Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonav

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a klub elköszönt Andrea Pirlótól, szinte azonnal be is jelentette a következő edzőt, akiről már napok óta írnak a lapok, és jó ideje szinte biztos a kiléte, és aki a Juve-szurkolók számára rendkívül ismerős, hiszen a Juventusnál töltött évei alatt számos gyönyörű eredményt jegyzett a…..
A bajnokság utolsó mérkőzése egyben a szezon utolsó mérkőzése is a Juventus számára, mely nagyon komoly téttel bír. Az elmúlt évektől eltérően, a zebramezesek ezúttal nem az újabb bajnoki címért, hanem a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért versenyeznek.  A torinóiak a Bologna…..
Bonav 2021.05.24 12:21:38
@Apuleius: Már látom én is mi a gond, elnézést kérek! A libsizés meg rossz tapasztalat miatt volt,örülök hogy itt nincs ilyen! Béke veletek!
Az olasz bajnokság záró fordulójában a Juventus sorsdöntő összecsapásra készülődhet a Bologna otthonában. A zebramezeseknek mindenképpen győzelemre van szükségük ahhoz, hogy a legjobb négy között zárjanak, de a sorsuk már így sem a saját kezükben van, hiszen az is szükséges a sikerhez, hogy a Hellas…..
Andrea Pirlo az esetleges BL-indulásról döntő, Bologna elleni meccs előtt arról beszélt, hogy csapata feléledt a Milan elleni fájdalmas vereség után, és hogy a Juventusnak elsősorban saját magára kell figyelnie, bár természetesen a BL-induláshoz a Milan vagy a Napoli botlása szükséges. „A játékosok…..
Bonav 2021.05.22 21:40:28
@babo0410: + 100
A Szuperkupa után a Juventus megszerezheti a szezon utolsó trófeáját, hiszen szerda este az Atalanta ellen lép pályára az Olasz Kupa fináléjában, melynek a Mapei Stadium ad majd otthont. A Juventus huszadik alkalommal jutott el az Olasz Kupa döntőjéig, s mindeddig 13-szer győztesként, a trófeával…..
A Juventus a már bajnok Inter csapatát fogadja, s nem óvatoskodhat, mert csak és kizárólag a győzelemmel és a három pont begyűjtésével maradhat esélye arra, hogy a legjobb négy csapat között zárja a bajnokságot, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. A Sassuolo elleni…..
A Juventus igazi hatpontos mérkőzésre készülődik, azonban a korábbi években megszokottaktól eltérően, ezúttal már nem a bajnoki cím megszerzése a tét, hanem az, hogy a zebramezes csapat biztosítsa helyét a bajnokság legjobb négy együttese között, s így a Bajnokok Ligája következő kiírásának…..
A Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici a Parma elleni mérkőzést megelőzően beszélt Paulo Dybala visszatéréséről, valamint a meghiúsult Szuperligáról. "Ez egy nagyon fontos mérkőzés, Dybala pedig nagyon fontos számunkra, függetlenül attól, mikor játszik. Mindenki számára fontos, hogy a…..
Magyarország világbajnoki kerete..
Bonav 2017.04.19 14:31:39
Csökkent a különbség a Mol Liga három élcsapata között, miután a dunaújvárosiak hazai jégen másodjára is legyőzték a HSC Csíkszeredát, a Miskolc meg simán nyert Újpesten. A Dab.Doclerben kiválóan védett az újonc Timo Lindström, akit nem tehetett próbára a vendégek…..
Galanisz Nikandrosz szezonkezdete intenzívre sikerült, az első és a második fordulóban is az események fősodrában találta magát. Az elsőt feledné, a második dicséretes. Válogatott csatárunk pénteken hét pontot szerzett, három gólt lőtt, négy gólpasszt adott a Fehérvár-farm…..
Bonav 2010.09.11 23:07:40
A szezonnyitó fordulóban olyan szabálytalanságokat követtek el jégkorongozóink, amelyek túlmennek a kemény, férfias küzdelem határain, sőt voltak olyan esetek is, amelyek nem jégpályára valók. Az alábbiakban kiemelten foglalkozunk Gergely Csaba Galanisz Nikandrosz ellen elkövetett…..
A Dab.Docler jutott a bajnoki döntőbe, pedig nem kezdődött jól a mérkőzés a hazaiak számára. Az 5. és a 14. percben egyaránt Gergely Csaba szerzett gólt, a 2-0-s előnyt egészen a 36. percig tartotta a budapesti csapat. A második harmad hajrájában aztán kétszer is villant a…..
Jégkorong Vasas-Dab.Docler 3-4 2010.03.14 15:52:00
Elképesztően izgalmas mérkőzést vívott egymással a Vasas Budapest Stars és a Dab.Docler. Két harmadon keresztül a dunaújvárosiak látszottak győztesnek. Az első húsz percben egy gyönyörű támadás végén Magosi, a másodikban pedig emberelőnyös játékban Pozsgai szerzett gólt…..
A Ferencváros a rendes játékidőben verte a Megyeri úton az Újpestet, a Vasas Bp. Stars a hosszabbításban múlta felül a Dab.Doclert az OB I. középszakaszának mai mérkőzésein. Az UTE nehéz helyzetbe került az 2-5-ös vereséggel. Ha a Sapa Fehérvár AV19-nek nem sikerül…..
Nem sikerült hazai pályán nyernie a megerősödött Újpestnek. Dubek ügye rendeződött, már magyarként léphetett pályára, így a szezonban először Pék György teljes négy sort nevezhetett. Helyszíni emberünk beszámolója szerint a jó iramú mérkőzésen az Újpest játszott enyhe…..
Az OB I.-forduló első meccsén alaposan megverte az Újpest a Miskolcot, a Jegesmedvék még nem kaptak ki ennyire ebben a szezonban. Az elsőre kevésbé meggyőzőnek vélt Fabry 3+2-vel zárt idegenben, Dubek Vladimir 1+4-gyel, a vége 9-1 lett a vendégek javára. Itt csak a különbség volt…..
Lendületes első, vacak második és eklektikus harmadik harmaddal érte el a Sapa Fehérvár AV19, hogy már hat fordulóval a vége előtt bebiztosítsa helyét az EBEL rájátszásában. Húsz perc után úgy tűnt, gála lesz ma este Székesfehérváron, Bornhammar, Kóger és Vas Márton…..
Bonav 2010.01.29 22:10:04
Mutassák meg a debreceni szurkolók. Minél többen szurkoljunk juniorválogatottunknak. Rendeztünk már vb-t az utóbbi időben, nem egyet, nem kettőt. Mindig mindenki elismerően szólt a rendezésről, a szurkolásról, a nézők számáról. Vasárnaptól újabb alkalom lesz a bizonyításra.…..
A 2., a 3. és a 4. helyezett is nyert, így tovább nőtt a különbség a Mol Liga rájátszásába vágyó csapatok között. Az SC Csíkszereda többször is magabiztosan vezetett a Miskolc ellen, de az 59. percben egygólosra fogyott az erdélyiek előnye. Ez viszont már a végéig kitartott,…..
Az EBEL legjobb formában lévő csapata látogatott Székesfehérvárra, de sok hiányzójuk miatt csak négy igazi hátvéddel tudtak felállni. Hiába játszott az első harmadban hat percet tisztán emberelőnyben a Fehérvár, ez csak arra volt elég, hogy a kapura lövési statisztika jól…..
Nagyon fontos mérkőzésekkel folytatódik a Mol Liga. Az UTE ellen idegenben győztes Stars a Dab.Doclert fogadja, a Jécsi–Oreskin edzőpáros bemutatkozásképpen Miskolcon próbálja sikerre vezetni a Ferencvárost. A két párharcnak nemcsak a Mol Liga, az OB I. szempontjából is nagy…..
A hétvége az emlékezés és a tiszteletadás jegyében telik Székesfehérváron, izgalmas mérkőzésekkel. A Sapa Fehérvár AV 19 megrendezi az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornát, amelyen három EBEL-csapat lesz a város vendége. Ezen a tornán már nem játszik Fodor Szabolcs, a válogatott…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..