jön minden amit egy "kapcsolat megkíván". Namindegy már megin elutaztam....
rockbige 2009.11.21 17:20:45
@hasznavehetetlen régensherceg: tényleg figyelmetlenül olvastam, de valoszinüleg mert mar az első mondatnál felháborodtam, nem a posztolóra, hanem tényleg, látom magam körül a fiatalokat, es azt látom, amit leírtam. Nemjó ez így. A probléma a lényeg nem az hogy 13 vagy 14 volt a posztoló. azért ti meg megtanulhatnátok sorok között olvasni. vagy csak én vagyok bandzsa és alapjábavéve a sort nemtudom olvasni?
Egy meleg férfi kalandja egy ön- és közveszélyes nővel. A kép innen Sziasztok! Olvastam a blogot, és nekem is teljesen szokásos párkapcsolataim és szakításaim voltak nagyjából - azzal a különbséggel, hogy meleg vagyok, és én férfiként férfiakkal jártam így, ezért nem is…..