Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boozoo

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem titok, hiszen mindenki tudja, hogy az elektromos gitár ördögi szerkezet. Főleg hogyha erősödő tényező a húrokon a Black Sabbath színezet. Az Electric Wizard pedig kilencedik albumának címével is jelzi, hogy oda kanyarodik vissza zeneileg ismét, ahonnan huszonnégy évvel ezelőtt tulajdonképpen…..
boozoo 2017.09.30 22:05:58
Kidding címel a Showtime-ra érkezik majd Michael Gondry író/rendező új sorozata, amiben Jim Carrey (akivel közösen forgatták annak idején a 2004-es, Oscar-díjas, Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmet) egy gyereknek szóló tévéműsor főszereplőjét, Mr. Picklest alakítja, akinek tévés…..
A következő tévés idény nagy dobása lehet a Philip K. Dick's Electric Dreams című sorozat, ami egy elég széles nemzetközi koprodukcióban készül. Eredetileg az angol Channel4 és az amerikai AMC közös projektje lett volna, ám az AMC az utolsó pillanatban kiszállt a buliból. Helyére jött az Amazon…..
A tegnapi Alien-napot nagyon szerény körülmények között, szűk családi körben ünnepeltük, de ez meghittség tökéletes volt arra, hogy újra rájöjjünk, saját Földünknél nincs furcsább hely a világon. Az alábbi videót elnézve legalábbis nehéz lenne más következtetésre jutni: Nem, ez a valami nem az…..
boozoo 2017.04.29 01:27:49
30/40 Logan - Farkas - filmkritika 2017.03.03 00:20:01
Eddig valahogy nem akart összejönni, hogy az X-Men egyik legnépszerűbb figurája alá egy normális, szerethető filmet pakoljanak. Pedig sem az ötlettel, sem Hugh Jackman karizmájával nem volt probléma. Csak azzal a fránya minőséggel. Kétszer próbálkoztak becsülettel. Először Gavin Hood az X-Men…..
  Ha a japán filmgyártás szóba kerül, elsőre mindenkinek hírhedt animációs filmjeik, az animék jutnak eszükbe, azonban élőszereplős filmekből is jól állnak, ahogyan rengeteg gyönyörű színésznőjük is van. Most belőlük mutatunk meg néhányat, olyanokat, akiktől rajzolni…..
Aki játszott a Half-Life 2-vel, annak talán feltűnt rögtön a játék legelején egy ismerős helyszín: a Nyugati pályaudvar. Vagy legalábbis egy arra igencsak hasonlító épület. A játék egyik főgrafikusa, a bolgár származású Viktor Antonov ugyanis nagyrészt a jó öreg Nyugatiról…..
Üdvözlök mindenkit újra itt! Most, hogy közeleg a karácsony, újra van időm bejegyzést írni, úgyhogy lássunk neki! Három hónapja egy pénteki napon nagyon meglepődtem, amikor belépve a blogom statisztikáit bemutató oldalra megláttam, hogy a letöltés-számláló a szokásos napi…..
Dinamó Műhely Ha itt hibázol… 2013.12.19 15:04:27
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy nagyon szegény leány. Nehéz élete volt, nem tudott jobbat, elment egy időre pornózni. Később egy tehetségkutató versenyen kiderült tehetsége, és láss csodát: az X-faktor dobogóján végzett. Ez még nem egy igazi tündérmese, de a magyar…..
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
Ez, feleim, mármint a Dexter nyolcadik évadát és egyben a sorozatot is lezáró epizód egy kalap szar volt. Biztos lehetne ezt szebben is írni, meg eufemizálni, hogy nem volt olyan jó, esetleg lehetett volna jobb is, de minek, ez így úgy volt elbaszva, ahogy azt a közmondásos…..
Megújult a Liberálisok honlapja. Aki nem tudná: ez Fodor Gábor nem létező pártja, amelyik facebook-bejegyzésekkel és sajtótájékoztatókkal próbálja a létezés látszatát kelteni. A párt egyetlen célja, hogy Fodor Gábor az MSZP listáján parlamentbe jutást érő helyet kapjon,…..
boozoo 2013.09.17 12:15:21
Visszatér koncertezni Magyarországra a Deep Purple. A hard rock történetének kiemelkedő brit zenekara az idén augusztusban a székesfehérvári Fezen fesztiválon adott sikeres fellépése után 2014. február 17-én a Papp László Budapest Sportarénában játszik. A Deep Purple, amelyet…..
boozoo 2013.09.10 19:31:38
A ír Strypes zenekar szeptember 9-én hozzá ki a bemutatkozó albumát, amiről most egy CC Rider-feldolgozáshoz koncertvideó is készült. Aki esetleg nem hallott volna még róluk, a Strypes egy csupa 16-17 éves srácokból álló rockzenekar, akik régi rhythm and blues dalokat dolgoznak fel…..
boozoo 2013.09.08 21:07:43
 Ezt a blogot valójában valamikor a kilencvenes évek legelején kezdtem írni. Igaz, akkor a blog mint műfaj, mint kommunikációs médium még nem volt feltalálva, így nem is hívta senki blognak. Ráadásul abban az időben maga az internet is amolyan számítástechnikai…..
boozoo 2013.06.19 01:50:21
Félmeztelenül lovagol, vadak közt jár, óceánok mélyére ereszkedik. Vlagyimir Putyin az utóbbi évtizedben kialakított szuperhős- apropó: emlékszünk még a róla készült képregényre?- imázs egy szemvillanás alatt porlad szét, ha valaki megtekinti azt a videót, melyen az orosz…..
hogyvolt Trónok harca 3x10 - Mhysa 2013.06.11 07:04:15
Az Ikreknél A Vörös Nász utáni percekkel nyitunk, Roose Bolton sztoikus ábrázattal nézi a várfalról, ahogy odalent irtják a Stark katonákat, remélem majd akkor is ilyen feje lesz, amikor az északiak cserébe kibelezik valamikor, mert ugye "az észak nem felejt." A mayhem képei elég…..
Subba Nyalásra fel! 2013.05.04 19:38:49
A Pussylolly jóvoltából most már mindig lehet nálad egy pina, amit nyalhatsz. Hát nem pompás? Ha stukásra van gusztusod: Kicsit gyanús, de a luxus pénzbe kerül: Köszi Patkányszon!..
Vannak akiknek márványtáblára vagy hősi emlékműre vésik fel a nevüket, hatalmas arany betűkkel. Van akiről vásárcsarnokot, szakácsversenyt és oktatási intézményt neveznek el. És van akit még ennél is nagyobb megtiszteltetés ér, megkérdezik, hogy elnevezhetnek-e róla egy…..
A H&M Beyoncéval népszerűsíti nyári fürdőruha kollekcióját. A képek csodásak, Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin a Bahamákon kapták lencsevégre a formás, kerek idomú énekesnőt. A H&M-et most semmiképpen sem érheti az a vád, hogy pálcika modelleken kívánja…..
boozoo 2013.04.16 22:33:49