Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Banita

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett az első magyar trailer Ridley Scott Terror című antalógiasorozatának második évadához. Az elsőt itt forgatták Budapesten, és a HNS Terror nevű hadihajó története volt, ami 1848 környékén, az északnyugati átjárót keresve fagyott jégbe. A második etap a Terror: Gyalázat címet kapta, és…..
Banita 2019.08.03 22:27:40
@sixx: Éljen a szekértolás! Hajrá!
A TV2 MasterChef VIp című műsorának forgatása alatt megsérült Tilla, a műsor egyik szereplője - aki egyébként most éppen Máltán forgat egy másik műsort, ezt már műsorvezetőként, és eskü, nem írom le a műsor szót ebben a posztban többször - írja a Bors. A főzős produkcióban ugye főzni kell, ahhoz…..
Banita 2018.09.03 13:26:40
Amikor az ember azt hallja Magyarországon, hogy békítő-show, akkor felüvölt, hogy Maunika bazdmeg, és eszébe jut az egymás kurvaanyázó, kevés fogú nő meg a pasija párosa, akiket a falu kurvája akar szétszakítani és megfosztani a minden bizonnyal örök boldogságtól. Felsejlik előtte az olcsó…..
Banita 2017.03.07 18:04:10
A minisorozat címe Eszméletlen, tíz részes, és mind a tízet a vezető íróként is tevékenykedő Deák Kristóf rendezte, aki vasárnap este a legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriájában számít nagy esélyesnek Mindenki című filmjével. A sorozat, amit itthon a Paramount Channel vetít majd, és az egyik…..
Banita 2017.02.26 12:02:37
@Amelanchier: "Az Eszméletlen című fekete komédiasorozata 1. része február 24-én 20.55-kor, 2. rész február 25-én 20.55-kor, 3. rész február 26-án 20.55-kor. Február 26-án az 1. és 2. rész ismétlése 16.50-kor és 18.40-kor a Paramount Channel műsorán!"
Egyelőre ennyit találtam. ;)
Utoljára az RTL Klubbal, pontosabban az IKO-val fordult elő, hogy olyan formátumot fejlesztett ki, amit külföldre is el tudott adni, legalábbis ha emlékezetünk nem csal, az meg simán előfordulhat. UPDATE: csalt, perszehogy, a Virtuózokat a Dick Clark Productions vette meg nemrég. Elnézést. Annak…..
Magyarország kis ország, a képernyőképes arcok száma pedig még kisebb, ezért mindig is jellemző volt, hogy a nagy csatornák fontosabb arcai cserélődtek az RTL Klub és a TV2 között. Ősszel viszont egy egészen új fokozatát láthatjuk majd ennek a folyamatnak. Májustól két, hosszú évekig az RTL…..
Lehetne a címe mondjuk az is, hogy egy szőke csaj első napja a Tényekben, de nem az lett. ..
Banita 2016.02.11 16:06:46
Az RTL egyik jó húzása volt a Master Chef hazai átdolgozásának is tekinthető A konyhafőnök című műsor, ami hamarosan a negyedik évadát kezdi majd meg a csatornán (A konyhafőnök junior is folytatódik majd), de immáron új zsűrivel. A Bors szagolta ki, hogy Fördős Zé mellé új zsűritagokat keres a…..
Banita 2016.02.01 15:22:11
Legyen Szatmári "Főzelékes" Feri! ;)
www.facebook.com/Feri-a-f%C5%91zel%C3%A9kes-244773839005239

Nem lerágott csont és ért ahhoz, amit csinál. És nem csupán főzelékben van otthon.
Úgyhogy részemről 1 voks rá.
comment:com Megújultunk 2015.03.11 13:02:54
Úgy 11 éve, ezzel a poszttal indult el az index médiamegmondó blogja, amire azóta a szerkesztőség egykori és jelenlegei tagjai közül nagyon sokan írtak és írnak is még, született 21 881 poszt, 436 001 komment, az összes lapletöltés 168 717 930 volt, a legjobb nap 336 976…..
Pozitívra Hangoló 10 év 2015.01.17 18:02:28
Tíz év. Valamikor egyszer mintha azt olvastam volna, hogy ennyi tünetmentesen eltelt idő kell ahhoz, hogy egy daganatos betegről orvosilag úgy lehessen nyilatkozni, gyógyult. Lehet, hogy ez már csak az agyamban él így, és nincs semmilyen ezt alátámasztó dokumentum, még a brit tudósok…..
Banita 2015.01.19 19:47:12
<3
Voltam az utóbbi időben pár fesztiválon, ahol megnéztem a gasztronómiai kínálatot és eléggé meglepődtem a hazaiakkal összehasonlítva. Persze nem a backstage-re gondolok, abban nyilván a Sziget eleve komoly előnnyel indul azzal, hogy az egyik fő tulajdonosnak éppen…..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.06.16 09:30:00
Nyár van, pár korábbi, eddig elfeledett cucc is bekerül ide, mert annyi cucc volt ősszel, hogy nem bírtam. Pereljetek be. Vagy karaktergyilkoljatok facebookon. Cameron Crowe és JJ Abrams Roadies címmel egy rockzenekar turnéjáról és a kulisszák mögötti eseményekről forgat pilotot a…..
Futás közben tudok legjobban gondolkodni, és legutóbb (honnan jöhetett az ötlet???) olyan szobrokat próbáltam fejben összegyűjteni, melyeket kitalált emberekről mintáztak. Kihagytam a Disneyworldben és hasonlókban sorakozó példányokat, a lentiek maradtak. Sok fotó, kevés szöveg…..
Ha valaki lemaradt volna a tegnap éjjeli élő koncertről, amit a Sandy hurrikán áldozatainak megsegítésére szerveztek, most szerencséje van, mert a Fim Café HOLNAP este nyolctól leadja a teljes bulit. Részletek a sajtóközleményben. A minden idők egyik legnagyobb…..
Van oka a vigadalomra a CBS háza táján, az újoncok közül az Elementary kiválóan teljesít, a Vegas sem rossz, az NCIS stabilan hozza a 17 millió feletti nézettséget, és Ashton Kutchert is szeretik a tévénézők. Ennek a csinos tortának a tetejére nyomott 17,4 millió gyertyát a The…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.11.07 11:30:00
Szereposztás: Jason Beghe, a leghíresebb kiugrott szcientológus a The Last Resortban lesz kommandós, Greg Louganis az ABC műugrós reality-jében lesz zsűritag, Sarah Shahi a Chicago Fire-ben kapott szerepet nem sokkal azt követően, hogy a Fairly Legalt elkaszálta a USA…..
Ez egy nagyon vicces videó, emberek, egy kocsmáros magyarázza a havernak, miről is szól a sorozat, amire azárt van szükség, mert a haver nem látott belőle egy percet em, de nem akar bután nézni a kocsmában, amikor mindenki erről beszél. Mondjuk azzal, amit elmond, nem sokra jut az…..
A Budai Vár alatt futó alagútban lett figyelmes PG, a Fővárosi bloggere egy különös feliratra: "A Váralagúton sétáltam át, amikor a szemközti falon megláttam a mozaikon két feliratot. Felül egy Samu felirat, alul pedig egy Kiss. Vajon mi lehet ez? A tízezredik mozaiklapnál…..
Van egy valóságshow, amiben olyan elmebeteg szülőket mutatnak be, aki saját idióta, és minden bizonnyal soha be nem teljesített vágyaikat élik ki szerencsétlen gyerekeikben. A téma az amerikai tinifilmekben oly sokszor visszaköszönő szépségverseny, amire nem az anyukák…..
Sorozatösszefoglaló blogunk egyedül van, mint Jack Bauer, amikor a világot kell megmenteni, és szarul érzi magát. Azt találtuk ki, hogy megkeressük testvérblogjainkat, legyenek azok angol nyelvűek (Television Without Pity), magyarok, vagy bármilyen más nyelven írottak. A kedves…..
Banita 2011.07.12 09:09:02
Kicsit ilyen és mégis teljesen más jöhet? ;-)
www.csillagkapu.hu/evad1.php

Jó, jó, nem testvér! De mostohaunokatestvérnek elmegy...
Damon Lindelof a TCA turnén hozta nyilvánosságra a Lost-finálé után kapott tweetek közül azokat, amikben a bús picsába küldték el a rajongók. Az ugrás után van egy jelenetünk, ami nem került be a fináléba, csak a hatodik évados DVD extrái között lehet megnézni őket. Meg…..
Banita 2010.08.02 20:44:47
Barakonyi Szabolcs fotós kolléga szerint (a képeket ő készítette) elég semmilyen volt a tegnap este ünnepélyes körülmények között megnyitott Lost-kiállítás, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy aki nem Lost-függő, az pontosan ugyanezt fogja mondani. A VAM Design Centerben…..
Bari Naplója Vakond kaland 2009.08.13 09:52:00
Tegnap meglátogatott minket Klárika a vakond.Abból gondoljuk, hogy Klárikának hívják, mert mi más miatt venné a fáradságot egy vakond, hogy megmásszon egy-két lépcsőt és keresztül kotorjon ( szakkifejezés: kavirnyákoljon) a hajópadlón, perzsaszőnyegen és miegymáson, ha nem…..