Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yeti

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A várva várt operációs rendszer megérkezett. Ide veled copy, paste, Turn-by-Turn navigáció, gyorsabb Messages, MMS (nem, te inkább mégsem), Find My iPhone, tethering (elvileg nem lesz korlátozva), jobb Safari, Bluetooth, Spotlight, Voice Memos. Állítólagos magyar nyelv.  …..
Feljegyzéseim Költözés 2007.04.28 19:56:40
Sziasztok!Bizonyos okok miatt a blogom átköltöztettem a yetiinside.blogspot.com -ra.Az elkövetkező bejegyzéseket ott keressétek.Üdv!..
Feljegyzéseim Szösszenet 2007.03.16 23:44:00
Az érzesek lágy árama tereli a könnyeket sajátos útjukra orcánk sejmes barázdái közt! Életünk útjának pontjai mint megannyi dárda, hasitja szét álmaink.....
Sziasztok, Ti mindenkik, akik szok olvasni az blogomat!Most megosztom mindenkivel azon erkölcsi problémámat, ami végigkísérte, és sajnos végig is fogja kísérni életem hátralevő részét is. Ugyanis az, hogy mostanában a férfiaknak még mindig szokásuk, hogy megüssék életük…..
Egyik kedves Munkatársam, Olivier, megígérte nekem, még a múlt héten, hogy kedden elmegyünk egy étterembe, ahol nagyon jó a kaja. Na ebből nem lett semmi, mert mindketten elfelejtettük :) De hogy azért kárpótoljuk magunkat, elhatároztuk, hogy tegnap, azaz csütörtökön este…..
Szóval nem lehet eldönteni, hogy épp milyen idő van. De hogy ezt miért is mondom, hát, a hétvégém ennek a jegyében telt. Szombaton, nagyon szép volt, napsütés, kellemes illatok mindenfele, aztán kiértem a Sanzel-izére, és ezerrel szél..., najó, kibírom, kemény vagyok.…..
Na, itt is vagyunk, csütörtök este. Már az előző posztban is írtam, hogy valami nem jó. És valami tényleg nem jó. Leginkább az, hogy tudtam, hogy ez lesz. És ez is van. Na, most már mindenki kellően ideges, hogy csak mondjam már el, hogy mi is az, ami van...Egyedül vagyok, az van.…..
Feljegyzéseim Éjszakai élet... 2007.02.22 20:08:00
Az az igazság, hogy nem akarok most írni. (ez már magában ellentmondás) Najó, de csak a Ti kedvetekért megerőltetem magam, a végén meg elmondom, mi a baj. Szóval, ott tartottam, hogy kedd. Kedden a melóhelyen nem sok történ, azaz nem is, mert igazából marha sokat tanultam, és a…..
Feljegyzéseim Mint a borravaló... 2007.02.22 15:19:02
Sziasztok!Életjel! Na ezt adtam most mindenkinek, akit ez érdekel... De tudom már, hogy van, akit érdekel, mert lettek hozzászólások a blogomhoz. KÖSZÖNÖM! Nagyon aranyosak vagytok. Kitti, igen, megfogadtam, az utóbbi két napban a kollegákkal voltam, hmmm, szóval meglátogattunk…..
Na, sziasztok, fiúk, lányok, kutyák! - tudom, hogy Te is olvasod, Dorothy. A repülőút Párizsba nem nyújtott semmi különlegeset, néhány "bukkanón" kívül. A címet értelmezve, az itteni suprvisorom egy az egyben Kojak. Nagyon jó fej, és vágja is, amit kell... az oktatás…..
Na, ez a mai nap kicsit gyatrábban vonszolja maga után elsorvadt lábnyúlványait, mint azt előre sejtettem.Az az igazság, hogy eléggé feszült vagyok Párizs miatt. Azért csak egyedül megyek ki az idegenbe, és nem elég ez, de még agyamnál is kell legyek olyan emberek előtt, akiknek az…..
Feljegyzéseim Ősz Párizsban... 2007.02.13 10:59:56
Persze, nem ősz, hanem tavasz, vagy méginkább télvége... bár idén sehol sem volt tél igazán... legalább is nálunk nem... kicsit zavart vagyok. Tegnap ugyanis kiderült, hogy vasárnap utazom... utazom?, repülök... repülök?, Párizsba... Párizsba?, 2 hétre... 2 hétre?,…..
No, megszültem a választ. Végre. Nem vagyok annyira nyitott a világ felé, hogy a legszemélyesebb dolgaimat közkinccsé tegyem. De hát az vesse rám az első követ...Szóval azt találtam ki, hogy ide azok a dolgaim kerülnek, amik ugyan hozzám, de nem a legbelső ügyeimhez tartoznak. Arra…..
Feljegyzéseim Rászánom magam...? 2007.01.31 16:49:07
Sokat gondolkodom rajta, hogy tényleg írjak-e ide... Nagyon sok olyan dolog van, amit le kellene írnom, ki kellene írnom magamból... De tényleg akarom, hogy ez itt legyen? Vagy titkosítsam, hogy csak bizonyos emberek láthassák? Akkor meg mi értelme... Vagy írjak rendes, kézzel írott…..
Sziasztok. Ebben a blogban többé nem fogok Hozzátok szólni. Közvetlenül semmiképp sem... Ha mégis úgy érzed, hogy hozzád szólok, akkor lehet, hogy beszélnünk kéne.....