Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agent_x

0 bejegyzést írt és 512 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitathatatlan, hogy az egyik legkedveltebb streetfood a hamburger. A gyorséttermektől kezdve a kézműves burgerezőkön át a legnevesebb éttermek étlapján is megtalálható. De nincs annál jobb, amikor egy otthoni kerti partyn saját ízlésünk szerint készíthetjük el a család hamburgerét. Így hát…..
Sokszor esett szó itt, a Határátkelőn arról, miért nem sikerül hazatérésre ösztönözni a külföldön élő magyarokat, vajon mi lenne a jó stratégia. Ennyi év után azonban már felmerül az emberben a kérdés, vajon a magyar kormánynak egyáltalán fontos-e, hogy ezt a folyamatot elősegítse, szüksége van-e a…..
Még mindig több idő van hátra a következő parlamenti választásig, mint amennyi eltelt az előző óta: a 2022-es tavaszi választással kapcsolatos spekulációk, forgatókönyvek nyilván nagyon koraiak. Ugyanakkor 2019-ben mégis megláttunk valamit abból az útból, amely a nem is annyira távoli jövőbe…..
Munkásmozgalom munkások nélkül? Korábbi írásunkban már kerestük az okait, hogy Miért nem érdekli a dolgozókat a 400 órás "rabszolgatörvény"? Amit a Fordulat, szociáldemokrata magazin is szemlézett. Ha már a túlóratörvény a politika legfontosabb témája, érdemes átnéznünk, hogy mit közöl még a témában…..
Miután kiderült, hogy a Gundel látszólag látványos kettős mércét alkalmaz az általa üzemeltetett miniszterelnöki palota menzájának árképzésében, az étterem - egy-egy kevésbé érdemi megszólalást leszámítva - egy teljes hétig némaságba burkolódzott. (Csak ma, azaz hétfőn jelent meg interjú az étterem…..
Áprilisban botrányos körülmények között kerültek fel újra a szavazólapokra a kamujelöltek. A 4 évvel ezelőtti kutyakomédia annak ellenére ismétlődött meg, hogy nyilvánvaló volt, a könnyen megkaparintható kampánytámogatás vonzereje és a többes ajánlás kiskapuja miatt újra lesznek próbálkozók. A…..
Életbe lépett az ultra fapadosoknál az új csomagszbály és miközben az utasok egy része hisztériázik, a Ryanair bejelentette, hogy novemberben még nem büntet a kapunál, ha az utasok túl sok kézicsomaggal jelennek meg ott. Érthető, hogy a Ryanair az utasok és a brit bulvársajtó bögyében van, sokat…..
agent_x 2018.11.05 00:46:21
ujszo.com/utazz/felfuggesztettek-a-fapadosok-uj-szigorubb-poggyaszszabalyzatat

"Az olasz versenyhatóság azzal indokolta a döntést, hogy a kézipoggyászt az alap repülőjegy-tarifáknak tartalmaznia kellene, mert az utasok által ez egy előre elvárható szerződéses kötelezettség."

Szerintem is tartalmaznia kéne, apróbetűk nélkül.
Megjelent a hírekben, hogy a Veszprémi Állatkert nem engedett be fogyatékos embereket kedvezményes jeggyel, hanem tagsági igazolvány hiányában a teljes árú jegy kifizetését követelték a vendégektől. Ez a helyzet nem csak Veszprémben létezik, hanem Budapesten is. Nézzünk az eset mögé és beszéljünk…..
Az elmúlt hetekben elkezdtem nyomozni valódi, lehetőleg kézműves és adalékanyagmentes szalámik után. Azaz a másik oldalról megfogalmazva: nem ipari, tartósítószerekkel teletömött szalámikat gyűjtöttem össze. * Ez nem egy igazi teszt, nem vakon zajlott és nem is teljes körű. Viszont tervezünk…..
Bármely menzán, ahol van tízórai vagy uzsonna, ott biztosan találkozunk a mackósajttal vagy medvével vagy kockasajttal vagy cikkelyes sajttal. Amúgy a Magyar Élelmiszer Könyv szerint simán ömlesztett sajt. 12 terméket vakteszteltünk meglepőnek mondható eredménnyel...
Sokat utazva feltűnő, hogy Magyarország wannabe légitársasága elég mostohán bánik a nem A-listás nőkkel, ha azok arra vetemednek, hogy jelentkeznek légiutaskísérőnek. A Wizz-sztyuvik szinte mind 40 alatti, magas, sovány, kifejezetten csinos arcú hölgyek és hozzájuk illő urak. Még elvétve sem látni a…..
Feleym! Ne feledjétek, hogy a főbérlő egy rohadt sóher csótány, aki soha nem fektet be a lakásba, még egy villanykörtét se hajlandó kicserélni, zsebre dolgozik (tehát lop, csal és hazudik - ha mégis szerződést kérsz, akkor rögtön emelne) - tehát alapvetően rajtad nyerészkedik, illegálisan. Botrány,…..
agent_x 2018.02.18 15:06:28
@Average Joe: pipa! :)
Autizmus. Aki nem tudja segítek: az autik akik az érzelmekkel – és azok felismerésével – nagyon hadilábon állnak, a kifejezéseket szó szerint veszik, csak, hogy két példát említsek.  Felmentésre sokszor semmiből nincs szükségük, hiszen a kifejezések szó szerinti értelmezése, a szociális területen…..
agent_x 2016.12.25 23:33:21
@Szarvas Norbert: őszintén? a többi UL-hez képest jobb, de ez is csak a bónuszok miatt, Ráadásul 15 évre le kell mondanom évi félmillióról hozzá. És reménykedhetek, hogy minden évben hozza a magas hozamokat, hogy egy infláció+3% állampapírral versenykpes legyen.
agent_x 2016.12.26 11:44:43
@Szarvas Norbert: Kedves Norbert! Az állampapírt csak példának írtam, hogy minél kellene többet hoznia jelenleg, ha jobban teljesítő ajánlatot keresnék. Amennyiben biztosítást akarok kötni, biztos elgondolkodnék ezen a lehetőségen, amit írtál. De jelenleg van már egy. 15 éves pont. :) Egyébként 1886 Ft a havi díja jelenleg, most direkt összeszámoltam. Eddig befizettem rá mintegy 320.000 forintot összesen, és amíg volt, adójóváírásként visszakaptam 280.000-t. Bónuszok nincsenek, de nem is hiányzik.
agent_x 2016.12.26 11:53:53
@agent_x: vagyis 16 éves már, eggyel elszámoltam.Tehát évente húszezer volt átlagosan a költsége. Igen, én is minimáldíjjal kötöttem anno :)
Második részéhez érkezett a nyolcvanas évek legjobb amerikai akciófilmjeit prezentáló sorozatunk (a lista előző része itt olvasható). Ezúttal a tíz legjobb kerül terítékre. Igyekeztem olyan listát összeállítani, mely változatos. Amellett, hogy megtalálhatók rajta generációnk gyermekkori kedvencei,…..
Ilyenkor nyáron elég sok diák vág neki a nagyvilágnak, hogy a számtalan lehetőség egyikét kihasználva külföldi tapasztalatot szerezzen. Nekik biztosan, de szerintem másoknak is tanulságos lesz András írása, melyben az egyik nagy önkéntes szervezetnél szerzett tapasztalatokat…..
Vannak emberek, akik hajlamosak úgy viselkedni egy luxusszállodában, mintha a pénzükért bármit megtehetnének. Na, ők azok, akiket az ott dolgozók általában ki nem állhatnak. Vajon milyenek a vendégek az alkalmazottak szemszögéből, mi az, amit bírnak, és mi az, amit nem a viselkedésükben? Kétrészes…..
A Comedy Central Készhelyzet című műsorának lényege, hogy a meghívott vendégeket váratlan szituációkba helyezze, melyekben rögtönözniük kell, hiszen fogalmuk sincs arról, hogy milyen karaktert kell alakítaniuk a jelentben, és gőzük sincs, hogy az miről szól. A jövő hét…..
agent_x 2015.10.16 10:49:14
@cukkmukk: óvatosan, nehogy igen uhú...
Ha nem így lenne, és persze az idézőjelet is tudnák használni, akkor biztos nem jelent volna meg ez a cím a lap online kiadásában: Segítünk, itt egy idézet a haláltáborokról, hátha ezzel helyre kerülne bizonyos dolgok a Blikk "újságírójának" agyában: A haláltáborokban…..
Éhes embert nem jó hergelni, hazug embert meg hamar utolérik. Hogy Theo Papáék mindezek ellenére minek ködösítenek, ahelyett, hogy bevallanák az elkavart megrendelést, sosem fogom megérteni. Lehet, hogy Gáborék akkor sem akarnák soha többet tőlük a pizzát, de biztosan kisebb…..
A számos jubileumi, megajubileumi és millecentenáriumi adás után elérkeztünk a tizedikhez, amit úgy ünnepeltünk meg, hogy ezúttal egész jól sikerült a hang, mindenki olyan közel ült a mikrofonhoz, amennyire kellett, öröm volt vágni az anyagot. Vendégünk Horváth Norbert…..
agent_x 2015.07.24 14:55:14
@Sunsetjoy: Kriszti. Marsi Kriszti. Tudod, klasszikusokat csak pontosan.
Próbált már ovist  vigasztalni, amikor a világ működése épp méretes fityiszt mutatott neki? Elég kemény meló. Főleg, ha maga a felnőtt is azt gondolja, hogy rosszul működik a világ, vagy, ha eleve ő maga sem érti a működését. Szegény Ildikó helyzete sem lehetett könnyű,…..
Hétköznaponként az ATV-n szinte egyedül készít műsort, hétvégén pedig beköltözik egy celebbel a Tv2 stúdiójába. Új műsora, az Összezárva Friderikusszal olyan, mintha a Való Világot kereszteznénk az Én mozimmal. Friderikusz Sándorral arról is beszélgettünk, hogy miért nem…..
agent_x 2015.04.26 15:58:15
@falomb: biztos a vallásról vagy a politikáról kérdezte ;-)