Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-,. Sokkin .,-

12 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FreddyD igazi arca ő freddyD 2008.11.05 22:41:00
amint nézem freddyd videóit EZT találtam !!! hát menően nézel ki freddy..
Kis érdekes hülyeségre lelt Nandee a Call of Duty 2-ben: Ezeket a képeket a Cod 2 multijában csináltam. Szerintem akkor jönnek elő ezek a hibák, amikor az "Allow Donwloading" beállítás ki van kapcsolva, vagyis nincs engedélyezve, hogy a játék letöltsön egy szerverről új…..
mind a 2. videómat elérhetitek a jutubon ! a másodiknak nem tettem ki a címét XD se a vidit a blogra XD minda 2 vidit keressétek ki ! na de ime az ízelitő abbol amit csinálok MOST  ! ú..
Mivel az "amatőr mozgalmat" támogatni és becsülni kell (lásd Doom szinkron is), kirakok egy kis felhívást, amire megkért egy lelkes csapat. Bejegyzés végén még egy kis update.Az Ízi Gémörz egy fiatal játék fejlesztő csapat, akik milyen csodálatosan meglepő játék…..
-,. Sokkin .,- 2008.10.28 18:32:43
Az előző videó után csak arra tudok gondolni hogy mennyire csesztem el Jó jó akkor legyen NES és más pl: ATARI 5200 csak nem lehet SNES Az SNES a leghíresebb VISZONT azt lefoglalta kedves barátunk Visor . Oké ! akkor legyenek régi játékok ! Az SNES-től sokat várunk de egy VIRTUAL…..
Lehet hogy abbahagyom a szaros videók gyártását és rátérek arra :Pack-okat fogok létrehozni SAJÁT telepítővel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!íme az 1.pack ! szemét voltam és beixeltem hogy VISTÁN NE fusson xDvan hozzá emulátor is mégpedig a NesterJ !ha valami nem menne irjatok…..
Ebböl sosincs elég ? :)  na itt egy vidi ami nem bemutató hanem VIDI Am készitettem VOLNA videót az F1 RACE-ről de visor már kitette   ..
Új kiadás az elszúrt borítókról...  Különösen cikis, ha pont a nagybetűs szlogen van elrontva. (Lezámolás). Mindezt a Mercenaries 2 hátsó borítóján látható. Küldte: Sector                    A FIFA 08 hátlapja meg nem…..
-,. Sokkin .,- 2008.10.27 15:14:23
1. videó TÖRÖLVEMert tök rosszul vettem fel és elrontottam ISAddigis készitek az oldalnak egy DVD ( vagy CD ) borítót..
Gondolom teccett nektek a NOEST hétvége Mindjárt lesz még ilyen csak nem bizt. hogy NOEST leszSZÓVAL -)és hogy nelegyen kép nélküli bejegyzés kiteszek egy képet amit valamien NINTENDO-s oldalon találtam..
NES PLATFORM BAD GAMES THE INTRO 2008.10.25 16:17:00
Ember , ez nem lesz olyan mint az előző (ami szar) sokkal jobb leszIgyekszek olyan dolgokat beletenni AMIT más NES GAMER NEMPÉLDÁK KÖVETKEZNEK :1.  NEM SOK RÉSZLETET2. BEMUTATNI MENNYIRE FÁJT :)3. IDEGESKEDÉSEKET  Na akkor most következik az idő amikor letölthetitek a…..
VIDEÓ TÖRÖLVEnem kritika miatt hanem amiatt mert nagyonelbénáztam..
POÉN A NERD ÁLATAL BEMUTATOTT JÁTÉKOKBAN         ELM STHIGH ?????????????  VIDEÓ KÉSZ CSAK FEL KELL TÖLTENI..
Megindult a blog  készüljetek fel mert nehéz leszmert van olyan készítő aki mindent elcseszlegyőzöm gyötrelmeimszétfikázom játékaimnes platformos bad game-ekmost,most jönnek elétekitt van tehát : Nes Platform Bad Games..
VAN HOZZÁ KÉPFEAR GOLD EDITION ÉS SWAT 4 GOLD EDITION CSAK 3000 FTQUAKE 4 BEST OF CSAK 3000 FTNINCS HOZZÁ KÉPNINA EGY ÜGYNÖK NAPLÓJA 600 FTMORTYR 2 600 FTBOLING POINT : ROAD TO HELL 650 FT*RAINBOWSIX:LOCKDOWN 2550 FT*    KATT A TOVÁBBRA   1 KÉP ÍZELITŐNEK ..
"Videós karrierem" egyik legnagyobb pillanata volt, amikor a fix.tv "Level Up" műsorban szerepelhettem, mivel rossz játékokról volt szó. Sajnos a saját feltöltésem youtube törléssel együtt eltűnt, de Fekete Zsombor szerkesztő is feltöltötte. Megnézhetitek itt, ki…..
-,. Sokkin .,- 2008.10.04 14:20:45
Már többször belinkeltem az Osi nevű kommentelő képeit , de szerintem most már igazán megér egy saját bejegyzést is. Szüntelenül készíti a képeket, amelyek rendkívül látványosak és fantáziadúsak.Különösen tetszik, hogy egy saját kis világot épített fel a videós…..
-,. Sokkin .,- 2008.10.03 23:52:58
Azt már talán sokan látták, hogy újságosoknál már pc-s játékokat is kapni. Ezek többnyire ilyen totál no-name gyermekszoftverek, vagy ilyen demós borzalmak. De hogy már a "City Interactive" termékek is beszálltak a bódés-bizniszbe...! Nem semmi. Mindenesetre azt…..