Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joco40

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korhad, esik szét az a mítosz, amely a 25%-os támogatottságú MSZP-t eddig összetartotta. Korhad az MSZP igazsága, korhad a biztonsága, a szabadságából, meg a jólétéből pedig a 2010-ig folytatott kormányzásukat átélve megjöttünk. Most már egyre inkább bebizonyosodik, hogy…..
Méghozzá nem is akármilyen meggyőződéssel, folyamatosan, élőszóban, vagy média felvételen, saját szavaival, esetleg közpénzzel finanszírozott "szóvivő" által, és ráadásul rezzenéstelen tekintettel, gátlástalanul, következmények nélkül.Ebben a ténykedésében az sem…..
Joco40 2012.12.31 18:54:49
Alex Stoddard egyike azoknak a tehetséges tinédzser fotóművészeknek, aki tudják, hogy hogyan fejezzék ki önmagukat. Még csak 17 éves, és bármit szeretne megjeleníteni, a végeredmény mindig hihetetlenül impulzívra és egyedire sikerül. Ahogy a képeit nézi az ember, egyre többet…..
Joco40 2011.12.31 10:18:36
@CookieAni: NEM A GÉPEN MÚLIK A JÓ FOTÓ, HANEM A SZEMEDEN: MEG KELL LÁTNI - VAGY MEG KELL SZERKESZTENI A TÉMÁT!!!!!!!!!
Azt hiszem, ehhez a képhez nem lehet semmit hozzáfűzni... Moritzburgra nehéz szavakat találni... a tórendszer fölé magasodó hatalmas épületet az ember egyszerűen alig hiszi el. A Drezda szomszédságában található kisvárosban található Németország egyik legnagyobb nevezetessége,…..
Frissítés (2017.06.22): az érintett tartalomszolgáltatóhoz benyújtott panaszára CENZÚRÁZVA.   nem pártolom a túlzott gyógyszerhasználatot - szerintem is fontos a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitel - LETILTVA sokmindenben igaza van - az is elismerésre méltó, hogy felvállalta ezt a témát és…..