Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dajalap

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zárjuk a hetet egy kis önfeledt pusztítással, amit ezúttal az Epic Battle Fantasy nyújt nekünk. A játék a manga szerepjátékok harcrendszerének állít emléket, vagyis vannak harci képességeink, varázslataink, megvásárolható tárgyaink, és ezeket kell okosan használni az…..
Dana tegnap - mintha azt mondaná, elég, fáradt vagyok, szüljünk már! Bori kolléganőnk gyönyörű németjuhásza, Dana már régóta a kávézásaink kedvenc témája volt, ugyanis életében először kiskutyákat várt. Erre a hétvégére volt beütemezve a nagy esemény, ám Danának…..
dajalap 2009.04.10 15:23:59
www.ustream.tv/channel/yorkie-town-texas

ez is elég live... ma egy és kettő között

magyar kutya mikor lesz élőben ott fent?
Bp Bubbles The Smith Family 2009.03.03 01:10:00
... http://www.thesmithfamily.tv/ London-Sydney, Daniel-Bob, akiket a név takar... Baku Tsunoda és Naomichi Tanaka (Ninja Tune angol istálló zenészei) 2003-as 'Raw Material' albumán található 'Trick' című számhoz készített klippjükkel találkoztam először,…..
dajalap 2009.03.25 20:09:09
A Homár, mint a véleményszabadság és a szabadpiac szélsőséges híve, csak ünnepelni tud, amikor azt látja, hogy amikor a rajongók nem látják őket, már a magyar net kajmánozós-zsidófaló szelete is pont olyan jólfésült kapitalista, mint azok, akik ezt be is merik vallani. Alant…..
autózz! Kismama halálközelben 2009.03.19 07:30:00
Szegény Ili terhesen, pici gyermekével a kezében próbált átkelni az út egyik feléről a másikra, de egyszer csak ott termett egy BMW és hajszálon múlott, hogy megúszták egy kis ijedtséggel, amit levélírónk a mai napig nem tudott elfelejteni. Gondoltam leírom ezt a rövid…..
dajalap 2009.03.19 12:48:51
amit itt lenyomtak egyesek a kommentekben eléggé elvette a kedvem hogy túl szokszor jöjjek vissza olvasgatni köztük...

most jegyezhetem meg kinek a neve alatt láttam normális véleményt -.-

...

az folytassa a posztiró fikázását

...aki mindig zebrán kel át.

ill ha elütnék ( terhesen... vagy a feleségét terhesen... ) egy amúgy üres úton, meghajtaná a fejét hogy hát igen. A zebra, én kérek elnézést, megérdemeltem (-tük) a halált.

( még a kresz szerint is mindenképp a gyalogosnak van elsőbbsége, akárhol mert... különben meghal )

ne de tényleg. mitől borult el itt mindenkinek az agya?

ha ugyanezt a sztorit 5m-el arréb játszák le akkor biztos nagyon mást írtatok volna.

m-mm nem hiszem.

itt a szövegértés volt a baj.

itt sokakat kifejezetten az zavart hogy a posztiró terhes és gyerekkel volt. mert úgy ítélték meg a "kedves" a kommentelők hogy ez "kifogás" volt a "szabályok" be nem tartására. ( bár kreszben ha gyalogos lelép az útra, oda nem kell zebra de mindegy )

nem a francba... nem azért volt gyerekkel és terhes hogy "kifogása" legyen. ( persze hogy ki van hangsúlyozva mert ettől lett 3x akkora trauma az ami történt. EZÉRT és nem másért volt ez leírva )

ha a hírekben azon a héten *is* lett volna egy " xy BMWjével megölt 3 embert 5 méterre a zebrától " c. gyorshír akkor gondolom azért felszisszentetek volna. zebra nélkül is. már remélem.

ennek fényében (is)
olvassátok vissza miket írtatok.

...

most kicsit el, mert hányingerem lett :(
Most kivételesen nem egy egész könyvet szeretnék ismertetni. Nem mintha nem lenne elég érdekes Jared Diamond evolúcióbiológus A harmadik csimpánz felemelkedése és bukása (Typotex, Budapest, 2002, az angol eredeti: The Rise and Fall of the Third Chimpanzee, HarperCollins, New York, 1992)…..
...1978-ban Helsinki-ben született, és 17 évesen költözött át New York-ba... 2006 'Seasons Of Life' című albumán megjelentetett 'Enjoy The Silence' (Martin L. Gore -  Depeche Mode) Nuspirit Helsinki remixe a 'Seasons Of Life Remixed' vinyl-en jelent meg két másik remix…..
Bár sem a Google, sem az ETARGET nem nagyon beszél arról, hogy mennyit is csökkent a válság miatt az egy kattintás költsége, de az azért tudható, hogy csökkent. A hirdetők sem nagyon beszélnek erről, minek elmesélni a konkurenciának a jó hírt, hogy olcsóbb hirdetni? Úgyis…..
Szeretjük, ha egy vendégkönyv nem moderált, ha a szolgáltató őszinte és emberi. A Jam Pub ilyen. A vendégkönyv bejegyzéseinek nagy része az ingyenesnek hirdetett, ám valójában 1000/3000 Ft-ba kerülő belépőt sérelmezi, a Jamtem meg a hülye vendégek értetlenségét. A belépő…..
dajalap 2009.02.23 14:20:50
@Jó Estét: ja :(

olyan nem jó ilyet látni homárlandban

...

amúgy meg @én :P és @drummerman

talán át kéne fogalmazni a postot is nehogy rágalom vagy ilyesmi legyen a dologból... tényleg szinte száz hogy nem ők írták.

akárki írhatta.
dajalap 2009.02.23 14:53:21
@drummerman: na ja de ki tudja ki volt az első ami miatt kikerült az index főoldalára -.-

ééted.
hángörienidiocc Cím nélkül 2009.02.22 17:20:15
Őszintén szólva nem tudom megmondani, hogy mikor voltunk utoljára olyan ténylegesen jó viszonyban. Szerintem az még akkor lehetett, amikor hittem a Mikulásban és a Jézuskában, a nap fénypontját pedig az esti mese jelentette.Arra sem emlékszem, hogy mikor és hogyan romlott el…..
dajalap 2009.02.23 00:44:56
;.;
HamPLÓ Minek? 2009.01.07 08:01:00
dajalap 2009.02.18 01:25:51
HamPLÓ Megint hétfő 2009.02.09 02:02:00
 -> Ide kattintva elérheted az összes Égitársaság képregénykockát <-(Lehet ám reklámozni mindenütt, meg belinkelni mindenféle oldalakra, blogokba;)Ha szépen kéritek, akár még bannert is csinálok hozzá.....
dajalap 2009.02.18 01:11:53
Agyvihar Szerinted kövér vagyok? 2009.02.10 20:14:00
Nemrég láttam egy előadást, ahol különböző etikai kérdéseket feszegettek az előadók. Hogyan viselkedjen az ember, ha a kormány üldözi és bebörtönzi az ellenzékieket? Bújtatni kell-e őket, vagy fel kell-e őket adni, mert azt diktálja a törvény? Minden parancsot végre kell-e…..
A Sole és a Mizo tejcég már elég régen egyesült és Solemizo lett belőle. Mostanra internetileg is megújultak, úgyhogy a sajtóközleményük szerint a "magyar és angol nyelven elérhető új, interaktív honlapjára látogató vásárlók és partnerek a termékskála…..
dajalap 2009.02.10 17:31:59
comment:com Kuncze pártatlan lett 2009.01.30 08:59:00
2 in 1 műsorvezetőt szerzett be a Klubrádió. Kuncze Gábor nem csak az Ötöst vezetheti, hanem közvetíthet a parlamentből, ha már amúgy is ott tartózkodik munkakörileg. Mondjuk nem is volt ez igazi közvetítés, Kuncze inkább a folyosón készített interjúkat a parlamenti pártok…..
dajalap 2009.01.30 16:11:32
én se értelek titeket, tuti nem hallgattátok

Kuncze teljesen jó benne

olyan insider hangulatokat, infókat, kapcsolatokat lehet kihallani miközben konkrétan még vicces is ( pont azért mert necces ) hogy az nemcsak szórakoztató de nekem pl. érdekes...

nyilván van egy szdszes felhang, de azt nemhogy elrejteni nem rejti el még ki is figurázza.

és aki ezt nem tudja real time egy egyszerű kivonással letudni az ne hallgasson rédijót ;D ( hallgatok én inforádiót és klubot is, aztán összeadok, szorzok kivonok, osztok, gyököt vonok )

már féléves távlatokban is hatalmasakat mondanak benne, párttól tök függetlenül fikáznak vagy díjaznak akárkit akármelyik oldalon. Ennyi MSZP / szdsz kritikát se hallottam előtte a klubon

...

engem --szórakoztat--

emberi szintre hozza, elegyengeti a "pártpreferenciához" szokott hozzáállást... mindkét oldalon emberek vannak sőt oldalak sincsenek - csak nagyon nagyvonalakban mint pl. KDNP hahaaa - csak aktuell marketing alapján belőtt brandek...

szavazni elmenni viszont ÉPPEN EZÉRT tuti nem lesz tőle több kedvem -.-

arról szinte lebeszél az ha hallgatom

( amolyan "bazmeg ezt ők végig vágták mindkét, három, négy pártban akkor MIÉRT IS ILYEN SZ*R? Jaaa... aha..." )

de mivel ebben a rendszerben ami most van eleve nem hiszek, nem is féltem hogy valami kikezdi.

ha már az emberek is látják benne hogy miért ciki és beszélnek is róla az csak segíti hogy leboruljon a spanyolfal. ez a műsor tipikusan ilyenebb mint bármi amit hallanék bárhonnan.

szórakoztat és kész. tessék meghallgatni és nem ugrani rá hanem mosolyogni hogy *pffft* bazmeg. És tökjó műsorvezetőnek ( úgyis vagy EP képvilseő lesz vagy fulltime MC nemsokára ;)
Egyre többen használják az ETARGET rendszerét pénzszerzésre, úgy, hogy kihelyezik a hirdetéseket saját oldalukra. A viszonylag egyszerű regisztrációt követően aztán elég hamar kiderülhet, hogy bizony a hirdetések között olyan is van, ami nekünk nem tetszik.Konkrétan én…..
bábparlament - Bábparlamenti áldemokráciában a választás lutri, az emberek ikszévenként elmennek szavazni megválasztják azt a pártot, amelyik nekik szimpatikus vagy amelyik a legjobb politikaimarketingben, aztán négy évig kusskakukk, ochlorácia, kevesekuralma. A bábparlamenti…..
àlabeck Sajtos vegyes főzelék 2009.01.21 19:50:00
De lehet a neve zöldség sajtmártásban is. Mindössze annyi tervem volt, hogy maradék húshoz (sokszor van maradék, ami előre megfontolt szándékkal két napra készül) valami zöldség legyen a köret. Tehát elővettem a mélyhűtőből. Egyszerű összeállítás; répa, karfiol,…..
dajalap 2009.01.22 01:14:38
Ma nagybevásárlást tartottunk, és ismét beleszaladtam szokásos problémámba: hogy egy akkora hiperszupermarketben, mint a fél kerület, nem lehet citromos joghurtot kapni. Ne röhögjetek, ez tényleg gond, ugyanis nem arról van szó, hogy a D-betűs cég nem gyárt már olyat. Gyárt. Csak…..
Az igencsak előkészítetlenül bevezetett szmogriadó számos kérdést felvet. Mi történik mostazokkal, akik például páros rendszámú autóval vidékről jönnek haza, mondjuk egy csecsemővel, és Budapest egyik belső kerületében laknak?Tisztelt Zugügyvéd ! Ezt is megértük,…..
dajalap 2009.01.11 16:30:16
a kérdés ott bukik el hogy nincs alternatíva.

Felkeksz reggel és megtudod hogy ma is mértek-e kritikus értéket.

Ha igen akkor nem szállhatsz autóba, és NINCS alternatíva, azaz: nincs megvizsgálva hogy van-e neked alternatívád a mozgásszabadságod gyakorlására.

Ezért alkotmányellenes.

BKV? Bicikli? Gondolom megvizsgáltad hogy az esetek hány %-ában nem megoldható a kérdés.

Nem a kevesebb autót az utakra felkiáltással van bajom. Hanem azzal hogy kialakul, kialakítunk egy rendszert, egy mindennapos gyakorlatot amiben az autó sokaknak ( nekem is ) nélkülözhetetlen.

Függőkké válunk tőle, de basszus biztos hogy mi tehetünk róla? Nincs egy rendes kurva parkoló, ami van azt a maffia irányítja, a BKV romokban, mocskos, pontatlan és pl. MA MÉG RITKÁN IS JÁR a -10 fokban.

Ötletszerűen mert láttuk hogy Kínában ( sem ) ez vált be, páros páratlan, ezzel az erővel a TB vagy személyi szám utolsó számjegyét is nézhetnék.

Abból az hogy mikor, kinek hova elengedhetetlen az autó, ill. hány autója van, milyen autó az, mennyit menne vele, miért... és hogy közben pl. a nemtomhányszáz távfűtési központ hányszor több mocskot okád a város fölé ( csak 1 példa )... mind mind NEM derül ki.

Nem is nézik, nem érdekli őket.
Megkülönböztetés és ész nélkül random korlátozni embereket a mozgásszabadságuk gyakorlásában egy olyan helyzetben ahol NINCS vizsgálva a ráutaltságuk az érdekes mód múlt hétig még szmogriadómentes közlekedésben...

Egyszerűen ostobaság.

Ja, a cél nem a friss levegő, hanem az elhető környezet. Aminek a friss levegő egy fontos eleme de... basszus azért az hogy legyen egy "MA NEM MÉSZ SEHOVA LOTTÓ" az országban azért engem mindenre emlékeztet csak az élhető városra, országra nem.

A célt értem, egyetértek vele. A módszer úgy hülyeség ahogy van. És alkotmányellenes is szerintem.
Appleblog Hova tűnt Steve Jobs? 2008.12.21 07:18:00
Az elmúlt hónapok bővelkedtek meglepő fordulatokban. Az egész talán Jobs drámai fogyásával kezdődött. Aztán a vezér egyre ritkábban tűnt fel, kihagyott telefonos konferenciákat, átengedte a színpadot kollégáinak, amikor meg mégis előkerült, arra kényszerült, hogy remek…..