Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daimonion

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónapokkal ez előtti szavazás keretein belül azt firtattuk, hogy kik a legnépszerűbb karakterek az AMC zombi-drámájában. Szép számmal érkeztek válaszok, több mint 2500-an voksoltatok, így egész pofás és talán releváns eredmény született. A lista azonban meglehetősen…..
Darkland, Damned Spirits' Dance, Athalay, Sentio Ergo Sum koncertPécs, Toxic Music Club2009.02.14. Stílusos fantázianévvel ellátott gothic/black/doom/death estnek lehetett szem-és fültanúja az, aki Valentin napon este 8-tól ott volt a Toxic-ban. Bevallom nem eme rendezvény volt a fő…..
Daimonion 2009.03.04 21:46:51
A következő sajtóközleményt kaptam a H.A.R.D.-tól: Kedves Barátaink!   Talán hallottatok róla, hogy a H.A.R.D. zenekart tavaly az a megtiszteltetés érte, hogy a világhírű producer Beau Hill felfigyelt ránk és átkeverte néhány nótánkat. Ennek lett az eredménye, hogy…..
Teljes név: Hekele Attila István  2008. szeptember 27-e volt az a nap, amikor az a megtiszteltetés ért, hogy harmadikként bekerültem a Karcolat szerkesztőségének soraiba. Már sok éve metalfüggő vagyok, a műfajon belül elsősorban a black, a death és a thrash metal elkötelezett…..
Casketgarden: Incompleteness In AbsenceMegjelenés éve: 2008Kiadó: Metal Age Productions 1998-ban Mosonmagyaróvár a svédországi Göteborg kihelyezett kerülete lett, zenei értelemben legalábbis, ekkor alakult meg a dallamos death metalt játszó Casketgarden. A zenekarnak két demó,…..
A svéd black metalos Watain a következő kiadványokkal ünnepli fennállásának 10. évfordulóját:Rabid Death's Curse Picture LPCasus Luciferi Picture LPSworn to the Dark Picture LPRabid Death's Curse CD ReissueCasus Luciferi CD ReissueA három Picture LP a Norma Evangelium Diaboli által…..
A göteborgi death metal legnagyobbjainak munkássága nyomán szerveződött mosonmagyaróvári Casketgarden két kiváló demo és két kiváló nagylemez után idén jelentette meg harmadik, Incompleteness In Absence névre keresztelt albumát, ami egy újabb előrelépésként könyvelhető el.…..
Krisiun: Southern StormMegjelenés éve: 2008Kiadó: Century MediaÉrtékelés: 9/10 A brutális, technikás, kompromisszumoktól mentes death metalban utazó brazil Krisiun már több, mint 15 éve van a pályán, a tizedik lemeznél tartanak, de halvány jelét sem mutatják a kifáradásnak,…..
A képen látható úriember, Hekele Attila mától a Karcolat teljes jogú szerkesztői közé tartozik. Első írását, a Krisiun új lemezéről szóló kritikát rövidesen olvashatjátok itt. Bejegyzéseit -Atti- néven fogja írni.További örömhír, hogy két évvel ezelőtt, 2006 őszén…..
Daimonion 2008.09.29 19:34:50