Regisztráció Blogot indítok
Adatok
linkinwhark

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyomasztó, depressziós sorozatot forgatni mostanában lett igazán divat, mióta a skandinávok a The Killing - Híd duóval szépen elfogadtatták a világgal, hogy nemcsak szép ember lehet sorozatszereplő és nem feltétlenül baj, ha a karaktereknek rossz a kedve és állandóan…..
Póker High Stakes Poker S06 2010.02.15 16:11:00
Tegnap elindult a legsikeresebb tévés cashgame hatodik évadja. A felvétel tavaly év végén készült, éppen egyidőben a durrrr-Isildur összecsapásokkal. Azt hittem, kicsit fáradtabb és elnyűttebb lesz Dwan feje. Kaplan mellett A.J. Benza helyett Kara Scott készít interjúkat, kb a…..
Póker Benza --> Rousso 2009.10.15 03:10:00
Ahogy az a napokban több helyen megjelent, a High Stakes Poker megválik A.J. Benzától. A legnézettebb tévés cashgame hatodik évadjában Gabe Kaplan partnere Benza helyett egy egyelőre meg nem nevezett női műsorvezető lesz, a találgatások Vanessa Roussot valószínűsitik. Kaplan…..
Márciusi Dusán nicknevű olvasónknál a Gillette aktuális szpotja verte ki a biztosítékot, amiben a borotvagyártó három nagyágyúja segítségével alázza be azokat az ügyfeleit, akiket nemrég még ő maga beszélt rá az előző, most éppen elavultnak mutatott termékének…..
A Lost ötödik évada úgy fejeződött be, mint az összes többi: egy zseniálisan összerakott, de bizonyos tekintetben csak a logikus gondolkodás totális felfüggesztésével élvezhető történettel, ami számos válasz mellett felvetett néhány olyan kérdést, amin bőven el lehet…..
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
linkinwhark 2009.02.26 17:32:12