Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Explorer

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
"Szakítsd szét a száját!" vagy valami hasonót üvöltött biztatásként a szőke edzőnő a harmadik menetben VV Kingának, a villa (egyik) hisztérikájának (a másiknak szakálla van, és VV Fecónak hívják) a tegnap esti Való Világ Sztárbox alatt, én meg nem tehettem róla,…..
A motoros szabálysértőket nehezebb elkapni, nemcsak gyorsaságuk miatt, hanem mert csak hátul van rendszám és egyesek annak vízszintesbe hajtásával érik el, hogy még azt sem lehet beazonosítani. Utóbbi időkben olyat is láttam (főleg choppereken), hogy a rendszám 90 fokkal…..
Explorer 2011.12.08 18:30:40
@tundrazuzmo: Köszönjük Tundrazuzmó.
VV Seherezádé és Nobel-díj-várományos nőtársa, VV Veronika megnyert egy főzőversenyt vagy mi a fenét a műsorban, és ahelyett, hogy teszem azt kivitték volna őket egy fasza étterembe, ami esetleg stílszerű is lett volna, azt kapták ajándékba, hogy lefotózta őket az egyik…..
Explorer 2011.11.29 18:29:27
@Johnny336: Lájk, igazad van :-)))
Ilyen, amikor megindul az egymásra mutogatás. Bendegúz meg el kell döntse, fizet vagy nem fizet büntetést, hisz pillanatokon belül megnő a bírság összege, ha túl sokat agyal rajta. Tudja-e bizonyítani vajon, hogy jóhiszeműen járt el és ha tudja is, ér ez valamit egyáltalán vagy…..
Explorer 2011.07.22 14:37:28
@Szőke kisfiú: Gratulálok. Ez aztán a humánus hozzáállás. Normális helyeken ez úgy van, hogy ki van rakva egy terelőtábla (kb. 2 perc a jól képzett autópályásoknak felrakni) és akkor nincs ilyen vita, hogy meddig, meg hogyan lehetett volna menni. Egyébként meg Kovács II tizedes vagy ne mondjon semmit, vagy a jó infót mondja. Ez azt hiszem elvárható ilyen szituációkban.
Jáksó László az RTL Klub és a ClassFM műsorvezetője, az EFOTT-on zajló talk-shownkban elmondta a magyar ember kurva lusta. Beszélgettünk programozói tevékenységéről, csajozásról, egy leendő szappanoperáról és persze arról hogy a sikert nem adják ingyen, elég sokat kell…..
Hát, természetesen jó sok, azt eddig is sejtettük. A Monocup nevű, speciális - állítólag biztonságos, higiénikus, olcsó és környezetbarát - menstruációs tisztasági segédeszközt kínáló márka nemrégiben kampányt indított Nagy-Britanniában, amely során arra kérte a…..
Explorer 2011.07.15 07:03:18
@luciferko: Miért Neked nem? :-DDDD
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
Nem született mindenki gázfröccsel a lába alatt. Sőt, lefogadom, mindenki átélte egyszer a kétszer egymás utáni lefulladás élményét, amikor először kóstolgatta bal lábbal a kuplungpedált. Aki már nem emlékszik rá, nyugodtan tenyereljen a vissza gombra, ez a poszt nem neki…..
Explorer 2011.07.06 07:54:46
@Meister: Yess ez a beszéd! Már egy másik blogon én is megírtam, hogy az indát nem játssza le az ipad!
Appleblog Heti Apple-csaj: Sofía! 2011.07.01 16:30:00
A 38 éves, tehát abszolút MILF-kompatibilis kolumbiai Sofía Vergara a tökéletes nő: csodás a neve, kicsit kemény az arca, dúsak a keblei, ráadásul szinte mindenben kipróbálta magát: volt ő már odahaza színész, komikus, műsorvezető, ráadásul szinkronszínészettel is…..
Explorer 2011.07.02 08:31:06
@közlekedési bűnöző: Hát most nem ez a legrövidebb kifejezés amit egy dugnivaló nőre tudsz mondani? (szabad fordításban, ha a mother után odaképzelsz egy vesszőt, akkor fordíthatod úgy is, hogy : anya(ám) megdugnám, és így a gyerek téma már ki is pipálva :-D)
Azt már lehetett tudni egy ideje, hogy a Parlamentben népszerű az Apple tabletje, sok képviselő csak úgy a maga örömére vásárolt iPadet, Szájer József egyenesen a táblán írta az alkotmányt, valamint döntés született arról is, hogy a kormány tagjai helyettes államtitkári…..
Explorer 2011.06.30 11:31:58
@Magyarósi Csaba: Mi is az amiben demagóg vagyok? Ha hogy az én adómból üldögél ott és nem csinál semmit? Ha erre gondoltál tényleg demagóg vagyok. :-/ Ettől még sajnos igaz. és így nem is fogunk egy tapodtat sem előre haladni.
Explorer 2011.06.30 13:27:35
@Magyarósi Csaba: Hááát ezzel azért vitatkoznék, bár így aztán szétoffoljuk a topicot.

1. Nem állítottam sose, hogy beosztottként 100%-ban kidolgoztam a munkaidőmet - vezetőként már 10-12-16 órát is :-/, de ez csak a munkáltatómra és rám tartozik-tartozott, mint feljebb írta valaki...

2. Persze, hogy puskáztam, mindenki puskázott. Aki azt állítja, hogy nem, az hazudik. Persze, hogy vásároltam már áfás számla nélkül is, mint mindannyian. És a szabályokat sem mindig tartottam be.

3. Szvsz a politikus egy külön faj, Magyarországon effektíve a kontraszelekció választotta ki őket. Abban egyébként abszolút egyetértek, hogy egy országnak pont olyan a politikai "elitje" amilyet megérdemel. Ezért nagyon el is szomorít amit látok.

Egyébként ha rendet akarnak tenni, mint ahogy azt fennen hirdetik, akkor pont itt kellene kezdeni. Magukon. Példamutatással. Azzal, hogy megbecsülik az adóforintokat, jó gazda módjára bánnak vele. Ha az adózó ezt látná, mindjárt kevésbé akarna kibújni az adófizetés alól, mint most, amikor azt látja, hogy elharácsolják elpazarolják minden szinten nemcsak az adóforintjainkat, de még a nyugdíj célú megtakarításainkat.
És igen az egész az iskolában kezdődik. Amíg elnézik a tanárok a puskázást (mert ne ámítsuk ám magunkat, hogy nem vették észre) ez szépen gyűrűzik és itt csúcsosodik.
Explorer 2011.06.30 13:44:11
@Magyarósi Csaba: Azért úgy nézem mégiscsak egyetértünk. :-)
Németországot hagyjuk....
Sajnos az adófizetés az emberek többségének nem opció. Egyszerűen fizeti, mert nincs más választása. A másik oldalon pedig kap rossz minőségű rosszul szervezett úthálózatot, rossz egészségügyet, és még sorolhatnám.
Nyilván aki megteheti menekíti ki a pénzét. Első sorban nem sportból, hanem megélhetési okokból. És ez a nagy baj.
Mindenki látott már tahón parkoló idiótát, aki egy kispolszkira szabott helyre akar beállni a nagyfelnis Cadillac Escalade-del, mert lusta húsz métert sétálni. Természetesen nem sikerül,  ezért a vége általában az, hogy az összes autó mozgását akadályozva lekúrja az…..
Majdnem minden hétre jut egy újabb leleplezés: pornózott Valagosz és a testét árulta Hónaljka, az aktuális valóságsó ügyeletes sztárjai. A bulvárlap is jobban fogy egy ilyen fergeteges címlappal, meg a portálokon is sűrűsödik a kattintások száma. A kommentekben meg hörögnek a…..
Explorer 2011.06.15 17:31:28
@idelle: speckó engem aztán sose kérdeztek meg, hogy mikor néztem melyik tv-t, mert akkor megmondtam volna, hogy ezt a két szart nem nézem. Általában az NatGeo, Spctrum, Disco, Life Network, Viasat3, meg a Film+. Az utolsó 2 is elég szar, de azért nézhető.
Megelégelte a kormány, hogy egyre több, becslések szerint már közel harmincezer hazai autós próbál külföldi rendszámmal adót, bírságot elkerülni. Mai cikkünk blogposztja...
Explorer 2011.06.15 08:43:12
@fogash: Aztán elkezdek szlovákul karattyolni nem? biztos megérti a magyar rendőr. :-DDD
Explorer 2011.06.15 12:01:04
@Tomcy: A gyári munkás bére bruttó 560. Az nettóban nem tom mennyi, de olyan 300 környékén lehet.
Explorer 2011.06.15 12:20:33
@Herman: 2011 van. EU. Nem kellene már ezen a Trianon faszságon túllépni? (hozzáteszem ezt is a nagy tiszteletű politikusaink baszták el ugyanis az akkoriak is legalább ugyanolyan hülyék voltak, mint a maiak)
Fordulóponthoz érkeztünk, egy időre szüneteltetjük az Olcsó ebéd menő helyen-sorozatot, egyrészt mert kezdünk kifogyni a helyekből, másrészt mert nyaranta valahogy jobban esik a kiadós reggeli, mint a bőséges ebéd. Mostantól tehát rántottákról, roppanós virslikről,…..
  Nem mellesleg a királyi esküvő legfelkapottabb testrésze mindenképpen Pippa Middleton feneke volt, ez senki előtt nem titok. Azóta házasságok kerültek válságba miatta, egy karambolról is hallottunk, a hátsónak saját twitteres oldala lett, két nap alatt több százezer…..
Explorer 2011.06.06 13:14:01
@Gaius Plinius Secundus: Lassan már itt sem találsz :-/ Úgy emlékszem, hogy egy 20 éve nem volt ennyi túlsúlyos kislány, mint most.
Számtalan kutatás egybecsengő eredménye szerint a magyarok pesszimistán gondolkodnak. Egy tavalyi felmérés eredménye azt mutatja, hogy a magyarok pozitív gondolkodásban elmaradnak az európai átlagtól, egy korábbi kutatás szerint pedig minden harmadik magyar boldogtalannak vallja magát. Miért nem…..
Explorer 2011.06.03 14:30:28
@Fatum2: igazad van. Hülyeség.
Nem Neked írták a cikket.
Varánusz Orbán, mizu? 2011.06.01 06:01:00
Választó, ó, szia, helló!álljunk össze, mint két kicsi lego,na figyu már, mondom mi a szitu,ti palik, én meg hiú,na mizu, mizu, mizu?A fülkék rég bezártak,az ország felébredt,világos van, de nálama bulik kemények,ígéretek szétdobálva,afta a pofámban,ti és én a…..
Explorer 2011.06.01 12:03:02
@ujvl: nem kell itt kiengedni senkit, csak össze kell szednünk magunkat szervezett formában.
Látom a végére már elgurult a gyógyszered :-D
Explorer 2011.06.01 12:32:31
@troll ellenpólus: Hát te nem vagy 100-as öreg! Te nem látod a fától az erdőt? Magadtól vagy ennyire hülye, vagy edződ van?
Ez nem a bolsevizmusról szól, hanem arról, hogy Viktor királyunk egy fasz és szarul csinálja amit csinál szarabbul, mint az elődei!!!
Explorer 2011.06.01 12:47:51
@belekotty: lehet, hogy bekajáltam, bár a nicklinkje is hasonló gondolkodásmódot tükröz. :-/
Mindenesetre nagy baromságokat írt.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Explorer 2011.05.27 07:25:22
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kifejezettem bírom, mikor Kedves Vezetőnk a világ pénzemberei előtt beszél. Ilyenkor egy sajátosan torzító önjáró vetítőgéppé lényegül, amit nincs az a mozigépész aki lekapcsol valahogy. Nekem az is furcsa volna, ha ő maga elhinné a…..
Explorer 2011.05.26 10:42:57
@Monçada bíboros: shit. azért megpróbálhatnánk.

DE KI JÖNNE-JÖHETNE HELYETTÜK?
Explorer 2011.05.26 11:02:26
@Viktus: Két probléma van.
1. akik esetleg értenének hozzá szakmailag, nem érnek rá a politizálással foglalkozni, mert dolgoznak, általában jól fizető állásokban, vagy jól menő vállalkozásokban.
2. A "politikai elit" iszonyatosan vigyáz arra, hogy ne kerüljenek be új emberek. Ne legyen megfelelő infójuk.
Egy pártot (mit egy pártot, egy kis p.csányi helyi képviselőt is) felstafírozni, meg eljuttatni egy győztes kampányig nagyon-nagyon sokba kerül!!!
Explorer 2011.05.26 12:04:13
@Viktus: Ja a kurvákból :-D Nézzél valóságsót már csak azok vannak benne lol.
Vak tyúk is talál szemet a mondás szerint, és tényleg: úgy tűnik, hogy a Fidesz-kormány is egy olyan törvényen dolgozik, ami az eddigiekkel szemben tök normálisnak tűnik, mert 1. komoly dologról szól, 2. végre nem a kisembert szívatják vele.Ismert a probléma, hogy a magyarországi…..
Explorer 2011.05.26 10:31:08
@Spiritmonger: Lájkolom :-DDD
@a-kis-herceg: ja bocs. Hát ez nem tűnt fel :-/
Explorer 2011.05.26 12:01:31
@omboz: hűha, ne Te aztán igazán nagyokos vagy. Gondolom sokat tanultál, meg az élet iskoláját is rendesen kijártad, meg ha lehet mindenért 3x annyit fizetsz.

Na pont az ilyeneket használja ki a fidesz.
Alekosz kedd este szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkereső oldalon kínálta bájait. A Bors megtudta, a másik két arajelölt "sem makulátlan erkölcsű úrilány". Sebestyén Balázs az RTL Klub nézőit kérte információgyűjtésre. Barbaráról már kiderült, hogy…..
Egy hét alatt kétszer is elnéztünk a Laboratorium Animae előadására, mert hívtak minket. Pontosabban az elsőn azért vettünk részt, mert a társulat megkért rá, a másodikra már azért néztünk el, mert bejött az első. A Sirály után a Pilvaxban kötöttünk ki egy vasárnap esti…..
Explorer 2011.05.24 17:14:03