Adatok
kigyos.adrienn (törölt)
2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
„Mindannyian szeretjük az új játékokat” – mondja Thomas Keller a sous vide kapcsán Az ételrajongók számára minden bizonnyal izgalmas a hír, hogy megjelent Thomas Keller és Harold McGee legújabb könyve, Under Pressure: Cooking Sous Vide címmel. Amikor az Amerikai…..
Harold McGee & Thomas Keller: Under Pressure Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem: megjelent a legújabb szakácskönyv, Under Pressure (Nyomás alatt) címmel. A könyv ennek az aránylag új technikának a legkifinomultabb határait és alapelveit foglalja össze. Ez a…..
Felhasznált irodalom: Csíki Sándor Sous-vide - vákuum alatti hőkezelési technika - egy módszerétől azt várhatjuk, hogy tartsa fenn a hozzávalók integritását azáltal, hogy viszonylag alacsony hőmérsékleteknél készítsük el ételeinket. Az amúgy is lassan…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Köszönjük szépen!
Üdvözlettel:
Kígyós Adrienn