Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kigyos.adrienn (törölt)

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mindannyian szeretjük az új játékokat” – mondja Thomas Keller a sous vide kapcsán  Az ételrajongók számára minden bizonnyal izgalmas a hír, hogy megjelent Thomas Keller és Harold McGee legújabb könyve, Under Pressure: Cooking Sous Vide címmel. Amikor az Amerikai…..
CulinArtist UNDER PRESSURE 2009.02.04 16:29:00
Harold McGee & Thomas Keller: Under Pressure    Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem: megjelent a legújabb szakácskönyv, Under Pressure (Nyomás alatt) címmel. A könyv ennek az aránylag új technikának a legkifinomultabb határait és alapelveit foglalja össze. Ez a…..
CulinArtist SOUS VIDE A KONYHÁBAN 2008.03.07 11:30:00
Felhasznált irodalom: Csíki Sándor Sous-vide   - vákuum alatti hőkezelési technika - egy módszerétől azt várhatjuk, hogy tartsa fenn a hozzávalók integritását azáltal, hogy viszonylag alacsony hőmérsékleteknél  készítsük el ételeinket. Az amúgy is lassan…..
kigyos.adrienn (törölt) 2008.10.26 15:25:35