Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba29

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
klímavészhelyzet, 2000 új fásszárú növény, fakataszter... Múlt héten csütörtökön egyhangúan fogadta el tizenketten (Mach Péter, Kellner Katalin, Fekete Katalin, Somodi Klára, Szőnyi Attila, Csaszny Márton, Ettvel Zoltán, Komoróczy László, Kovács Eszter, Nagy László Simonné, Nemes László, Nemesné…..
Csaba29 2020.01.24 10:05:30
A nagy akarásnak nyögés a vége. Vagy nesze semmi fogd meg jól. Ilyen álszent töketlen semmittevő önkormányzat nem tudom, hogy van e még egy (amúgy biztos van).
Múlt heti cikk: megjöttek az új buszok a dél pesti buszgarázsba dél pest buszforgalmának javítására.
Kiderült, hogy a 23 vonalára nem lehet üzembe állítani egyet sem, mert nem tudnak kihajtani a soroksárira mivel leér az aljuk.
Hát ha az önkori akar tenni a klímaváltozás ellen akkor nem az lenne a cél, hogy minél újabb minél modernebb kevésbé szennyező járművek járjanak az utakon.
Elmondom ezt a helyzetet ami ott fenáll 30-40 éve, simán meg lehetne oldani, és már rég meg kellett volna oldani hisz 10 éve érkező VanHool buszok is úgy járnak, hogy minden nap 50-100x leér az aljuk, most meg rácsodálkozunk.
Továbbmegyek, az új buszok állapotát normális jó minőségű utakkal lehet minél tovább megvédeni. Az ami Erzsébeten van évről évre rosszabb. Lassan a II. világháború utánni állapotokat érjük el utak szintjén. Csak foltozás megy, az is csak bejelentésre.
Mach úr lehet, hogy azon a Gubacsi lakótelepen ahol ön él 2 fokkal hűvösebb van de a járdák és az utak minősége a béka segge alatt van. Babakocsival nehéz, kisgyereknek pedig rollerral, futóbiciklivel, görkorcsolyával lehetetlen közlekedni, úgyszintén az utak állapota kritikán aluli. A zöldövezet amire annyira büszke, szintén okádék. Az összes zöldfelület ápolatlan kutyaszaros, szemetes, csikkel üvegszilánkkal teli, játszóterek igénytelenek lepukkantak, csöves tanya az egész.
A kis-Dunapart egy trágyadomb, 10 éve hallom, hogy rehabilitálni fogják, hogy majd milyen klassz lesz.
Átadták a fürdőt, de az oda vezető út az 50-es években lerakott termésköves út akkora csapdákkal, hogyha egy kölyökmacska beleesik talán ki sem tud mászni belőle. 10-el menve is szétrázza a futóművet.
Vasúti aluljáró? sötétedés után édesanyám nem mer hazamenni aluljárón keresztül, de világosban is egy illemhelyen megy át, a vizelet mindennapos, a fekália meg heti rendszerességű. Mikor átmegyünk a gyerekkel az aluljárón azon rugózom, hogy nehogy elessen, vagy ne fogjon meg semmit.
Hú annyi mindent le tudnék még írni, mi minden fontosabb ezeknél a semmitmondó rendeleteknél.
Ilyen az amikor úgy csinálunk mintha csinálnánk valamit.
Csaba29 2020.01.24 12:55:14
@zord íjász: Hát nem így működik ahogy te elképzeled.
Nem tetszik a BKV működése, de nem kell BKV igazgató legyek, nem tetszik az önkormányzat működése, de nem kell polgármester legyek, nem tetszik a dél pesti kórház állapota, nem kell kórházigazgató lennem, és tüntetni sem kell járnom elmondom neked.
Annak kell tegyen aki az adott poszton van, aki azt tanulta, aki azt vállalta.
Én csak el kell mondjam a véleményem, hogy hé ember ez így nem jó, felveszel egy csomó pénzt és csak látszat intézkedéseket csinálsz.
Aztán vagy meg hallja vagy nem, de ha majd nagyon sokan észreveszik és mondják talán majd változik valami.
De akkor azt is mondhatom, hogy neked meg megfelel a dolog ami ott van, mivel sem tüntetni, sem kommentelni a témában nem olvastalak, valamint sem polgármester sem képviselő nem vagy.
A távoli, egzotikus országokból sokszor csak annyit látunk, amennyit turistaként megtapasztalunk. A valóság persze nagyon más, ezért érdekes néha betekinteni kicsit abba, miként is élnek a helyiek. Például a Fülöp-szigeteken, ahová most Steve (és egy érdekes beszélgetés) segítségével látogatunk el...
Csaba29 2019.11.08 14:39:47
@Taxomükke (UK): Hát ha te első vagy, akkor én második!
A román cégtől online megrendelt és kifizetett párna rendben megérkezett, ám a kereskedő nem tájékoztatta a szállítót, így a DPD futárja tartotta a markát. Azt gondolnánk, hogy ilyen esetben néhány egyszerű lépésben könnyedén igazolhatjuk, hogy nem tartozunk semmivel, ám ez úgy néz ki, nem ilyen…..
Csaba29 2019.09.17 09:39:12
@Terézágyú: Engem érdekelne ez a novella, próbáltam keresni de nem találtam. Nem tudod véletlenül a címét, íróját?
Csaba29 2019.09.17 12:58:25
@Terézágyú: Kösz.
A Blkk úgy tudja, Szabó Zsófiért 15 millió forintot kért a TV2, azaz ennyi volt a színésznő szerződésében kikötött lelépési pénz. A lap úgy tudja, a csatorna szó nélkül kifizette az összeget a TV2-nek, amire, mármint nem a szó nélküli benyelésre, hanem arra, hogy az RTL…..
Emlékeztek még egy évvel ezelőtti autós nyomozásunkra? Majdnem biztos, hogy akkor nem a Google autóját fotózta le olvasónk a Batthyányi téren. Viszont a hírek szerint valószínűnek tűnik, hogy a közeljövőben akár Magyarországon is összefuthatunk guglis autókkal. Az IDG…..