Regisztráció Blogot indítok
Adatok
solykasopi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte napra pontosan egy hónapja már, hogy belekezdtünk a "cég" viselt dolgainak boncolgatásába (I.rész, II.rész, III.rész, Phej, mocskosgecik, IV.rész), és mivel a hírek dőlnek, az érdeklődés pedig nagy, nem is állunk le a remek kis sorozatunkkal. Most egy apróságra,…..
Megy a marakodás az extraprofitért, amit az áramszolgáltatók összeszedtek. Én még most sem értem, ha létezik "extraprofit", akkor miért emelik az áram árát? Miért nem csökkentik?! Interjú az MVM elnökével: -És egyébként mire számít, hogyan alakul majd az áram…..
solykasopi 2009.07.16 09:11:22
Jók ezek a nagy állami cégek, lehet belőlük folyatni a pénzt számolatlanul. Tiszta Kánaán egy megrendelésüket elcsípni, ezt már régóta tudjuk. Egy időben nagyon felkapott volt a tanácsadás, mint pénzmentési forma, mostanában új szelek fújnak. Manapság a dolgozók…..
  Tudom, hogy a halálbüntetés témája olyan lerágott csont, amelyet már a kutya sem szívesen ás elő, ráadásul a vita felmelegítése teljesen terméketlen, hiszen részben alkotmánybírósági határozat, részben az uniós jogrend miatt eleve kizárt, hogy azt…..