Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pajkos kisdömper

0 bejegyzést írt és 261 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Pofonegyszerű megoldás 2013.11.02 06:52:26
Járós autóm, a negyven éves állólámpás nem szerepel sokat a Belsőség hasábjain. Nem véletlenül, hiszen teszi, amire készült, működik. Elviszi a családot Balatonra, az Őrségbe, megy Belsőség-találkozóra, viszi és hozza a cuccokat Egerből, hetente kétszer elszállítja a…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Pajkos kisdömper 2013.09.08 21:36:42
Mi jut eszünkbe arról, hogy Big Daddy? Adam Sandler? Egy kislány védelmezője a Rapture-ön? Laca? Mindy apja a Kick-Assből? Az összes válasz helyes, de itt a blogon mostantól Albertfalva legjobb hamburgeresére gondoljunk, ami ráadásul budapesti szinten is nagyon megállja a…..
TComment Motorozni halálos 2013.07.10 06:53:13
A motor számtalan szempontból biztonságosabb, mint az autó, de ezt anyánk sosem hinné el nekünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Pajkos kisdömper 2013.07.10 08:13:51
@AskmeLater30: Ezt hol láttad?Mert megnéztem.....Ne ferdítsünk már.....Még a biciklisek is több balesetet OKOZNAK mint a motorosok.
Több kommentárt nem is fűznénk hozzá, hiszen mindenki látja, hogy elrontják a körét az aljas BMW-sek, Octáviások és különben is. Nem szabadna így hozzáállni egy pályanaphoz, pláne akkor nem, ha tulajdonképpen szándékosan nem tartotta fel őket senki. Mindenkinek egyformán…..
Leginkább csak összefüggő történetek, epizódok maradtak meg abból az időből. Kirándulások és szalámicsempészet az ózdi piacról, Martignac-konyak, mint cserealap, kora reggeli sorbanállás a banánért, olykor két-három óra a hentes előtt, ha éppen jött valami friss.…..
Pajkos kisdömper 2012.09.25 21:33:57
Ha azt gondoltátok, hogy ez az évet letudjuk egy Belsőség-találkozóval és egy pályanappal, akkor tévedtek. Ennyivel nem ússza meg senki a Totalcar-dömpinget. Vettünk szenet, vételeztünk vizet, a Fővárosi Autósmozi pedig felcsapott fűtőnek, gépünk pedig gőztől remegve várja,…..
Pajkos kisdömper 2012.09.06 21:41:14
A karácsonyban többek között az a jó, hogy lehet álmodozni, forgatni szabadon a fejünkben a gondolatot, hogy mit is kérnénk a Jézuskától. Én például egy Álomgarázst állítottam össze magamnak.  Sose lesz persze ilyenem – de jól is néznénk ki, ha minden vágyunk…..
Pajkos kisdömper 2011.12.28 21:26:43
@Pajkos kisdömper:
+2:
-Fiat X1/9
-Renault Alpine A110
:))
Pajkos kisdömper 2011.12.28 21:40:24
@Dr. Robin Masters: Nagyon szép,kívánatos,de ehhez kérjél az Unix-ban légszűrő-olajszűrőt:)))))
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
Pajkos kisdömper 2011.12.27 23:18:08
@Alternatív: Nagyon jól tudom hogy többet mutat:D De mégegyszer neki kéne futni a mondatnak:
"Az óra mindig többet mutat...........ami mindig kevesebb a valós értéknél."Na ezt mos hogy?Igen,tompa vagyok pár árpaszörptől,de akkor sem értem:D
Pajkos kisdömper 2011.12.27 23:19:40
@Alf: :O Olaszoktól sokkot kaptam,fhanszijáknál szerencsére nem én vezettem:D
A Totalcar Nagy Karácsonyi Fotózása lassan fogalommá válik cégünkben. Hiszen nem csak tradíció ez, hanem egy olyan ünnepnap, amikor tudjuk, hogy együtt kimozdulunk valahová. Ritkán sikerül ez szerkesztőségünk életében, hiszen szanaszét akad dolgunk nap mint nap, talán éppen…..
Pajkos kisdömper 2011.12.23 18:36:03
Pár szó a Karácsonyról! ugye nektek is ismerős?

Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.

Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.

Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.

Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.

Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.

Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.

Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.

Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged.

Holnapanyádéknál, utálomakarácsonyt.

Boldog karácsonyt Mindenkinek!!!:)))))))
A motoros szabálysértőket nehezebb elkapni, nemcsak gyorsaságuk miatt, hanem mert csak hátul van rendszám és egyesek annak vízszintesbe hajtásával érik el, hogy még azt sem lehet beazonosítani. Utóbbi időkben olyat is láttam (főleg choppereken), hogy a rendszám 90 fokkal…..
Pajkos kisdömper 2011.12.08 19:50:00
@mifolyikittgyöngyösön??: Amúgy én is azt vettem észre hogy sokkal jobb az autósok hozzáállása a motorosokhoz.Amikor mondjuk a rakparton a dugóban araszolok előre a nem csöppnyi túrával,mindenki segitőkész.De nem is húzok el agyatlanul a sor mellett.Ja,mindig megköszöngetem ha lehúzódik és/vagy beenged.
Pajkos kisdömper 2011.12.08 21:19:54
@cso zsi: Nekem 900-as a gépem.Mégsincs felhajtva.Kivétel lennék?:D
Pajkos kisdömper 2011.12.08 21:22:01
@Ula: Egyetértek!
Toporgok a külvárosi parkolóház alagsorában, még nem érkezett meg a tulaj. Összehúzom magam a túl vékony dzsekimben, amely a novemberi éjszakához már nem elég vastag, de belülről pezseg bennem a kíváncsiság. Negyed óra alatt értem ki a belvárosból, ami még az este tízkor…..
Látják, ennyit érnek az eskük. Vagy legalábbis az én esküm. Nem hívő emberként úgy gondolom, hogy van párszor tíz évem a Földön, aztán nincs tovább, kukacgyomor-töltelékként végzem – esetleg környezetszennyezésként, ha elhamvasztanak. Tehát ebbe a párszor tíz évbe…..
Van egy garázs egy régi házban, a II. kerületben, ami egészen két hónappal ezelőttig – persze a benne parkoló, alig pár ezret futott kombi Fabiától eltekintve – valószerűtlen időkapszula volt. A megboldogult apósom garázsa. Nini, egy régi tűzoltóflakon Aurél bácsi…..
Belsőség Ez kéne ezerért! 2011.07.02 06:27:00
Már akkor megfogant a gondolat, amikor Papp Tibi évekkel ezelőtt megírta anyám drágán vásárolt K11-es Micrájának történetét. Azt tudtuk, hogy ez az autó a magas, hatezer eurós ár és az újszerű állapot ellenére Németországban már roncsnak számít, legalábbis a…..
Belsőség Ma sem éltünk hiába 2011.06.27 01:22:00
Mint tudjuk, úgy tartják, ha az ember felesége már benne van a korban, érdemes lecserélni fiatalabbra, a leggyakoribb tipp a harminchat évest két tizennyolc évesre. Mi vasárnap hasonló dolgot műveltünk a két vén Opellel, amit hoztunk – letettük őket, hogy a látványukat…..
  Szerencsétlen jellemhiba fejlődött ki bennem motorozásom kezdetétől fogva: nem bírom elviselni, ha nincs motorom. Furcsa dolog ez, mert van, hogy a szezonban hetekig nem motorozok, télen pedig mindig hónapokra leteszem a gépet. Ilyenkor kicsit hiányzik a tank a lábam közül,…..
Pajkos kisdömper 2011.06.07 15:49:55
@scheerti: Jó példa:)1,5 hónapja vettem 900-as xj-t,47e km-rel.92 óta leállitva.A tank hibás,az ostoba leengedte a benyát,rozsdás lett.Most tankot vadászok elérhető áron.Amugy 400euro volt.Ja,a motor zörgés-csörgés mentesen jár.
  Állok a rajtrácson, prüntyög alattam a háromötvenes négyhengeres, árad szét az adrenalin a testemben, alig várom a rajtot. Elszántságom határtalan: a második sor nem rossz hely, bár nem értem, miért nem az elsőből indulok – egyértelmű, hogy a célegyenes…..
Pajkos kisdömper 2011.05.17 22:27:50
@Csikós Zsolt: Gyönyörű gép.Komáromban a 7végén láttam pár veterán Hondát....:)
Amugy ilyet vettem sógóréktól szombaton,csekély 400 ájróért(pont ilyen fényezéssel):
cgi.ebay.de/Yamaha-XJ-900-Stahlflexleitung-Koffer-Topcase-/280677921600?pt=Motorr%C3%A4der&hash=item4159b53340
Jeremy Clarkson a Top Gear újságírója ismert sarkos véleménynyilvánításairól és arról, hogy nem igazán kedveli a motorokat. Ezt nem is tagadhatná le az alábbi videó elkészítése óta: kis bizonytalankodás után inkább felrobbantja a vashengeres Harley Sportstert – meglepő,…..
Pajkos kisdömper 2011.05.10 20:05:40
@Loading...: idióta.
Mai szemmel tényleg szörnyű felelőtlenség volt nulla motoros tapasztalattal felülni a haverom BMW R65-ösére, de visszacsinálni már nem lehet, nem is akarnám. A viccből eldobott hógolyó indította lavinában úszva azonban jó irányba fordultam: beültem egy bérház dohos pincéjébe…..
Belsőség Dübörgünk ezerrel 2011.04.15 17:31:00
Elkezdődött, nincs több lappangás, elő kellett lépnünk mindennel, amin eddig dolgoztunk. Felkapcsoltuk a lámpát és büszkeség töltött el bennünket: minden olyan, ahogy azt elképzeltük. Jól jön ez a pénteki próbanap, a nagy roham holnap várható. Aki ma itt volt, annak tetszett,…..
Pajkos kisdömper 2011.04.17 07:30:32
@f_o_x: ez szép volt b+!
Amugy k..va jó volt nekünk tetszett:))
Tőlünk megkérdezték hogy V.I.P. vendégek vagyunk-e?A Bx-el voltam....
Sonko kolléga mai ajánlója egy ingyenes, online élvezhető játék, Guderian mester késői rajongói számára minimum a kipróbálása kötelező. És mielőtt megkapnánk a kritikát: igen, tudjuk, hogy csak a pancserek, a nők, valamint az ötvenen túli bölcsészek és OKJ-s lemezlovasok…..
Belsőség A legszebb pillanat 2011.02.27 12:00:00
Ez a poszt nem szól semmiről. Vagy mindenről, nem tudom.Az biztos, hogy a Dire Straits szerepet kap benne.Van pillanat, ami úgy beleég az ember agyába, mintha lézerbilloggal sütnék oda – általában a csúcspontok maradnak így meg, a rosszat törli az agy, mint anyáé a szülés…..
Valamelyik hiperben sétálgattunk ajándékvásárlási céllal még karácsony előtt, amikor a játékautók között, fent, a legmagasabb polc tetején megláttam ezt. Hiányzik az első dísztárcsája a bal oldalon Elsőre is érdekesnek tűnt, nem nagyon fordul elő 1303-as bogár a…..
Pajkos kisdömper 2011.01.12 19:06:00
@pizsama: Nálunk most egy sáros 405 T16 van ;)
Bandi lesben áll A múltkori posztban nem tudtam megmondani, mennyit fogyaszt az új kisautó, aminek nem a hangulatkeltés volt az oka, hanem az, hogy egy hónap használat alatt nem fogyott ki a gázolaj. Most viszont van egészen pontos, bár hitelesnek nem mondható, de ahhoz mégis…..