Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ValAki

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Modo újra bejelentkezett Sofronért 2012.08.06 19:45 F.Kapus..
ValAki 2012.08.06 20:53:46
@Gaudi: ez okés, nade akkor az a "bünti", hogy nem szedek elő még a hátsózsebemből annyit, hogy elég is legyen, még ha tényleg kell is?? Mert nekik ennyiről lenne szó. na mindegy
ValAki 2012.08.06 21:04:50
@Gaudi: Értem, de így pedig ez a "kiegészítő ember" mit takarhat? Játszania kellene mindenképp. Ennél a Volán jobban hangzik minthogy a Modo elvigye áron alul padozni.
Öt év oroszországi vendégjáték után hazatér ifjúsági válogatott csatárunk. Az előző szezont az Atlant Mityiscsiben töltötte, a moszkvai juniorbajnokságban játszott, nyáron közel állt ahhoz, hogy MHL-es szerződést kapjon a Krilja Szovjetovban, de hiányzott az orosz…..
ValAki 2010.09.18 15:39:05
Először is:
@И Проскуряков: Ha ilyen ostoba vagy kérlek ne írogass ide.Ha meg orosz vagy,végképp ne...
Nagyon felkeltette az érdeklődésemet a cikk,mikor megláttam.Bár ne olvastam volna el...
Szomorú,hogy még mindig hátrányban vannak azok a légiósok,akik nem valamelyik jégkorongnemzetből érkeznek.Nagyon elkeseredett nyilatkozat,meg tudom érteni.Ettől függetlenül nem szabad egy egész nemzetet hibáztatni pár marha miatt
@konovalenko:Ha tényleg nem lenne magyar,tényleg kellene Ivánéknak...
Különben is,ha cseh vagy svéd állampolgár lenne,garantáltan jobb lenne??
Nevetséges,elkeserítő...:(

Ne is add fel,küzdj amíg lehet!
Fajsúlyos hírek közreadásával kedveskedett szurkolóinak a DAB. A Mol Liga előző alapszakaszának győztesénél komoly szlovák védők vesznek részt próbajátékon, főként Milan Varga eddigi pályafutása figyelemre méltó, a 27 éves hokis több szezont is lehúzott a HC Kosicében,…..
Az MHL-előszezon csütörtöki mérkőzésén a nemrég újjászervezett Krilja Szovjetov 6-2-re verte a Szpartak Moszkvát. A mérkőzésen több olyan jégkorongozó is jégre lépett, akik szerepeltek a KHL-ben, illetve a kanadai juniorligából tértek haza. Remek fejlemény, hogy a magyar…..
Timotej Sille, a HK 36 Skalica játékosa meghívót kapott a szlovák serdülőválogatott július végi edzőtáborába. Az 1995-ben született center a korosztályos bajnokságban csapata legeredményesebb jégkorongozója volt, 32 mérkőzésen 37 gólt lőtt, 36 gólpasszt adott, 73 ponttal…..
Közeledik draft, a scoutok és a bennfentesek elkészültek a listákkal, sorra kötik az átigazolási megállapodásokat a csapatok. A korábbi évekhez hasonlóan 2010-ben is az észak-amerikai fiatalok dominálnak, nem túl sok európai reménykedhet első körös helyekben. Az európai…..
Szuper Levente egyelőre csapat nélkül van, de nem titkolja, harmincévesen, 6 év szünet után visszatérne Észak-Amerikába; erről beszél videónkban. A kiváló kapus hétfőn több tucat kapusnak kezdi oktatni az alapmozgásokat. Ezen kívül is van hírünk edzőtáborokról. A…..
Steve Yzermané a feladat, hogy újraépítse a franchise-t, amely csak szenved az NHL-ben a 2004-es a Stanley-kupa-győzelem óta. Beindult a jövés-menés a játékospiacon is. A Tampa Bay új tulajdonosa, Jeff Vinik április 12-én mondott fel a korábbi általános igazgatónak, Brian…..
ValAki 2010.05.26 17:19:17
Ötvenpercnyi óriási teljesítménnyel és tökéletes védekezéssel nyerte meg a 2010-es A csoportos világbajnokságot a cseh válogatott. A kevésbé esélyes csapat a döntő estéjén jobban játszott, mint a gólt szerezni sokáig képtelen, ezért az idő múlásával egyre inkább…..
A németek hosszabbításos győzelme után újabb váratlan eredménnyel folytatódott az A csoportos világbajnokság. A dán válogatott – amelyet kerete alapján a meglepetésre esélyesek közé soroltunk előzetesen – alaposan felszívta magát a finnek elleni meccsre. Az első…..
ValAki 2010.05.09 00:05:08
@Rothstein: Igen ezen én is elgondolkodtam már,hogy az NHL miért nem képes alkalmazkodni a vébékhez..
Sokkal jobb meccsek lennének,ha ott lehetnének a a legjobbak...
@M.Lac: köszi:)
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Jégkorong Minden azonnal kell 2010.04.22 18:25:00
Kéri Rudolf, a magyar válogatott felszerelésmenedzsere idegbecsípődés miatt szerda reggel kórházba került. Az orvos pihenést írt elő, ezt a magyar–brit mérkőzés feléig be is tartotta, de úgy érezte, a hotelszoba helyett a jégcsarnokban van a helye. Itt is meg kell említeni,…..
Nehéz, de nem nagyon nehéz mérkőzésen vertük Nagy-Britanniát a ljubljanai vb negyedik fordulójában. Az első harmad nem hozott gólt, a másodikban és a harmadikban egyet-egyet szereztünk, 2-0-ra nyertünk. Ellenfelünk a végén egy büntetőt is kihagyott. Két fanatsztikus…..
ValAki 2010.04.21 22:20:36
@najsport: szerintem teljesen perfektül beszélsz magyarul...
Nagyon-nagyon sima győzelmet aratott a magyar válogatott Horvátország felett a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság harmadik fordulójában. A 8-0-s diadalt meg kell becsülni, hiszen két éve csak három gól különbséggel tudtunk mai ellenfelünk fölé kerekedni. Szapporóban A…..
ValAki 2010.04.20 22:24:01
@Rothstein: Köszi szépen!Jól alszom ma!
ValAki 2010.04.20 22:25:38
@kolbászbableves: Ja,rendszeresen nekiugranak a másiknak amíg bírják!!
ValAki 2010.04.20 22:29:36
@hagyma: De ezt tudtuk előre,hogy 100%-osan kell játszani!
A szlovén válogatott a magyarhoz hasonlóan pihenéssel töltötte a szabadnapot. A játékosok a tengerpartra utaztak, eközben az edzők Ljubljanában maradtak, és munkával töltötték a hétfőt is, videóztak, elemeztek, gondolkodtak. A lengyelek letaglózottan értékelik a magyaroktól…..
ValAki 2010.04.20 11:55:05
@1116001: Ebben az esetben a szlovákok sem lennének restek,és szép számban fogadnának minket sajnos....
Gyors fizikai játékot valósítottunk meg, jóval többet játszottunk testtel, mint a közelmúltban bármikor, emelte ki a lengyelek elleni siker egy fontos elemét Énekes Lajos. A válogatott edzője dicsérte a fiatalokat, elégedett volt a védekezésünkkel, és nem tett szemrehányást a…..
ValAki 2010.04.19 21:55:49
@kuerten: Húh,biztos nagy élmény lehetett!Valóban a tévén keresztül szenzációsak voltatok...
Hát,ez a személyis cucc meg ez a kocsmás eset azért elég gáz..Persze,ilyen sajnos nálunk is simán előfordulhat,de akkor is...Ha így fogadják a külföldieket, akkor minek rendeznek vébét?!
A magyar válogatott története egyik legjobb harmadát produkálta a lengyel meccs utolsó húsz percében. A divízió 1-es világbajnokság második játéknapjának második meccsén egy harmad alatt négy gólt lőttünk a Szlovénia ellen még bivalyerős Lengyelországnak. Mivel negyven perc…..
Gratulálok a győztes szlovénoknak, de úgy érzem, mi voltunk a jobbak, mondta a ljubljanai divízió 1-es vb első napja végén a lengyel szövetségi kapitány. A szlovénok is inkább a lengyeleket dicsérték, és nem a saját teljesítményüket, úgyhogy oda kell figyelnünk a mai meccsre…..
ValAki 2010.04.18 14:30:55
@serjtankian: :Dnem lenne rossz:)
A koreaiak a maximumot tudták nyújtani, mi messze voltunk ettől – mondta videósainknak Szélig Viktor csapatkapitány a Dél-Korea elleni 4-2-es magyar győzelem után. Minden nyilatkozó reméli, hogy a következő találkozókon sokkal jobbak leszünk. Hajtás alatt nemcsak…..
Spanyolország az ausztrálok és a belgák legyőzése után már nem engedte ki a fonalat a kezéből a divízió 2 mexikói csoportjában, és negyedik találkozóján matematikailag is bebiztosította a feljutást. Harmadjára a bolgárok, negyedjére a házigazdák voltak képtelenek…..
Nagyon becsülendő 4-2-es győzelmet arattunk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság nyitómeccsén. Mérkőzésen belül folyamatosan és sokat javult a magyar válogatott teljesítménye, mert az első harmadban mutatott indulósebesség kevés volt a Dél-Korea elleni sikerhez. Az…..
ValAki 2010.04.17 16:52:45
@kiralyfi: Ez azért van,mert a magyar maximalista,de az nem baj..inkább a vártnál szorosabb győzelmet kelljen megmagyarázni,mint a vereséget...
ValAki 2010.04.17 16:57:20
@kiralyfi: Jól van értem én,de szerintem a világ minden országában felszisszentek volna,ha egy ex A csoportos megszenved egy div 2-es feljutóval...
Harmincöt percig hol vezetett, hol döntetlenre állt a divízió 1-es vb-re készülő magyar ifjúsági válogatott a szlovák U17-es csapat elleni második mérkőzésen, mégis 3-5 arányú vereség lett a vége. Hozzá kell tenni, szemmel láthatóan nem a győzelem volt a cél, a szövetségi…..
ValAki 2010.04.07 21:11:35
@OJlovedNicole: Érdemes volt ide írni..Hári a svéd juniorliga legjobbja,olyannyira,hogy 2 éve úgy nézett ki a svédek elhappolják előlünk,mint válogatott játékost.Az edzője akkor azt mondta 2 év múlva szárnyalni fog...úgyhogy szerintem inkább bízd a szakértőkre..;)(sajnos sokat számít a ranglistán hogy honnan jöttél..ha már svéd lenne szerintem más lenne a helyzet

Ez egy barátságos meccs vot,messze menő követeztetéseket nem kell levonni..ennyi erővel mivel mi tavaly megvertük a finneket jobbak vagyunk náluk...
Április 20-ig összeállítjuk a koncepciót a következő szezonra, kiderül, Magyarországon versenyzünk-e a továbbiakban, és hogy előre- vagy visszafejlődünk-e – mondta blogunknak Kangyal Balázs, a Vasas Bp. Stars klubmenedzsere. Cikkünkből kiderül az is, a Mol Liga-győztes,…..
ValAki 2010.04.06 16:35:43
@kerusz: Nem hiszem,hogy sokan szeretnék idegbeteg amerikai barmokkal elképzelni a magyar válogatottat...Nekem legalábbis nem szimpatikus
Négy játékos számára befejeződött a felkészülés az ifjúsági vb-re. A 32 fős bő keretből 26-an maradtak. Kedden 18.30-kor az Icecenterben Szlovákia U17-es válogatottjával játszik a magyar szelekció. Utána jelöli ki Bob Dever szövetségi edző a Lengyelországba utazó 22 fős…..