Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoxó

0 bejegyzést írt és 896 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Lucifer 1x01 - Pilot 2016.08.08 11:00:00
Ördögien jó sorozat következik, ugyanis Lucifer karaktere immár a televíziót is meghódította, ne maradjon ki ő se a hogyvoltok sorából. A legelső epizód egy pici ismertetővel kezd, ha valaki nem ismerné Lucifer történetét. Isten kiűzte a mennyországból a lázadó arkangyalt és…..
zoxó 2016.08.09 17:11:07
@AaannnaaA: Én végignéztem minden részt, mert mindben voltak jó pillanatok, és rosszak :( Iszonyú hullámzó a színvonal nem csak az évadon, hanem egy-egy részen belül is, jó jelenetek váltakoznak rosszakkal. Én pl. az első epizódban az iskolai "ijesztgessük a gyereket vörösre váló szemekkel" momentumot nem tudtam hova tenni. Tök felesleges volt, ráadásul elvette leszámolási jelenet élét. Ráadásul én a hogyvoltozóval ellentétben nem éreztem a kémiát a két szereplő között, így Chloe kitárulkozása is meglepett a végén. Ez egyébként a sorozat nagy hiányossága is. Nagyon sok jelenetben mintha két külön burokban játszanának a főszereplők.
1940. MÁV motoros hajtány Beregszászban  ..
zoxó 2016.05.18 19:43:19
Beteg, játék... Mivel napok óta dögrováson vagyok, most Nektek kéne besegíteni nekem...
A kapitalizmus és a pénzkultúra diadalának napja van: a Black Friday gyakorlatilag amerikai nemzeti ünnep lett, legalábbis széles tömegek vesznek ki szabadságot erre a napra, hogy a 24 órán át tartó leértékeléseken megkössék életük bizniszét. Ez a nap nem szól semmi…..
zoxó 2015.11.27 15:33:50
Remélem vártátok már a blog visszatérését! Sok minden történt mióta nem találkoztunk - legalábbis velem, meg úgy a világban általában -, és ne felejtsük ezek sokaságából máris történelmi fotók lettek, amiket néhány év múlva már be is lehet mutatni a blogon ;). A forróságnak is vége, úgyhogy vágjunk…..
Izgalom, feszültség, dráma, sőt dráma, feszültség, izgalom! A múltkori rész során sem unatkoztunk, most sem fogunk, dramaturgiailag remekül felépített epizódot kapunk ugyanis, tisztára, mintha puskaporos hordón ülnénk. (Erre utal amúgy a német cím is, Auf einem Pulverfaß,…..
zoxó 2015.06.13 16:40:15
hogyvolt Illetlenek 2/1 2015.06.05 11:00:00
Ezúttal az érett Kádár-korszak egyik kevésbé ismert gyöngyszemét tesszük retróba mártott bonckésünk alá, és köszöntjük a forró témával a végre megérkezett forró nyarat. (Hosszú, forró nyár Ben Quick-kel, valaki?) A tuti filmsiker receptjének három összetevőjéből…..
hogyvolt Illetlenek 2/2 2015.06.05 13:00:00
A Zsiguliban megenyhül a hangulat, Császár, a sofőr egy faluszéli ház mellett leparkol, az udvaron mindenféle göncök száradnak, hátha a háziakkal lehetne valamit boltolni ruhaügyben. A sofőr többször is hangosan köszön, de senki sincs otthon, csak egy tyúkanyó szaladgál föl és…..
Kissé hosszúra nyúlt hiátus után folytatódnak kedvenc kapitalistánk kalandjai itt a blogon, remélem, senki nem rágta véresre a körmét az eltelt két hónap alatt. Természetesen nem akarok konkurálni a most futó Fekete vitorlák hogyvolttal, az ott bőkezűen adagolt csöcsökkel…..
1990. október 25-28-i napok krónikája a magyar rendszerváltás utáni napokból. Talán ekkor kaptunk először ízelítőt a ránk váró nehézségekből...
Reckless története Reckless egy nem mindennapi kanca egy nem mindennapi történettel. Reckless háborús hős, aki a koreai háborúban a tengerészgyalogságot segítette. Sérült katonákat mentett meg a frontvonalról miközben 500 lövés érte percenként a terepet, muníciót cipelt a hátán, és mindez idő alatt…..
zoxó 2014.07.31 10:03:45
1903. Az első Harley-Davidson motor építő műhely. A 13 négyzetméteres épület a Davidson család telkén állt...
1989. Théodore Malgorn a világítótorony őre várja a mentőhelikoptert a Brest közeli atlanti-óceáni őrhelyén. A későn észlelt hullám ellenére sikerült visszamennie a toronyba és becsukni az ajtót...
Egy olyan válogatást láthattok ma, amiben csak 19. századi képek szerepelnek. Nem terveztem ilyen képsorozatot, de a gépem egyik Napi érdekes poszthoz csak 19. században készült képeket dobott ki. Ezen először kiakadtam, mert hülyeségnek látszott és azonnal egy új leválogatást akartam futtatni.…..
Van egy csomó dal a világtörténelemben, amiket rendre félreértünk, pont ahogyan a magyartanárok képesek a legegyszerűbb verseket is félremagyarázni. Nem arról van most szó, amikor csak félrehallasz egy dalszöveg részletet, ugyan az is gyakori probléma és elképesztően vicces…..
zoxó 2014.06.06 06:35:50
Volt egyszer egy fiatal pár, akik a középiskolában jöttek össze, a szerelem aztán annak ellenére folytatódott, hogy más-más egyetemre jártak. A kapcsolatból házasság lett, majd jött egy váratlan finnországi állásajánlat. KaMon története meseszerű, de messze nem…..
1980. John Lennon szemüvege amit a merényletekor viselt...
7. Béreld ki Marilyn Monroe neoromán villáját   Havi 780 ezer forintért (3500 dollár) várkisasszony-életérzés West Hollywoodban. (Kösz Csaba!)   6. Klasszul helyrepofozott parasztház saját patakkal Kifejezetten tetszik.   5. Ehhez a tetőtér-beépítéshez négy…..
zoxó 2014.03.12 20:48:50
Sorra jelennek meg cikkek az ötödikes erkölcstan-könyv rémségeiről. A szerző, Bánhegyi Ferenc, gyakorlott történelemhamisító, összeesküvés-elmélet gyártó, lelkes jobboldali. Akkori botránykönyvének kiadóját 2004-ben az Oktatási Ombudsman törvénysértéssel gyanúsította.…..
zoxó 2013.09.08 16:08:23
@fifibá55: Ma is tanítanak belőle, bármelyik tankönyvboltban beszerezhető. A hetedikest is ajánlom figyelmedbe, hasonlóan szórakoztató. A Mayfloweren a hollandok érkeztek Amerikába, tudtad? Én sem, pedig én tanítom, csak nem így.
Miért gyűlöljük Alföldit és a liberálisokat az István, a király kapcsán? Alföldi Istvánt, a keresztény Magyarország megteremtőjét többször igen negatív színben tüntette fel. További magyarázat nem szükséges. Alföldi Koppányt, a független Magyarország harcosát…..
Mindössze egy gémeskútra és egy csillagos égboltra volt szükség, hogy megszülessen ez a gyönyörű mű. Nagy örömmel mutatok be ismét egy magyar készítésű time-lapse videót.   A videó több mint 900 hosszú expozíciós idejű felvétel (30 sec) összefűzésévél…..
zoxó 2013.08.19 01:04:02