Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bolygo_hollandi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tanárok gyakran élnek a verbális agresszió eszközével, ami különösen akkor okoz nagy kárt, ha egy védtelen, visszahúzódó lány lesz a céltáblája a mindennapi szekálásnak. Levélírónk lányát az irodalom tanárnő fogta ki magának, aki nem éppen irodalmi stílusban beszél a…..
Idén is kiosztják a Saturn Awards-ot, azaz a science-fiction, horror és fantasy filmek, tévésorozatok díját, amin TUTI nem a Mad Men és a Gettómillimos fog tarolni. A 2008-as nyertesekről itt írtunk, az idei filmes nevezések itt találhatók, az ugrás után pedig a tévés kategóriák,…..
Nu, eddig bírta a Terminátor a piacvezető kertévén, úgy látszik Budapesten türelmetlenebbek a programigazgatók, mint a Fox-nál. Mindössze négy epizód kellett ahhoz, hogy a Terminátor: Sarah Connor krónikái szépen elveszítsen annyi nézőt a premier egymilliós nézettségéből,…..
Egyrészt kifulladt, másrészt néhányan rángógörcsöt kapnak attól, ha egy általuk látogatott blogon olyan tartalom jelenik meg, amit ők nem szívesen látnak, a "nem olvasom el, mert nem érdekel, épp ezért nem fűzök hozzá kommentárt" alapelv meg nem ismerős számukra...
Halottak napja van és gyászolunk mi is, Bálint Ágnesre a Mazsola és Tádé édesanyja (16:15) című filmrészletekkel illusztrált portréfilmmel emlékezik az m1. Érdekes módon a tévéműsorban ezen kívül semmi "gyászosat" nem találunk. Sőt a délutáni sávban még jókat…..
comment:com Filmek halomban 2008.09.28 16:02:00
A TV2 korábban bejelentett SONY-bizniszének köszönhetően egy igazi sikerfilm, a Pókember2 kerül képernyőre, képregényfilmek rajongóinak kihagyhatatlan, másoknak annyira nem javallott, mert elég bugyutára sikeredett. Kezdés 20:00, utána egy közepesen kiszámítható, macsós…..