Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J. Pavlovna

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A régmúlt halászai után kiáltó csónakok. Szégyenükben elsüllyedve, már vissza nem várva, gyászolva hajdani gazdáik megbecsülését. Mert a halászok eltűntek.   (Sami Rintala: Convoy) °°° Hallgass közbe! (Radiohead: I Will) A fenyőerdő után síró 1000…..
J. Pavlovna 2008.11.19 18:05:55
Utólag persze rettenetesen bosszant, de attól még tény marad, hogy a fesztiválsorozat kezdete óta öt hétvégét töltöttem el a Lánchídon az egymást érő lacikonyhák és kézműves standok között, mire feltűnt: a másik oldalon fotókiállítás van. Fogalmam se volt róla, hogy…..
El Mondo blog Yoko és Jorge 2008.06.05 08:59:00
Yoko Ono: Play It by Trust A sakk háborút szimbolizál. Két szemben álló fél ütközete: a játék végén - ha nem döntetlen a végeredmény - győztest és vesztest hirdetnek, az okosabbat pedig megünneplik.   Ono kompozíciója nem véletlenül kapta a „Play by trust” -…..
A Kávéházak.hu egy hete közzé tette Magyarország legjobb 100 kávéházának listáját. Eddig minden évben húsz hely versenyzett, idén először kerestek fel száz kávéházat. Azt is érdemes tudni a listáról, hogy az eddigi húszas toplistával szemben most csak az első helyezettet…..