Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaby37

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak idején, 1965-ben Ford Galaxie 500 XL-ként hagyta el a gyárat, 6.4 literes V8-assal és négygangos padlóváltóval. Aztán valaki, valamikor, egyértelmű céllal átépítette az autót, megkapta a 427 köbös (7 literes) motort és egy másik, erősebb váltót. Moonshine runner lett…..
Jobb híján éjjel egykor készült a videó, olyankor esik igazán jól a hangos káromkodás a garázsban. Figyelem - az itt látható dolgokat otthon, sőt, az út szélén is kipróbálhatják! De egyszer nem árt gyakorolni. Csipszet, sört elő, gurul az Arany Medve-díjas videó. ..
Az élet útján ott közlekedik a halál is. Ezt egy nagyon okos filmben mondja egy irtó bölcs ember, úgyhogy biztosan igaz lehet. Az mindesetre tény, hogy aki folyton jön-megy, olykor kockázatos szituációkba kerül. Elhárít, megold, megúszik ezekből tízet, húszat, százat, de…..
csaby37 2010.04.05 11:06:48
@Devil2:
Én ütöm a 189 centit és sajna a 110+
csaby37 2010.04.05 11:22:31
@Devil2:
Nagyon nehéz felhúzni engem, rendkívül békepárti vagyok - DE a családért és az autóért "ölni" tudok.
Ha vidékre megyünk az egyik gyerek tuti ott van velünk és ha Ő megijed én biztos nagyon felhúzom magam!
Valaki írta, hogy a kamionos golgozik az úton és nem szórakozik, minden "tiszteletem" az övé sok "ilyen" ember kellene még!! :-((
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Sőt, sokkal kevesebb, hiszen délelőtt kezdtem írni ezt a posztot, most meg éjjel van, volt közte minden, még egy másik poszt is, de az már megjelent. Meg Tibby is nyomott írásokat. Délelőtt tizenegykor megtörtént a csoda, az előző napinál nagyságrendekkel nehezebben, de nekilendült a csapat. Az…..
csaby37 2010.03.04 01:32:33
csaby37 2010.03.04 01:35:03
@Fischer: Ez nagyon nagy ötlet!
Nehogy azt higgyétek, hogy minket itt a szerkesztőségben nem döbbent meg az az iszonyatos energiájú narancssárga szeretetsugár, ami a bejövő e-mailekből és kommentekből áramlik a svéd havazásban egyenletes fordulatszámon kilométereket faló Insignia felé. A biztatás mellett nagyon sok felajánlást is…..
csaby37 2010.03.04 00:41:55
Megvolt az első kisebb havária az Insignia fedélzetében. Bende Tibby jelentette, hogy a szivargyújtóba dugott elosztó nem bírta a gyűrődést és füstölni kezdett. Pedig csak a GPS és az MSI volt rajta. Kicsit csodálkoztam ezen, de amikor Vályi Pistának elmondtam a történetet, minden megvilágosodott.…..
csaby37 2010.03.03 00:44:49
@Balage85: Nekem csak az Ausztrál ignác két hátsó felső lámpálya kellene, az autó maradhatna ott is - a fene bánná!:-)
Nem, nem az elmúlt napok ónos esős, havas, jeges útviszonyairól írt Laposmacska, hanem egy száraz, fedett parkolóház bejáratáról, ahol karácsony előtt bizony belépéskor is sor van a sorompó előtt, természetesen az emelkedőn is. Ha jól emlékszem, akkor már a rutin vizsga egyik…..
csaby37 2009.12.23 17:10:34
@isti77: Már bocs, de 1987 óta vezetek és szerintem amit leírtál az úgy hülyeség ahogy van.
Többen írták, hogy a kéziféket nem rángatni kell - ez szerintem is így van.
Sokat még megsem állnak már kétkézzel húzzák a kart.
Én csak éritőre húzom, addig sem kell nyomni az üzemi féket.
Ami a lényeg: Aki nem tud elindúlni kuplungjátékkal az nem fog tudni elindúlni kézifékkel sem.
Biztos ami biztos alapon emelkedőn én tartok az előttem megállótól dupla távolságot, így van neki helye " szerencsétlenkedni ".
Még így sem biztos semmi!! :-))))
csaby37 2009.12.23 17:24:08
@bervas: Szerintem nem!
Amikor a kézifék befagy,a fékdobhoz fagy a fékpofa. A meleg dobon belül lecsapódik a pára és hiába engeded ki a kéziféket a fékpofa hozzáfagyott a dobhoz. Na nem pár perc alatt!!
Ha szerencséd van hallasz egy reccsenést, na akkor engedte el a dob a betétet.
Ha nem jöhet a forró víz meg a disznópörzsölő, mint régen! :-(
csaby37 2009.12.23 17:27:40
@Sword: Így igaz!!
Belsőség 300 paci fillérekért 2009.11.10 08:27:28
  Régi a vas, de távolról sem ócska. Egy gonosz kis turbófeltöltőnek hála, az egyszeri Civic motorja körülbelül 300 lóerős, van is meglepetés, mikor zöldre vált a lámpa. Vélemények az azonos című írásunkról...
Házi flottám legékesebb büszkesége a zöld állólámpás Merci, amelyről utoljára hónapokkal ezelőtt írtam. Szégyellem magam, már be is írtam az intőt. Életem első (a mostani elmeállapotom szerint) tisztességes restaurálása volt ez az autó. Azaz nem volt, hanem még nagyon is…..
A kollégák azért valószínűleg átlátják, ki az, aki kíméli a technikát. Aki hisztigörcsöt kap, amikor valaki hidegen üvegeli a motort, vadállati erővel bassza be az ajtót - elnézést, erre nincs hangulatában egyenértékű szinonima. Szóval van, aki csak használja, mások a…..
csaby37 2009.04.06 22:09:11
Ezt igazán kár volt ... A jel 2009.03.27 07:33:00
Köszönet biker_kolee-nak! Forrás: carstyling.hu..
Itt a vasárnap, bütykölünk hát megint. Lassan rendszerré válik itt a TC-n a hétzáró rozsdába fejelés. Persze két hete történt mindaz, amit írok, elnézést, csak most jutottam el a billentyűzetig, de hát nem Forma-1-közvetítés ez, nincs itt szükség paliklászlói…..
Az evidenčná kontrolát a műszaki vizsgát végző létesítményeknél lehet megejteni, szerda reggel elmentem egy ilyenbe. Cetlit kaptam az irodában, a hátsó parkolóban vártam sorsomat. Nepperek, kamionok, kalapos nyugdíjasok az utánfutóikkal. Személyzet átlagéletkora 45, mindenki…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
Szombat hajnalban már aggódtam, hogy Dömsödi Gábort se fogjuk megúszni, ugyanakkor persze azért reménykedtem. Mindhiába: megjött az ő közleménye is. Akit érdekel az Autó 2 sztori, azoknak mindenképpen ajánlom, összeszedett dolgozat. 13 éve használja jogtalanul Surányi Péter az…..
Elölről a Cruze szinte teljesen olyan, mint a mi Ignisünk, de első pillantásra is feltűnik az eltérő, ám éppoly hangsúlyosan tálalt embléma. A Suzuki szögletes S betűje helyén itt a Holden krómozott, focizó oroszlánja díszeleg. A fekete légbeömlő a Cruze-on kiterjed a…..
Belsőség A Trabant visszatért 2008.11.08 08:41:00
 Mindig is mondtam, hogy a horgászat nagyon jó dolog. Én is szeretem, és most már talán Prokee is kedvet kap hozzá. Mert a horgászok jó emberek. A horgászni induló polgárőr pedig beviszi a legközelebbi őrsre a fejreállított autóról leszedett rendszámot. A rendőrök pedig…..
Már legalább három éve a garázsban pihen a napellenzőbe épített monitor és a tolatókamera. Azt hiszem, születésnapomra kaptam, majd másnap darabokra szedtem, mert a gagyi, műanyag monitoregység szóba se jöhetett napellenzőként, csak a belét használtam volna. Egy évig lehetett…..