Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kreenep (törölt)

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Micsoda infantilis viccelődés! Milyen debil grafika! És az az érdekes, hogy Benő műalkotása ettől sem lesz annyira borzalmas, hogy jó legyen, hanem megmarad őszinte fingnak. Nincs meg benne az álbunkó, főiskolás punkok idegesítően művi egyszerűsége, ez igazán autentikus…..
kreenep (törölt) 2010.01.12 06:49:30
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
kreenep (törölt) 2009.10.30 10:39:20
Lmrck képe sok mindent megmagyaráz Jézus legendás állóképességéről, de én úgy érzem, a kereszténység plusz fitness témakörben azért maradt még bőven kiaknáznivaló, míg a pápa az egész blogot úgy ahogy van, ki nem átkozza, Urbi et Norbi. Ja, a megoldás Krisztus Pilates…..
Hopphoppá, micsoda fostalicska-klasszikusokra le az ember, ha kicsit lapozgat a levelesládában a "húbazmeg" címkével ellátott levelek között! Dani bő egy hónapos képe következik, én meg nem is tudom, melyik utalhat súlyosabb agysérülésre, a Légy jó mindhaláligot Fekete…..
kreenep (törölt) 2009.10.30 10:36:09
Azt már Bárdos András és Máté Kriszta hirtelen jött távozás után két nappal lehetett tudni, hogy a hétköznapi Tények műsorvezetői székébe beugró Várkonyi Andrea-Pachmann Péter páros csak átmeneti megoldás lesz, és október közepétől Várkonyi végleges párjával, Azurák…..
Tessék ezt most úgy fogadni, mint töredelmes bocsánatkérés a kora őszi párhetes blogszünetért, vagy ízlés szerint a szörnyű bosszú... ööö... miért is, miért is... legyen a hirtelen hidegre fordult időjárásért, az nem tud visszaszólni. Szóval ötszörös dózis egy adagban,…..
kreenep (törölt) 2009.10.16 23:33:01
Tetőtől talpig megújul a Duna televízió arculata, új díszletek, új főcímek, és új csatornaazonosítók - ezzel nyitja az őszi szezont a csatorna. Hadd idézzük a sajtóközleményt: "A Duna Televízió arculatváltásának lényege: letisztult, elegáns látványvilág, a…..
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
A britek imádnak tehetséget kutatni, a Britain's Got Talent nevű össznépi verseny mellett, amiben a kutyaidomár mellett megfér a pocakos fakír és az aranytorkú skót háziasszony is, van nekik egy külön énekesekra szakosodott is, az X Factor. Ez a műsor azonban nem egészen olyan, mint…..
[Sisy fotója, aki egy posztot is írt a témáról a blogjában.]..
kreenep (törölt) 2009.08.24 17:12:48
Egy pillanatra tegyük most félre, hogy a Bagi-Nacsa páros már jó ideje nem vicces, végül is elvileg még valamikor lehetnek megint azok. De úgy néz ki, még az is kérdéses, hogy mostanában képernyőre kerülnek-e. Szegények egy hónapja lelkesen nyilatkozták, hogy új közös…..
kreenep (törölt) 2009.08.24 14:13:55
Nem árt, ha az ember utánanéz a riportalanynak, mielőtt elmegy kérdezgetni, különösen ha az alany magánéletében akar vájkálni. Jamie Lyn-Sigler, a Maffiózók egykori és a Törtetők jelenlegi szereplője igazi profihoz méltók kezelte le a helyzetet, pedig akár ott is hagyhatta…..
kreenep (törölt) 2009.08.24 14:11:59
Vendégszerzőnk, Hungarian Bullshit írása Újrahangol az (egykori) SZDSZ rosszabbik énje. Immár azért, mert az „antiszemita” és „populista” Retkes - aki azokat sem bírja a frakcióban, akik számolni tudnak - átvette a hatalmat, így most a többiek új hajóba…..
kreenep (törölt) 2009.08.19 11:46:14
"Először azt hittem, vicc" - írta Orcla a pecalistára, pedig nem, ott főzik a csizmás bajai fószerek az egyik fajtát a pénztárak mögött, a szegedi atyafiak meg a hűtőpult táján passzírozzák a tiszai alaplevet. A Homár ipari kémei szerint a hipermarketlánc fogja pacra…..
Mostani interjúnkban a szlengblog szerkesztőjével, Nyelvész Józsival készűlt interjút olvashatjátok. Rendszeresen megjelenik a címlapon, múlt évben a  A sas leszállt című műsorban hallhattuk a Tiloson, 2009-ben pedig a Goldenblog kultúra kategória díjat is besöpörte!…..
Appleblog A Mac nem pc többé 2009.07.27 17:23:00
Itt az Appleblogon is számtalanszor előfordult már, hogy egyesek kétségbe vonták a Mac vs pc-szembeállítás jogosságát. A leggyakrabban felbukkanó ellenérv az volt, hogy a Mac is pc. Technikai értelemben nehéz vitatkozni az állítással, hiszen valóban ugyanolyan alkatrészekből…..
Három autó ütközött össze az M7-es Budapest felé vezető oldalán, a 30-as kilométernél. A fél négykor történt balesethez még nem érkezett meg sem a mentő, sem a rendőrség. A balesetnél csak a középső sáv járható...
kreenep (törölt) 2009.07.25 15:34:24
Azért is vagyok híve Magyarország visszamocsarasításának, mert akkor megint sokkal több lenne a hal, az ára emiatt lemenne, csirkemellfilé árában lehetne kapni mondjuk harcsát, a magyarok évi halfogyasztása 3 kilóról 25 kilóra ugrana, a norvégokat ezzel persze még nem nyomnánk…..
Mindannyian hallottuk már, hogy a Google saját operációs rendszert készít Chrome OS néven, amit elsősorban netbookokba szánnak, legalábbis az első körben. Az ügynek azonban vannak olyan aspektusai, ami a Menlo Park-i cég és a cupertinóiak viszonyára is hatással lesz.Egyes elemzők…..
Eszperente Segge dresszt repesztett 2009.07.03 07:16:00
Nem kelhetett versenyre egy gyengenem, mert dressze felfeslett, s feneke fedetlen lett, ezt persze nem engedhette meg. Levekben kellene sebesen repesszen, ehelyett kerek segge repesztett dresszt, mert szerfelett feszes leendett. Erre szeme lett nedves, nem teste, melynek rendes helye medence. Egy…..
kreenep (törölt) 2009.07.03 10:21:41
Lesley a 8kerből a szememre vetette, hogy nem nagyon írok semmi városhoz kötődő művészeti projektről (ami bizony igaz), de hogy nehogy nagyon lelkiismeret-furdalásom legyen, rögtön ajánlott is egyet. Szabó-Lencz Péter saját bevallása szerint napszemüvegfejű - festő. Július…..
kreenep (törölt) 2009.07.03 10:05:34
Subba Update: Ajtók 2009.07.02 13:48:00
Drága olvasónk küldte az alábbi screenshotot az elhíresült bénázásról, ami miatt még Szily is szívta a zene.hu-s arc vérét. Ez a kép a második verzió állapotát mutatja amivel próbálkoztak, úgy értékeljük, hogy a probléma felismerésénél vérzett el a…..
kreenep (törölt) 2009.07.02 22:31:52
Subba Fellép: Az Ajtók 2009.07.01 23:16:00
A zene.hu oldalán leközölt faszság láttán az ember nem tudja mit kellene inkább, röhögni vagy összeborulva zokogni? Egyszerre lehet a kettőt? De leginkább az érdekelne bennünket, hogy ki az az ember aki 2009-ben képes úgy értelmezni a DOORS OPENING-et, hogy a…..
Eszperente Lengyel rebbe meleg lett 2009.06.30 14:09:00
Nem megy fejembe, egy rebbe lehet meleg? S ezt nem kezel secretnek, nem rejtezett el, ellenben szerelme egy hengeres szerves meleg egyed, mely tekercseket szerkeszt, melyre szemedet meresztheted. Lengyel jew-ek ezt megengednek, nem neheztelnek. E rebbe persze Felettes Szellemnek engedelmeskedve…..
Ilyen az, amikor az ezüstszínű nájlon jampeczakó alól elővillan a rojtosra kopott, kifakult értelmiségi lét. Kis vicces közjátékot láttunk a múlt héten A tét című műsorban, csak a csatorna nem siette el felrakni a videótárába az adást, úgyhogy azt meg kellett várnunk, hogy…..