Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evighed

0 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Századvég már méri, mennyien támogatnák ezt - állítja egy belső körös kormányember. ..
evighed 2020.02.10 22:08:49
@a nagy hohohorgász:
"kispajtasaid most dicsekednek egy másik blogon hogy szarrá utazzak az agyukat annak ellenére hogy Grétacska azt mondta ez klíma szennyezés"

Azmelyikblog? A Grétáról lehet példátvenni s nem gúnyolódni. Ö pl. családjával egyetemben beköltözött Birkába az élö-lélegzö kora-középkori svéd vikingfaluba a föld megkímélése érdekében.
Te mit tettél ma a földért??? Semmit. Gondoltam.
evighed 2020.02.11 09:19:17
@nincs1itt:
"kissé sérült leányzó...két fogyatékos gyermekkel, akiknek a betegsége éppen az állandóságot kívánta volna meg...ostoba sötétzöld balfax"

Azt hittem, hogy az internetcsöcseléknek már nincs hová süllyedni szellemileg, de ezután a komment után rá kellett ébrednem, hogy még a pokol legmélyebb bugyrainál is van lejjeb.
Na soha viszlát.
Ass blaster A ló túloldala (2) 2019.01.07 20:59:48
Na szóval... Tegnap reggel nekiálltam írni. Egész nap a billentyűket vertem, aztán átnéztem és beélesítettem. Elég kemény írásra sikeredett vártam hogy kicsontozzanak vagy a libsik vagy hazaffyak. Vagy mindkettő. Gyanús volt hogy olyan lájtos kommentek jönnek. Mi a fasz? Nézem a posztot a felétől…..
evighed 2019.01.08 20:39:00
@teéjesenmindegy:
EPIC!!! Köszi! De jót röhögtem a csöpin! :D
evighed 2019.01.08 21:18:33
@diggerdriver:
Hatásszünet. @brix egy momentroll szerintem a fe-győrre meg a szarvas koppány bendegúzra gondol :DDD
Van ez az öt pont, amit az ellenzéki képviselők decemberben be akar(n)tak olvastatni a közmédiában, mert rájuk tört a forradalmi hevület, és ha teszem azt, odabent van egy Táncsics vezetéknevű alkalmazott, foggal szabadítják ki a Kunigunda úti vágószobából, de hát nem volt. Szóval mentek Szél…..
evighed 2019.01.08 14:59:37
@AdamT:
èrtelmes ember ügyek mentén politizál, a szektás meg személyi kultusz mentén.
evighed 2019.01.08 15:13:26
@ZX: aki kijárta a gimit az tud adót számolni. De csak hogy életszerübb legyen, nézzük a valódi kulcsokat, hogy leellenörizhesd magad:

"Mivel (Magyarországon) kétfajta határadókulcs létezett, a rendszert kétkulcsosnak is nevezték. 2004-ig háromkulcsos rendszer volt érvényben, 18, 26 és 38%-os kulcsokkal (2003 előtt 20, 30 és 40%). Néha felvetődött egy harmadik, magasabb (44–48%-os) kulcs bevezetésének ötlete a kiugróan magas jövedelműek számára, másrészről pedig a progresszivitás teljes megszüntetése is. 2012-ben Szlovákia és Románia példáját követve Magyarországon is bevezették az egykulcsos adót, amelynek mértéke jövedelemtől függetlenül 16% lett. "
evighed 2019.01.08 15:48:07
@ZX:
@AdamT:
De a levezetést is írd le, különben nem fogadják el neki a suliban :D
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
  A nokedlizés, még mielőtt valamelyik élénk fantáziával megáldott olvasónk kombinálni kezdene, az aminek hangzik, mármint szó szerint, Bangó Margit rám nézett, pontosabban a hasamra, és azt mondta, hogy jó, akkor majd te is eljössz hozzám, paprikáscsirke nokedlivel jó lesz? Jó hát. Hogy a…..
Aki olvas, az tudja, hogy nem osztom azon megmondóemberek és ellenzéki véleményvezérek folyamatosan fenntartott félelmét, hogy Magyarországon diktatúra van, a bekötött szemmel való élet és a nekünk szimpatikus politikai oldal vétségeinek figyelmen kívül hagyása azonban legalább olyan nagy vétek,…..
evighed 2018.08.04 14:31:05
@chrisred:
Latom nehéz. Esettanulmány:
Faszául dolgozol, nincs rád panasz a munkahelyen. Egyik péntek este kapatosan összefutsz Katikával számlázásról a kedvenc romkocsmádban, másra nem nagyon emlékszel. Másnap a haverjaid mondják, hogy vicceskedve orális kényeztetésre kérted fel Katikát, aki ez elől finoman kitért. Hétfőn behívnak a főnöködhöz, ahol ott ül a HR-es, Katikávak és az ő NGO-s ügyvédjével, akik elmondják, hogy vagy felmondasz, vagy kirúgnak és magánvádas eljárást indítanak ellened, amiért nyilvános helyen emberi méltóságában megaláztad Katikát. Te természtesen inkább felmondasz.
Nos, akkor most büntetést kaptál, vagy sem?
evighed 2018.08.04 16:27:50
@chrisred:
:D
Ezen a poénon mennyit gondolkodtál?
A témához viszont megint nem sikerült érdemben hozzászólnod. Gondolom most is, mint mindig, csak a részvétel a fontos.
evighed 2018.08.04 16:58:07
@chrisred:
Jól van. Szólj még hozzá párszor, legalább addig sem unatkozol.
A globalizmus új tudati szintet jelent az emberiség történetében. Ezelőtt 200-300 évvel, amikor még a "nemzet" fogalma volt új, akkor is beletelt némi idő az azzal való azonosulásig, most amikor a honpolgári identitás mellett és helyett egy új "bioszféra-tudatos/világpolgári" világlátásra lenne…..
evighed 2018.07.12 20:18:34
@Magyaur: ezt nem nekem kellett volna hanem
@Androsz nak :D
evighed 2018.07.12 20:50:17
@chrisred:
Koszovó függetlenségét kizárólag az USA garantálja. Ha ma Trump levenné a kezét róla, másnap az albánok meg a szerbek már lőnék is egymást a fennhatóságért. Észak Írorszag statusa hasonló, egy véres haborút lezáró békemegállapodás eredménye. Csak egy picit kell emlékezni/utánaolvasni. Azt még mindig nem magyaráztad el, hogy az USA mitől területi alapú nemzetállam...
evighed 2018.07.12 22:37:59
@chrisred:
Annak egyedül is utána tudsz nézni, ahhoz én nem kellek, elég nagyfiú vagy már.
Megdöbbentő sztorit posztolt a Facebookra ma délelőtt Szabó Zoli kollégám, akit tegnap este úgy megvert a a Nagykörúton a Király utca sarkán lévő KFC biztonsági őre, hogy több öltéssel kellett összevarni a száját a Baleseti Sebészeten. Hogy mi volt a bűne? Kérte a panaszkönyvet, mert elégedetlen…..
Az M4Sport Facebook-oldalának borítófotója (10:54-es állapot) felvet pár kérdést, na. Az oldal szerkesztője tudja, ki van a képen? Ha igen, trollkodik? Az M4Sport Simicska Lajosnak dolgozik? A közmédia szembe megy a kormánydirektívával és dacoskodik? Az ő képükön a kisfiú arca nincs…..
Márciusban egy Erasmus+ programmal lehetőségem nyílt egy hetet Koppenhágában tölteni, és igen csak belopta magát a szívembe ez a város a maga kedvességével és élhetőségével.  A blogomban az utazásaimról igyekszek olyan posztokat írni, olyan helyeket/érdekességeket/élményeket megmutatni, amik nem…..
evighed 2016.05.10 10:28:55
@Kishableany:
Nem olyan nagy titkok! Sertéssült, főttkrumpli petrezselyemsòsszal ;)
livsstil.tv2.dk/mad/2014-11-20-danmarks-nationalret-kaaret-og-vinderen-er
György Sándor Egyesületünk egyik célja, hogy közel hozza ezen blog olvasóihoz a Horthy-korszak mindennapjait, legyen szó az utca embere rovatról (15 perc hírnév), az egész országot lázba hozó bűnesetekről, vagy a polgári, nemzetiségi, esetleg a tipikus katonai ételekről. Ez utóbbiakkal kapcsolatban…..
A fent kérdésre mi magunk meg is adnánk a választ: nem hinnénk. Még akkor sem, ha az énekes immáron másodszor is bocsánatot kért a a Dimebash gálán történt náci karlendítés és "whitepowerezés" miatt és azt javasolta társainak, hogy folytassák nélküle tovább és megígérte többet nem fordul elő hasonló…..
evighed 2016.02.07 20:57:34
@hambig: elsőre azt hittem, hogy fordítási hiba, de utánanéztem és tényleg így van. Elképesztően ikonikus, hogy egy olyan közösségnek gyűjtenek Anselmo "white power" beszólása után, akik fehérek és elég nagy hatalom koncentrálódik a kezükben. :D
2015 fordulópont volt az európai politikában - egy év alatt kifordult sarkából a világ. A mögöttünk hagyott esztendő során évtizedeket öregedtünk. Ennyi drámai tapasztalatot, ilyen tempóban, ilyen töménységben nagyon rég nem szereztünk. Tabuként tisztelt dogmák omlottak össze és váltak…..
evighed 2016.01.18 22:02:15
@Mogyorósi István:
Köszönöm szíves valaszod. Ezennel lezártnak tekintem a "vitát". Magamnak azért gyorsan összefoglalom amit tanultam. Tehát a Fidesz felelős a Magyarországon áthaladó 500.000 "menekültért". Ami ugye azért fontos mert ez nemzetközi viszonylatban egyedülálló. Pedig ha halgattak volna a "titkosszolgálatokra" akkor simán felkészülhettek volna. Akár már 2014-ben építhettek volna egy több százezer főt befogadni képes fegyverrel őrzött táborrendszert, valamint felvehettek volna többezer új jól kepzett hatarőrt. De nem tették! Pedig a hazai ellenzék és a nemzetközi diplomácia biztos támogatta volna a beruházást. (Az amerikai nagykövet vágta vola át szalagot az őrtorony avatásánál.) Pedig igy nem jutottak volna a "menekültek" Németországba! Ha a szakemberek elmagyarázták volna nekik, hogy a nemzetközi egyezmények értelmében ők nem is menekültek, meg amúgy is vissza kellene menni megkeresni a hiányzó papírokat otthon a kredencfiókban, akkor ők úgy is tettek volna! Mert ezt garantálja a Mogyorósi© módszer. Ezt a nemzetközi példák is igazolják. Dehát a Fidesz egy fasz. Pedig hogy kérték az Osztrákok meg a Németek hogy tartóztassunk fel mindenkit. Végül a Fidesz jól beégett azzal hogy tényleg SEMMIT sem csinált! Ezzel szemben szomszédaink fényesen bebizonyították hogy lehet ezt jól is csinálni. Szegény Merkel ugyan meg fog bukni, de hát ez is a Fidesz hibája! Hiába mondta ő hogy álljon meg a menet, csak lassan, szakszerűen, senki sem hallgatott rá. Mégegyszer köszönöm az ismeretanyagot amit elsajátíthattam, egy élmény volt. További szép estét!
evighed 2016.01.19 13:57:01
@Mogyorósi István:
"Amit te mondtál, pl. több százezer fős befogadótáborok, azt csak te mondtad. Ergo nem tud lenni Mogyorósi rendszer.
Akiket nem fogadunk, azok határon kívül ragadnak. Sajnálatukra.
Szumma, a saját fantáziád és azáltal generált abszurdokat, vállald csak te, ha már legyártottad."
@Mogyorósi István:
"Magyarországon keresztül legkevesebb 500.000 migráns vándorolt."
@Mogyorósi István:
"Visszahívni annyi határőrt, akikkel SZAKSZERŰEN meg lehetett volna szerveztetni a határ védelmét, és a védő állományt felkészítik. Ellátni őket a szükséges felszereléssel, bázisokkal.
Fogadótáborok fegyveres védelemmel a határállomásokon. Határállomásokon megerősített szolgálat.
Hátországban elosztó táborok. Azután kerülhettek volna oda a migránsok, miután kétséget kizáróan igazolják személyüket, és az lenyomozásra kerül. Aki bűnöző volt hazájában is, annak irány vissza. Amint a táborok megtelnek, nincs menekült átengedés"

Ennyike, az abszurditást tekintve, nem bíztam semmit a fantáziámra. Hozott anyagból...ahogy mondani szokták.
Elnézést kérek, ha lelkébe rapostam uram! Mea Culpa.
evighed 2016.01.19 19:34:31
@Mogyorósi István:
Kedves István, már tényleg kezdek fáradni, de azért teszek egy utolsó próbát.
"Az eredeti és VÁLTOZATLAN felállás, miszerint meg lehetett volna előzni 500.000 migráns átdíbolását rajtunk. Erre most még mindig be kell jönnie annak az 500.000-nek?"
Mit szeretne megelőzni? Ezek a százezrek már beléptek az unió területére Görögországban. Ezeket valahol regisztrálni kell.

Amit én állítok: a magyar kormány ebben az esetben a lehetőségeihez képest olcsón, nagy presztizs nyereséggel kezelte a krizist.

Amit ön állít: a magyar kormánynak költséget nem kímélve bele kellett volna állnia migránsáradatba és szívességet tennie a célorszagoknak azzal, hogy itt regisztrálunk mindenkit. Persze azokat akiket visszautasítunk mennek Horvátországon keresztül. Az ön táborai a "hátorszagban" meg hónapokra beteltek volna. (ott mindenkit etetni, kifizetni stb)
Ennek mi értelme lett volna? Hogy aztán az osztrákok ide toloncolják vissza őket amikor vége a wilkommenskulturnak-nak?
Ehhez én nem tudok konstruktiv kritikát hozzáfűzni.
Lehet utálni Fideszt, engem nem érdekel. Elvitatni tőle ezt a taktikai győzelmet viszont szerintem nem lehet.
Ha önnek választania kell két rossz közül, akkor a drágább rosszat vagy az olcsóbb rasszat választja?
Remélem a segítségére tudtam lenni a dolgok más nézőpontba helyezésével. További jó estét kívánok.
Így szedték szét Csehországban a kommentelők Kovács Ákos nemi rasszizmusát! Jótanács a Fidesznek: ha a rasszizmus mentén sikerült is a térség nacionalistáit valamennyire összekovácsolni, a “V4 egység” könnyen szétrepedt a genderhiszti nyomán, amelyet a fundamentalista…..
evighed 2016.01.04 18:04:10
@CoolKoon:
A mondva csinált indokokon ugye nem gyermekbántalmazást és családon belüli erőszakot értesz? A skandináv országokban ezeket nagyon komolyan veszik. Sőt gyermek házasságot is büntetik (a szemetek?)
evighed 2016.01.05 08:39:43
@CoolKoon:
Tehát visszatérnék az eredeti hozzaszólasomhoz Bircamannak válaszolva, hogy Norvégia nem ultra liberális és pláne nem egy köztársaság. Igenis szigorúan betartatják a saját elveik alapján kialakított törvényeket és nem toleránsak pl. román gyereknevelés iránt. Ha valaki azért költözik északra, hogy itt majd az állam békén hagyja, az csalódni fog.
evighed 2016.01.05 13:58:23
@CoolKoon:
www.aftenbladet.no/nyheter/lokalt/stavanger/Anmelder-barnevernsjefen-2922870.html
"I det midlertidige vedtaket som ble fattet 11. mai i fjor, skriver barnevernet at de er bekymret for barna på grunn av vold i familien, og psykiske problemer hos en av foreldrene. Gutten på tre år har fått påvist utviklingsproblemer, og barne-og ungdomspsykiatrien har uttalt at det er sannsynlig at det kan skyldes vold i hjemmet."
Nem mintha védeni akarnám a norvég gyerek védelmiseket, de ebben a konkrét esetben (az indiai ügy) sem kapták vissza a gyerekeket a szülők, családon belüli erőszak miatt. A nagybácsi vitte őket vissza Indiába. Szóval nehéz ezt külföldről megítélni.
Hosszú ideje próbálja vissza-, vagy épp meghódítani a felhasználókat a Yahoo Mail és annak keresőrendszere, de úgy tűnik, hogy a próbálkozások egyelőre nem jártak sikerrel. Pedig a Yahoo fontos része az IT-történelemnek, és egyike az internet legfontosabb úttörőinek. Most…..
Nem tudom mennyire kell bemutatnom a Doors nevű együttest, és énekesét Jim Morrisont, aki a ’60-as évek egyik emblematikus alakja volt. A „Gyíkkirály” Morrison egyszerre volt tomboló, sokakat megbotránkoztató, fellépéseiről hírhedt alkoholista és drogfüggő, de ezen kívül…..
evighed 2015.09.10 18:01:10
“Hogyhogy nem akarsz gyereket? Majd megváltozik ez!” A társadalom jelentős része el se tudja képzelni, hogy mások önszántukból döntenek úgy, hogy nem kérnek a gyereknevelésből. Zita és Péter is ilyen pár, feltettünk nekik pár olyan kérdést, amit mindenki meg akar, de senki sem meri megkérdezni…..
evighed 2015.04.03 21:27:02
@aranea: ez az evolúciós példálózás úgy hülyeség ahogy van.
Az az érzésem hogy a saját felelmeidet és\vagy gyerekkori sérelmeidet vetíted ki a többségi társadalomra.
Az itt kommentáló trollokat kinevezni a "gyerekpártiak" képviselőinek, már már paranoid!
evighed 2015.04.03 21:55:05
A brit Channel5-nak van egy celebhalálokról szóló dokureality-sorozata, aminek egyik új epizódjában a tavaly elhunyt Robin Williamst egy pornósztár fogja alakítani, mert eléggé hasonlít rá. És ha ez nem lenne elég ízléstelen, a műsorban egy szó sem esik majd Williams…..
Az USA, de általában a világ filmiparában, legyen szó színészekről, rendezőkről, vagy más területen alkotókról, számtalan olyan név fordul elő, melyeket látszólag könnyű kiejteni még azok számára is, akik amúgy nem beszélnek idegen nyelve(ke)t. Rengeteg tévéműsorban, interjúban, mozielőzetesekben…..
evighed 2015.02.15 20:59:36
@Budapesti Szeretkezési Vállalat: "amerikaiul gvinesz peltrou, angolul gvinesz poltrou" nem tudom ez a te fejedben hogy hangzik, de ha fonetikusan próbáltad leírni akkor ez már-már röhejesen keleteurópai akcentusra utal. Bocs! ;)
Elon Musk-ot választotta az utóbbi évek leginspirálóbb vállalkozójának a Business Insider.  Ha még nem ismerős Elon Musk neve, ő hozta létre a PayPal internetes fizető rendszert, melyet az eBay vásárolt meg 1,5 milliárd dollárért. De Musk már ezelőtt is dollármilliomos volt…..
Philip K. Dick zsenialitása eddig sem volt kétséges - olyan kisregényeket, novellákat és regényeket írt, amik üvöltenek a megfilmesítés után. A The Man in the High Castle (Az ember a fellegvárban) című disztópiáját 1962-ben írta egy olyan világról, amiben a II. világháborút…..
evighed 2015.01.31 19:53:20
@sixx: kedves szerző! Önnek teljesen igaza van. Az egyenruhák és a fegyverek teljesen lenyegtelenek, hiszen a sorozat nem arról szól, hogy milyen is lehetne az élet, ha két betegesen militarista, fegyver fetisiszta diktatúra nyeri a háborút. Várjon, ja de. ;)
Nekem hiányzik a fantázia az első részből, szerintem nem vették eleg komolyan az alapötletet. Ettől még örülök hogy egyáltalán van! A klisékből azért visszavehetnének.
evighed 2015.01.31 20:42:20
@sixx: nem akarom kiábrándítani de ez a sorozat ha túléli a pilotot, akkor pont az egyenruha fetisiszták miatt fogja túlélni. Az emberek többséget hidegen hagyja a történelem még ha alternativ is. A téma egy nagyon kicsi réteget szólít meg szerintem.
Mivel az Egyesült Államok olyan szívesen szól bele más országok belső ügyeibe a világ bármely pontján, kíváncsiak voltunk, mit szólnak ahhoz, hogy egy állampolgárukkal szemben – az „alkotmányellenes nézeteinek várható kifejtése” miatt – beutazási tilalmat rendeltek el,…..
Eva Longoria, Julianne Moore, Freida Pinto, Doutzen Kroes,  Julianne Moore, hogy csak néhány nevet soroljunk, akik mind szerepelnek a L'oreal új videójában. De a középpontban Jane Fonda áll. Láthatóan jól érezték magukat együtt ezen a new nudes kampány forgatásán, igaz, ez még…..