Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jagdbitter

2 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blog o' Jagdbitter 300.2.0 2014.03.08 21:21:38
Pár órája jöttem a moziból (egyébként nem túl sűrűn járok, pár havonta, ha egyszer megadatik, akkor bóddottág van). Gondoltam élménybeszámolok... Fogalmam sincs, ez milyen hosszú lesz, úgyhogy készüljetek fel egy laza 21 kötetes Révai nagy lexikonára. A címe egyébként…..
Blog o' Jagdbitter Friss kezdetek.. 2014.03.08 20:10:46
Úgy döntöttem kezdek egy blogot. Fuckit, miért ne? Miután többé-kevésbé sikerült kiválasztanom valami gagyi sablont, ami a lehető legkevésbé bassza az ember szemét, úgy gondoltam valami írni is kéne. Ja. De mit? Szerintem írok egy rövid ismertetőt annak, aki valaha ezt…..
Jagdbitter 2011.08.04 18:55:21
Azt hittem ilyen csak a leghülyébbekkel történik meg, de ma sikerült egy gombnyomással egy bizonyos mappa helyett minden ott található másik mappát törölnöm.(Még most sem értem, hogyan) Viszonylag gyorsan reagáltam a cancel megnyomásával, de így is 56 gigát(!) sikerült…..
Jagdbitter 2011.07.28 00:28:03
 LÉTSZIVES OSSZÁTOK MEG AZ OLDALT HOGY MINÉL TÖBB LÁTOGATONK LEGYEN !!KÖSZÖNJÜK AKI MEG TESZI !!!!!!!!!!!!LIKE HA MEGTETTED!!!!!!!..
Jagdbitter 2011.04.29 12:49:55
Azt adom! Lusta Pókember 2011.04.15 10:00:00
 ..
Terror Dzsoni küldte nekünk ezt a sci-fi "remeket", ami a rengeteg röhejes jelenet, és a tisztán látható átgondolatlanság ellenére mégis képes szórakoztatni...
Másodszorra is összeültünk freddyD-vel, hogy megbeszéljük az idei Oscar fontosabb kategóriáit; ki kit remél, ki kinek szurkol, ki kire fogadna stb.     Letölteni INNEN vagy INNEN tudjátok..
Régóta tervezett videót sikerült most bepótolnunk, amiben az eddig bemutatott filmek közül összeszedtük a tíz legidegesítőbbet, amikre a legkevésbé akarunk emlékezni. ..
Jagdbitter 2011.02.23 19:18:25
www.youtube.com/watch?v=u0M8GDER0fc
Itt a trailer, szerintem elég sokat elárul, hogy a sigetről mutatott első képen művirágok vannak és néha látni a locsolót amikor esik az eső (:
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Csak sikerült Karácsonyra is összehozni egy videót! A halottak légióját már ajánlottátok páran, és az igazat megvallva cseppet sem csodálkozom rajta. Még ha helyenként úgy is tűnik, hogy az alkotók próbálkoztak, összegészében csak kínlódó nyögvenyelés az egész. Jó szórakozást!..
Úgy egy éve már megállapítottam, hogy Stellának marha szarul megy, mert egy kultikus Mesterlövész után képes volt egy "Divat Suli" nevű játékhoz szerződni. De úgy tűnik, ott sem megy már jól, most már a GTA : Episodes from Liberty City diszkójában tevékenykedik…..
Régen többször téma volt, hogy a Media Markt PC Játékok Top 10 rangsorában a Mesterlövész (és más itten bemutatott játék) évekig jól szerepelt, sőt, az élen is volt. Onnan sajnos időközben kipottyant (ami vérlázítő!), de "VB1050" nevű kommentelőnk helyette az…..
Olyan jól kigondoltam valamit a következő videó elejére, de mikor neki akartam volna állni, akkor azzal kellett konfrontálódnom, hogy nem tudom, hogy csináljam meg. Azt hittem találok rá valamilyen megoldást, de nem sikerült. De hátha ti nektek jobban megy, úgyhogy kérném a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.04.17 19:21:00
Lényegre térnék, új videó talán csak április végére várható. Sajnos magánéletileg vannak teendőim, amik nem teszik lehetővé, hogy most videókészítéssel foglalkozzak. Lulát próbálgattam néha esténként, de őszintén szólva elakadtam és nem nagyon tudom hogyan tovább. A…..
Jagdbitter 2009.04.17 22:48:37
A hibás borítókról, szövegekről lenne újra szó. Gyűltek szépen a hónapok során:   Az első EVM Junioros gyöngyszemet "Rekettyelovag" küldte nekem. Azt már a Tomb Arider 3 óta tudjuk, hogy az elég kemény malőr, ha a játék oldalán el van gépelve a szöveg.…..
Amit mindig is tudni szerettem volna, illetve jogos-e az, amivel állandóan jellemeznek  Köszönöm..
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..
Jagdbitter 2009.04.09 18:38:34
XD pont a minap játszottam egy hasonlóval, a neve Frantic ( www.kongregate.com/games/polymerrabbit/frantic ) Na itt is kb. ilyesmi a végső boss, bár azért nem ennyire durva :)
Jagdbitter 2009.04.09 19:57:33
@Dick Assman 25: Nem mondtam, hogy lehetetlen, bár az utolsó bosson még nem sikerült túljutnom, ami nagyon nem tetszik, hogy max. 5 dolgot fejleszthetünk :S (több is van, de csak 5-re van helyünk)
Jagdbitter 2009.04.09 22:33:49
@Darknight: azt hiszem az egér görgőjével kell használni (kattintasz vele) de nem biztos, rég játszottam már vele...