Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrmetal (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Mindenkinek! Épp nem vagyok itthon, de az élet nem állhat meg, ezért következzen egy újabb levél. Mivel elég rövid, bevezető sem szükséges.Heló, Az én történetem rövid, és kérem hogy név nélkül idézzék ha idézik... Egy kb. 20 főt foglalkoztató,…..
mrmetal (törölt) 2009.03.28 09:52:56
1. Kurvára sajnállak a bejelentett 120-szal. Nekem a minimálbér fele a bejelentett, tavaly 5 hetet voltam otthon betegség miatt, amire 9000 - nem írtam el a nullákat - forintot kaptam. A munkaadó a saját részét nem fizette ki (asszem 15 munkanap), be lett írva, hogy minden nap dolgoztam. Fizetett szabadságom öt éve nincs, ha el akarok menni, egy fillért se kapok szabadság alatt.
2. Mária: én is voltam számlás egyéni vállalkozó, a gatyámat elfizettem már akkor is járulékokra, amikor még ferenc testvér - így csupa kisbetűvel - nem hozta be a dupla járulékozást. Kurvára nem éri meg.
Amúgy kétdiplomás nyelvtanár vagyok, ahol dolgozok, ott teszem ezt kiemelt bérezéssel a jó teljesítmény miatt, a kiemelés havi 5ezer pluszt jelent, meg vmivel többet kapok a továbbjövő diákokért, mint a többi kolléga.
Én is gondoltam rá, hogy elmegyek szarér'-hugyér' középiskolába, de nem éri meg a sok droid és ork miatt, mivel velük nem lehet eredményes munkát végezni. Mellette szépen lehetne feketézni magántanítványokkal, de ha a magyar bálint által lezüllesztett közoktatásra gondolok, hányingerem támad, így az opció elvetésre került.
Mondandóm esszenciája: ne sírj a bejelentett 120-szal, mások a saját faszukat leszopnák ezért.
U.i.: ha a tulaj ezt olvassa és rájön ki vagyok, nyugodtan kirúghat. Nem nekem van szükségem rá, hanem neki rám, mihelyst elmegyek, rá fog erre jönni. Csak kibaszott lusta vagyok váltani és igen, ez az én hibám, bár a helyzet másutt sem rózsás, néztem már. (Ezt a tulaj is tudja és ki is használja.)
Év eleje óta jöttek itt sorban a hírek, hogy kik lépnek fel a nagy európai fesztiválokon, egyedül a mi legnagyobb bulinkról, a Szigetről nem tudtunk semmit, csak pletykákat. Most viszont már itt van az első hivatalos hír a fellépőkről, amik közül hirtelen nem is tudjuk…..
Bigyóblog Drágulnak a pendrive-ok 2009.03.02 10:26:00
Ezentúl a pendrive-oknál is kell fizetni szerzői jogi díjat, az Artisjus pedig minden csomagolásra rátesz egy hologramos matricát. Hogy mikortól lehet csak hologramos pendrive-ot árulni a nagykereskedőknek az attól függ, hogy mikor jelennek meg a Magyar Közlönyben az idei jogdíjak. A…..
Amimációs sorozattal bővül az RTL reggeli műsorkínálata holnaptól, mégpedig egy vadonatúj, és igencsak sikeres darabbal: George Lucas bácsi újabb rókabőrt nyúz le a Csillagok háborúja-franchise-ról A klónok háborúja címen. Ezt a mitikus háborút ugye először az eredeti…..
mrmetal (törölt) 2009.02.08 10:16:48
@cuebler: Szerintem semmi illegális nincs abban, hogy egy filmhez kitesznek feliratokat. A felirat szerzőjének egyedi művéről van szó, ha neki úgy tetszik, akkor ingyen megosztja a közösséggel. Az az ő saját szellemi terméke. Szerintem egy oldalon állunk, talán nem kéne anyázni egymást. Igenis éljen a hosszúpuska és propagáljuk a letöltést. Nekem ez a véleményem. A Clone Wars pedig kifejezetten jó sorozat.
Felkerültek az első fellépők az akár hazai fesztiválnak is mondható, pont az osztrák-magyar határvonalon elterülő Novarock honlapjára, amely szerint a fesztivál főzenekara a Metallica lesz. Ez amúgy csak hab a tortán, mert a metálrajongók még az olyan csapatoknak is…..
Néha kellenek olyan filmek, amik nem akarják megváltani a világot, csak épp annyit adnak, amire az ember vágyik, mikor fáradtan leül a képernyő elé: szórakoztatnak. Ilyen lehet egy romantikus komédia, vagy egy csavaros krimi, illetve ha a néző a minimális gondolkodást is nélkülözni akarja, akkor egy…..
Ezt is megértük, az év utolsó ajánlója következik egy olyan estére, ami hagyományosan nem a tévézésről, hanem a berúgásról szól, meg a rohadt trombitákól és az állatokat (meg minket) az őrületbe kergető petárdákról. Ha valaki hozánk hasonlóan nem a kötelező jókedv,…..
mrmetal (törölt) 2008.12.31 17:54:02
Miközben azt olvasom, hogy az USA-ban a zenei jogvédők már nem perelnek, hanem "törvényen kívüli" eszközökhöz akarnak nyúlni, aközben olvasom azt a hírt is, hogy 2009-ben és főleg azt követően a lemez eladások soha nem látott mélységbe zuhanhatnak. Nincsenek…..
mrmetal (törölt) 2008.12.28 23:11:14
@mesa: az első mondat jól esik, főleg az utolsó ismeretében. Ha neked a lélekformálás melléktermék... engedd meg, hogy ne menjek személyeskedésbe. Ezzel mindent elmondtál. No comment.
Harmadik napja tart a béke és boldogság ünnepe, azaz jön az utolsó nagy nekiveselkedés, az eddig kimaradt rokonok meglátogatása, és este már óvatosan le lehet ugrani a kocsmába is, hogy az iszonyatos mennyiségű kaját leöblíthessük valamivel. Ha mégis otthon maradnánk, akkor sem…..
Ma szánalmas toplistával lepem meg olvasóimat, hogy megmutassam én is tudok ám ilyet!:) Minden idők 3 legszánalmasabb karácsonyi filmjét mutatom be. Nem mondom, hogy vita nem lesz rajta, de tudjátok minden lista szubjektív.3. Szörnyecskék 1984Ki volt az a hülye , aki anno nem volt oda…..
A Homár tökéletesen megérti N.M.-et, ugyanis hónapok óta zaklat egy ügyvédi iroda, hogy fizessem be egy Gripen árát, amiért pár éve elkaptak a hetes buszon. Persze ordas hazugság az egész, nem kaptak el, hetes busszal utoljára úgy tíz éve utaztam. Mondtam nekik, hogy rendes…..
mrmetal (törölt) 2008.12.18 16:05:10