Regisztráció Blogot indítok
Adatok
useruser

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén chimie jóvoltából már érintőlegesen volt szó a Generali biztosító imidzsváltó kampányáról, illetve annak egyik printjéről, ami belőle finoman szólva sem váltott ki lelkesedést. Ez a vélemény sok más emberével is összecseng, akik szerint a printtel még csak nem…..
useruser 2008.10.21 13:42:44
Handrás megint elsőként jutott hozzá az Apple új laptopjaihoz, és körbeadta tesztelni, így már én is megnyomkodhattam az új trackpadot, és dobhattam egy-két hátast. Ez az első dolog, amit észreveszünk, hogy az új MacBook LED-es kijelzőjének fényerejét össze sem lehet…..
Ferenc tízre kiment, mosolygott és szalagot vágott. Kész a híd, boldogság van, vigadjatok magyarok. Az internetező és rádióhallgató polgárok örültek is: na, ma délután kipróbáljuk a Csák Norisz hidat. Négy előtt pár perccel a pesti oldal bevezető szakaszához gurultam. Már…..
PZ Myers ateista biológus professzor az ateisták és a kreácionisták közti virtuális adok-kapok csúcspontjaként blogjában nemrég publikálta: szerinte semmi mágikus nincs a katolikus misén használt ostyában. Ez csak egy egyszerű rágcsálnivaló, és ha bárki szerez neki egyet,…..
A Microsoft nem feltétlenül épelméjű vezetője szerint az iPhone öt éven belül elbukik. De Steve Ballmer nemcsak az Apple mobiljának, hanem a Nokiának is sötét jövőt jósol, a vállalatok üzleti modellje miatt: már nem sokáig lehet sikeres egy olyan telefon, aminek a hardverét és…..