Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webdiag.hu

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy néha, hogy egy házban nem feltétlenül maga az épület a vonzó, hanem az, ami körülveszi. Nagyjából ez a gondolatunk támadt, amikor megláttuk a posztban bemutatott váchartyáni ingatlant...
webdiag.hu 2016.09.22 18:47:43
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, azmhtjog@gmail.comelérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror!   Munkavállalóként munkahelyi zaklatásos…..
Alig, hogy felocsúdtak a szerb olvasók, az online lapok újabb brutális baleset videójával sokkolnak. A vasárnap hajnalban történt újvidéki karambol után (melyről az Index időközben megírta, hogy egy nótórius gyorshajtó hibájából történt) egy szombat délutáni horror baleset…..
Na persze annyira nem bréking, mert pár napja már kidobta ezt a járatpótlós térképet a BKK, de gyakorlatilag senki nem vette észre, hogy már az új logók vannak rajta. Úgy látszik el akarták kerülni az őszi nagy vihar megismétlődését és szépen csendben vezették be. Wollner…..
Ha dolog van, akkor dolog van. Kanadában sem tökölnek sokat, ha oltani kell és meg kell tölteni a Canadair CL-215-ös 5500 literes víztartályát. Elég impresszív, legalább olyan menő, mint marhákat terelni helikopterrel. A mai cowboyok már leszálltak a lóról. Legalábbis…..
Kálmán László nyelvész, a baloldali értelmiségi ellenzék ismert tagja összerúgta a port a baloldali Klubrádióval. Nem politikai kérdésben, hanem a józan ész védelmében. A Sugár Ágnes által vezetett hétfői Rakott című műsorban ugyanis egy órán át propagálták a…..
webdiag.hu 2013.11.19 16:38:59
@jozsefka1:

"Sajnos egyszer én is bedőltem a reklámjuknak, szedtem, majd 1* dupláztam, aztán négyszereztem az adagot, de ugyanúgy nem tudtam aludni, jöhetett a xanax."

ezt elcseszted. a homeopátiás cuccokat higítani kell ahhoz, hogy hatásosabbak legyenek. :)
A cseh bulvár kiakadt, a szlovák bulvár magyarozik. A dotoho nem teljes beszámolója a Rezešová-ügy első két tárgyalási napjának szlovák és cseh sajtóvisszhangjáról. Szlovák és cseh bulvárlapok meglehetősen részletesen, naponta számolnak be Rezešová-ügy…..
webdiag.hu 2013.09.03 18:41:37
"Előbb az elvek, aztán a programok, végül a személyek – ebben a sorrendben", árulta el Bajnai Gordon még áprilisban a szocialistákkal kötendő megállapodás receptjét. De Mesterházy Attila nyilván uncoolnak tartja ezt a molyolást, mert neki levágós, hogy ha Szájer József…..
webdiag.hu 2013.08.12 16:32:34
A Balaton körüli minőségi étkezés nem egy új probléma, ezért aztán én is minden lehetőséget megragadok, ha van remény valahol. A hétvégén nagyon kellemes élményem volt, ráadásul sült hal témában, ami ugye nálunk általában kimerül a mirelite hekkben és iglu kapitány…..
Üzenőfüzet Bajnai elbukott 2013.07.15 13:23:45
Török Gábor a blogján megjelenő “minielemzéseiben” a lehető legritkábban szokott egyértelműen állást foglalni. Épp ezért akadt meg a szemünk pár nappal ezelőtti írásán: “Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami…..
webdiag.hu 2013.07.16 17:03:08
@buday008:
Az értelmes ember felteszi magának a kérdést, hogy mi lesz a választások másnapján... (sőt, ha tovább megyünk, az értelmes emberek tekintélyes része már elhúzott innen, de ez most mellékszál).

A jelenlegi közjogi rendszerben, ezzel az alkotmánnyal, ezekkel a törvényekkel, ezekkel a bebetonozott kulcsfigurákkal még egy erős és összetartó ellenzék sem tudna mit kezdeni, nemhogy egy gyenge, széthúzó, inhomogén alkalmi koalíció. Csak arra lenne jó egy kiszenvedett ellenzéki győzelem, hogy pár hónap vegetálás után megbukjon a kormány.
Ezen az sem segítene, ha hirtelen a semmiből előbukkanna egy karizmatikus, értelmes, reális koncepciókkal, anyagi és szervezeti bázissal rendelkező arc, és kezébe venné az ellenzék irányítását.

Meglátásom szerint az általad említett szarkupactól kétféleképp lehetne megszabadulni: vagy ha még 2014-ig megerősödne egy épeszű, gondolkodni képes belső fideszes ellenzék (amire gyakorlatilag nincs esély, azt az egy-két embert sikeresen ki is csinálták), vagy ha a Párt és Orbán hatalomból való eltávolítása hm... unortodox eszközökkel történne. Erre meg még nem érett meg a helyzet.
„Az utcai demonstrációk, a belpolitikai események látványosan igazolják, hogy Magyarország működő demokrácia” – kissé elcsodálkoztam volna egy efféle fideszes nyilatkozaton a 2006. október 23-ai események másnapján. A hasonlat kézenfekvő, a Kettős Mérce és a 444…..
Hosszabb ideje szivárognak ki kisebb-nagyobb részletek a Windows 8 Blue kódnéven futó, majd mára hivatalosan 8.1-re keresztelt első nagy frissítésének, amit pár éve még valószínűleg szervizcsomagnak hívtunk volna. Ezzel párhuzamosan több helyről is kiszivárogtak…..
Az alábbi helyzetből tényleg problémái lehetnek a levélíró fiának. Főleg, ha tényleg eldurran az anyósnak- vagy az apósnak az agya.   Kedves Zugügyvéd! Fiam 2.0 "most" lett 18 éves (választ! és választható!4! :), de ebből az alkaromból sajnos a büntetőjogra…..
webdiag.hu 2013.05.21 20:06:18
@MrZed001:

Inkább ne adj tippeket Viktoréknak, mert még vmelyik KDNP-s pöcs megszavaztatja itthon is...

Egyébként meg a törvény elrettentő ereje elég komoly lenne, a fiatalkori dohányzás, alkoholizálás, (nem csak fiatalkori) füvezés tiltása után adnának egy újabb pofont a szarnak.
A gonosz kapitalista világ nem bekebelezte a Balatont is? Mit képzelnek a külföldi turisták, hogy idejönnek és felizgatják a szocializmusban edződött, szegény magyarokat? Kábé erről szól az a szenzációs szocialista riogató videó, amely nem most, hanem a hatvanas évek végén készült, és csak az első…..
Nehogy valaki is elfelejtse, hogy minden szép és jó, senkit se kapjon el a negatív hangulat, az NFÜ tájékoztató kampányt indított. "A cél az, hogy a lakosság kézzelfogható eszközökön keresztül szembesüljön az eddig megvalósult uniós támogatások felhasználásával." Az EU-s…..
Drága, de legalább nem használjuk, viszont jól tejel, a külső gazdasági hatások fölött pedig hunyjunk szemet – így állunk a magyar fizetős autópálya hálózattal. Mennyi is valójában az összköltsége a gyors közlekedés lehetőségének?A napokban jelentett a legutóbbi…..
webdiag.hu 2012.08.10 16:32:04
TComment Bűnronda és nem ez a baj 2012.08.09 08:17:01
Lassan kékbe borul a város anélkül, hogy az itt lakó pár millió ember véleményét kikérték volna. Az ocsmány buszok után jöhetnek a ronda taxik is. Mai cikkünk blogposztja...
A lottózás hőskorában nem csak pénzt, de tárgynyereményeket is sorsoltak. A lakások és autók mellett állítólag még fél disznót is lehetett nyerni Az elmúlt hetekben mindenki arról kérdezget, hogy lottózom-e. Nem. Pedig most nagy a nyeremény - jön a győzködés. Miért, egy…..
webdiag.hu 2012.06.08 15:41:07
@fda:

"És inkább 50 ember örüljön a 100 milliójának"

Lottónál ezt hogy kivitelezed? Csak négy számot kéne eltalálni a 90-ből? :)
Te mit gondolnál akkor, ha egy luxushotel női mosdójában leszbiző lányok nyögdécselését hallanád? És akkor, ha kiderülne, hogy ezek a csajok igazából fiatal kislányok? A kezelhetetlen gyerekek szülein segítő belga szervezet, az Opvoedingslijn úgy gondolta, hogy egy kandikamerás…..
Mikor van vége a demokráciának? – az elmúlt két év (meg persze két évtized…) egyik slágertémája kétségtelenül ezen kérdés körül forgott. A vitában folyamatosan azt képviseltem, hogy érdemes elválasztani egymástól azt, ami nem tetszik, nem szép, nem jó, attól,…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Szeretnék segítséget kérni.2011 novemberétől 2012 március 30ig egy szállítmányozó cégnél dolgoztam./5hónapig/,melynek ügyvezetője hivatalosan az édesapám jó barátja,de nem hivatalosan az apám irányítja a céget,mivel apámnak nem lehet már…..
webdiag.hu 2012.04.13 16:53:45
@Pierr Kardán:

látom, hasonlóan jár az eszünk, te is a határozott megoldások embere vagy :)
Rengeteg tanulsága van Schmitt Pál ügyének. Most csak egyet emelek ki: ezek a botrányok szinte mindig hasonló életet élnek, pályát futnak be. A szereplők hevesen tagadnak, akadnak, akik körömszakadtáig védik őket, aztán hirtelen felgyorsulnak az események, és az új fejlemények…..
webdiag.hu 2012.03.29 19:23:44
Elnök úr (jellemzően) még a végjátékban is hazudozik:

"És most is úgy vagyok vele, hogy ha 1200 oldalon keresztül vizsgálta egy öttagú, független, általam most már megismert, de korábban ismeretlen tényfeltáró bizottság, ehhez nincs mit hozzátennem" (
hvg.hu/itthon/20120329_scvhmitt_pal_nyilatkozat )

vö.:

"Az egykori pályázó a hivatalában fogadta a Bizottság elnökét. A Bizottság elnöke tájékoztatta a Bizottság tagjait, miszerint az egykori pályázó előadta, hogy álláspontja szerint a doktori esemény szabályszerűen zajlott. Előadta továbbá, hogy az értekezés személyes álláspontja és akkori információi szerint a korabeli szabályoknak megfelelően készült." ( mediasarok.sote.hu/wp-content/uploads/2012/03/dr_fluck_kulonvelemeny.pdf )

Hm. Vagy elfeledkezett bemutatkozni a Bizottság elnöke, vagy...
Újpest felújított főterének kétségkívül legszebb épületét Böhm Henrik és Hegedüs Ármin műépítésznek köszönhetjük. A leginkább eklektikus, de néhány koraszecessziós jegyeket magán viselő Városháza 1900-ban készült el. A maga korában az egyik legmodernebb hivatalnak…..
Kattintsuk végig az alábbi YouTube-linkeket:123A videómegosztó tört angolsággal megírt hibaüzeneteiből az bogarászható ki, hogy a mögöttük lévő feltöltött videókat a Magyar Tudományos Akadémia Zenetudományi Intézete kérésére, szerzői jogi hivatkozásra távolították el…..
webdiag.hu 2010.08.22 23:25:15
Én ebbe a vitába már nem akartam belefolyni, mert -- mint írtam fentebb -- (valamelyest) kompetens csupán a műszaki kérdésekben vagyok, az egyéb vonatkozásokról csak azért írtam, mert éppen akkor én voltam online, amikor a bombasztikus (ám többszörösen hm... téves) cím miatt a post kikerült az index főoldalra.

De ha már meg lettem szólítva a kommentekben:

"Adatbázisainak látogatotságáról és ismertségéről érdemes lenne tán magát a forrást, a rendszergazdát megkérdezni, itt az elérhetősége."

A látogatottsági adataink publikusak, fenn vannak az adatbázisportál nyitóoldalán (
db.zti.hu/log/index.html ). Konkrétan az elmúlt évben 10100 napon belül egyedi látogató 110 ezer db wmv videót töltött le (ezek valós látogatók, mert az ismertebb botok szűrve vannak a statisztikákban). Annyira azért csak nincs eldugva a portálunk, ha ennyien odataláltak... Persze lehet, hogy a YouTubeon Lady Gaga nézettségével is konkurálhatnánk :-) ( www.readwriteweb.com/archives/top_10_youtube_videos_of_all_time.php )

"vannak rá komoly, nyilvános mérőműszerek, tessék regisztrálni, akkor mindannyian elhisszük: www.webaudit.hu "

Finanszírozod? ;-)
A webaudit speciel nem az a beregisztrálsz és használod típusú hely. Meg a végén még megvádolnál összeférhetetlenséggel is ;-) (lásd a nicknevem meg a webaudit bannerét...).

"Egy közepesen tapasztalt weblapkészítő a ti sivár oldalatoknál percek alatt sokkal jobbat tudna összerittyenteni."

Mivel itt is, ott is a saját becsületes polgári nevemen szerepelek, nem titok, hogy a programozás/dizájn az én munkám. A dizájn ízlésbeli dolog, azon vitatkozni értelmetlen. A felület kialakításánál az egyszerű használhatóság volt a szempont, valamint a gyors, hatékony, olcsó fejlesztés, ezért egy (az impresszumban feltüntetett) ingyenes asp könyvtárral lett megoldva a feladat, persze annak lehetőségeivel és korlátaival együtt. Panaszkodni eddig nem panaszkodtak rá, de ha esetleg az általános megjegyzésen túl építő jellegű ötleteid lennének, akkor írd meg privátban.
webdiag.hu 2010.08.23 00:57:27
@Goompah:

Tőlem írhatod itt is, csak gondoltam, offtopic lenne. De mondom: a lehetőségeink elég korlátozottak.
Van egyébként egy másik felület is ( db.zti.hu/br/br_search.asp ), az komolyabb ("többemberes" :-)), tezauruszos kereső, az alá a népzenei hangfelvételek fognak szép lassan bekerülni az összes dokumentációjukkal együtt (idővel majd az összes, jelenleg csak a Bartók-rend anyaga van fenn). Van aki azt kedveli, van aki meg (gyorsasága és egyszerűsége miatt) meg emezt. Még alternatívát is kínálunk :-).
webdiag.hu 2010.08.23 01:16:57
@Goompah:

"Érdemes lenne legalább házon beül egyeztetnetek, de a jelek szerint még idáig sem jutottatok el."

Ez az én hibám: nem tudtam pontosan, hogy a ZTI-n belül mi a gyakolat, viszont a főoldalas link és a post tévedései miatt gyorsan kellett reagálnom. Ráadásul a "ház" elég nagy, hogy egészen pontosak legyünk, két gyűjteményről és két különálló archívumról van szó (Népzenei Archívum, Néptánc Archívum), a post tárgyát képező videók ez utóbbihoz tartoznak, csak aztán a kommentekben bele lett keverve a népzenétől kezdve a Hagyományok Házáig minden, így a végére elég kusza lett a kép.