Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anni*

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com DTK lenyomta a TV2-t 2012.01.14 10:30:00
Hip-hip hurrá, íme a tuti bizonyíték arra, hogy a vámpírmozik ideje lejárt, a csütörtöki DTK show (itt nézhető meg), benne Geszti Péterrel, Osvárt Andreával és a freestyle foci magyar világbajnokával megalázó vereséget mért a TV2-n futó Vámpír Brooklynban című Eddie…..
Okapi sajnos pont a lényeget felejtette le különösen hangulatos karácsonyi leveléről, vagyishogy melyik "tetves bank" chipes bankkártyájával nem lehet szinte sehol fizetni. Illetve melyik az a bank, amelyik napi 5 darab vásárlásban limitálja a fogyasztást, amit csak ideiglenesen lehet…..
Heti póz sorozatunk eddigi legszokatlanabb darabját mutatjuk be olvasóinknak. Íme, a misszionárius póz! A szeretkezés manapság legismeretlenebb formája. A nő alul, a férfi felül van. Hihetetlen, de nem kell egymás fenekében turkálva nyelvcsapkodva spánielszemmel fakjázni, vagy…..
Hugh Laurie, a House címszereplője úgy döntött, nyolc évadnyi sántikálás egy életre elég minden normális embernek, ráadásul a sorozat sem annyira izgalmas és sikeres már, mint az első évadokban volt, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy Laurie angol és rohadtul…..
Anni* 2011.11.29 10:32:55
@Rántott máj:
hát igen, nekem is ez a bajom ezzel a sorozattal...
Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy…..
Anni* 2011.10.18 18:05:59
Lányok, fiúk... hölgyek, urak... nem játszanánk egy olyat, hogy esetleg azt gondoljuk végig, hogy ott hagyja a sok pórul járt pasi rászedni magát, ott szúrja eleve el, hogy túlságosan bedől a sztereotípiának, hogy a mutatós, saját megjelenésükkel szemben igényes nők a pénzéhes ribancok? Merthogy gyakran van, hogy a férfiak önként és dalolva elvesznek egy szürke kis egeret, kvázi megfordítva a ha szép akkor biztos buta sztereotípiát, mondván, ha nincs külcsín, akkor biztos nagy a belbecs, aztán pár év múlva csak néznek a kis lúzerjeink, hogy hogyan lett ebből a lányból és mikor ekkora számító ribanc? Pedig olyan kedvesnek és rendesnek tűnt...

****
Más. Ha már elgondolkoztunk pár percet a fentebbi lehetőségen is, azért térjünk csak vissza a mutatós pipi -motívumhoz.

A vidéki közepes méretű városka helyi gimnáziumának legmenőbb csaja típus megvan? Amelyik kifog magának egy balekot, aki hajlandó kb 50-55 éves koráig, míg bele nem rokkan legalább két ember helyett is gürizni, hogy az otthon "királynősködő" kicsi feleségének, meg a három rosszabb esetben négy gyereküknek (akiket azért szült a kedves gimimenőcsaja, hogy a házasság első 15 évében legyen alibi, hogy miért nem dolgozik, utána meg már minek, hisz eddig is elvoltak az ő keresete nélkül) mindent megadjon, mert akkora nagy mázlistának hiszi magát egész életében, hogy pont ő tetszett meg a legmenőbb csajnak a suliból.
Mivel az HBO egyik idei sikersorozatának készítői már egy hónap múlva elkezdik forgatni a második évadot, várható volt, hogy gyors ütemben jönnek a szereposztásról szóló hírek, s lőn: a Tyrell házba tartozó Margaery Tyrell szerepére a Tudorokban Boleyn Annát alakító Natalie…..
Anni* 2011.06.24 21:20:15
Hogy Rogán Antal nem csak nyári szeszélyből vállalt szerepet a Tv2 szappanoperájában, azt jól mutatja, hogy a hír megjelenése után nem sokkal módosult az V. kerület polgármesterének Wikipedia-adatlapja is:“2011-ben, kedvese Cecília álmát valóra váltva szerepet vállalt a…..
A bigottság és idiotizmus olyan fokára értek el az amerikai konzervatívok, élükön a hírhedten begyepesedett agyú PTC-vel, a gyermekekre káros tévéműsorok ellen harcoló szülők tanácsával, amire csak kevesen tudtak, pedig. A mostani botrány egy címlap miatt robbant ki, meg is…..
Anni* 2011.02.09 06:03:30
@Johnny Tinenbalm:
ja, igaz is, tényleg, igazságtalanság általában a keresztény felekezetekre ilyet mondani. Keresztesháborúk, eretneküldözés, inkvizíció ténykedése meg hasonló bájos babazsúrszerű heppeningek elsősorban (de tegyük hozzá, az is csúsztatás lenne, ha kizárólagosant írnánk) a katolikus egyházra voltak jellemzőek...
Jó dolga van a befutott gyerekszínészeknek, legalábbis így innen a távolból mindenképpen: egy rakás pénzt keresnek, és olyan alapot raknak le maguknak, hogy esetleg ha a felnőttkori színészkedés mégsem jönne össze, anyagi gondjaik soha nem lesznek, és nyugodtan foglalkozhatnak…..
Elképesztő népszerűségnek örvendenek azok a facebookos csoportok, melyek tagjainak az a célja, hogy demonstráljanak a Facebook fizetőssé tétele ellen. Hogy mi?? Fizetős lesz a Facebook???Hát minden valószínűség szerint. Máskülönben minek csatlakozott volna több mint 22 ezer…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
hogyvolt Tudorok 3x05-3x06 2010.04.07 09:12:00
Rövid fellélegzés után újra sötét idők járnak a birodalomban. Henrik magába roskadva siratja királynéját, érdeklik is őt a közügyek, mikor tökéletes felesége nem dorombol már az oldalán. Eközben az utcán tombol az erőszak, aminek első jelentős áldozata Lord Packington,…..
Erre a hétre is megkapjuk a Lady Gaga-adagunkat. Igazából most már akkor érne sokként a megjelenése, ha véletlenül hétköznapi külsővel jelenne meg. Úgyhogy meglepődni most sincs okunk, ezúttal is sikerült neki minden eddigit felülmúlnia: az áttetsző műanyag ruhájával, a…..
Anni* 2010.03.01 14:50:57
rajongóknak és "rajongóknak" egy legújabb gyöngyszem:
tweetphoto.com/12921908
a fotó ma készült egy CNN-interjú alatt
a másik interjúalany Sidney Lauper
(a képalá- vagyis föléírás szerint szerdán kerül a felvétel adásba)

És nem, nem, nem, nem, nem meglepő, nem megdöbbentő, hanem egyszerűen szánalmasan röhejes (vagy röhejesen szánalmas?) az egész.....
Anni* 2010.03.01 15:13:35
@neomatsek: @The Strange:
ott a pont, és sorry
William herceg a Hello! magazin február 22-én megjelenő számának címlapján látható. Egészen sármos pasit csináltak belőle, ami egy teljesen tipikus angol külsővel megáldott férfi esetében nem is olyan könnyű feladat... ..
Nemsokára, mint Robin Hood fog szerepelni a vásznon a Gladiátor óta alaposan megöregedett Russell Crowe. Az ausztrál sztár már 46 éves, és nincs a legjobb formában. Kevesen tudják, hogy Sharon Stone-nak köszönheti karrierjét, mert egy apró szerepe volt a The Quick and the Deadben…..
Anni* 2010.02.09 13:10:46
@Anni*: igaz, azt követően aztán valahogy vesztett az érdekességéből...
Anni* 2010.02.09 14:08:36
@DuBarry: mondom, hogy lehet, hogy torzít az elfogult emlékezetem, de nekem meghatározó karakterként rémlik
vagy fordítsuk meg a dolgot: számomra nekem abból a filmből az ő alakja volt valahogy maradandó
B. esetében a tanár nem fogadta el az orvosi igazolást egy zh hiányáról, így keresztféléves tanulmányai egy egész évvel tolódnak, aminek anyagilag is jelentős következményei vannak. Kérdését teljes terjedelmében a levélben olvashatjátok. Kedves Ellenőrző blog! Én egy…..
Indexes bakik latin ügyben III. Az indexnek és újságíróinak kétszer is sikerült ma leírniuk azt, hogy "qui prodest", ami az ő értelmezésükben a "kinek használ" lenne. A két hely itt meg emitt, keressetek rá Ctrl F-fel. Gyorsan szögezzük…..
Anni* 2009.07.01 14:33:32
A másik kedvencem az az, amikor egyszer közölte, hogy neki kihívás kell egy kapcsolatban, miért vagyok vele jófej magyarul. A kép innen Üdvözletem! Úgy döntöttem megosztom egy nagyon bájos szakítás történetét, mert most érzem úgy, hogy na. :) Egy kicsit hosszú lesz,…..
Anni* 2009.05.05 20:05:10
Jóestét, jóestét. Ehhez most hozzá kell szólnom.

@The King:
"Van egy ok, ami miatt nem lettem irodalomszakos, mégpedig az, hogy be akarom bizonyítani egy irodalomszakos írónőnek, hogy reáliákkal is jobb könyvet tudok írni, mint a bölcsész! :DDD"

eléggé labilis egy életcél szerintem

meg furcsa elgondolás, hogy valaki aszerint értékeljen egy szöveget, milyen egyetemi végzettsége van a szerzőjének....

az IRODALMÁR-képzettség nem előfeltétele az ÍRÓI sikernek (az igazán sikeres bestsellerírók nagy része amúgy orvos vagy ügyvéd), másfajta tudást igényel az egyik és megint mást a másik (mondjuk úgy, az egyik inkább elemző, a másik stratéga-elmét kíván)

ha az írói tevékenység izgat jobban, akkor a kreatív írás - kurzus ajánlott
Anni* 2009.05.05 20:50:10
@The King:
ja, ja, éreztem, hogy meg lettem szólítva

szóval csaxólok, nincs bajom a reáliákkal

de hát ugye, milyenek az emberek, azt látják bölcsész végezettségű valaki aztán mindjárt hozzágondolják azokat a buta sztereotípiákat, brrrr....
Anni* 2009.05.05 20:53:51
@Letícia:
végül is igen, elvégre azért sztereotípia :)
Gondolom, ezt a címet nem lehetett rosszul fordítani, de ha nem "Anyai ösztön" lett belőle, akkor lehet írni az AXN-nek menten. Ott tartottunk, hogy Syd kiszabadult a hajóról, és a gyereke is jól van, ráadásul pont a geciembereknek köszönhetően, akik kajakra segítette…..
Lesz itt minden mint a búcsúban – hejehuja, tánc, ahogy Füles mondaná, de csapjunk bele. Lejátszódik Ellen meggyilkolásának kísérlete, most már van arca is a gyilkosnak (áldozatnak) – mennyivel jobb így! Kiderül az is hogy mit jelentett amit Frobisher embere mondott…..
hogyvolt Szomszédok 1x13 2009.04.27 11:00:00
A szerelem öl, butít és nyomorba dönt, ennek jegyében telt az elmúlt rész. Magenheim doktor megcsalta a feleségét az öngyilkos lánykával, Juli félelmei valóra váltak. Laci és a félig mata Desiré összekaptak Almán, aminek végeredményeként a leányzó új munka után nézhet. A…..
Anni* 2009.04.27 19:41:55
@Fedor:

ott a pont
hogyvolt Alias 5x10 - S.O.S. 2009.04.27 09:00:00
Nakéremszépen. Ez volt az az évad, amiben Jennifer Garner megszülte Ben "nincs is nagy fejem (dehogynincs)" Affleck gyermekét, így az előző (Horizon) és a mostani epizód között 4 hónap szünet tel el. Ezt csak azért mondom, hogy ha valakinek feltűnnének az esetleges…..
Anni* 2009.04.27 19:30:43
@phoebe46:
bizony :P