Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veto

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy idézettel kezdjük, az olyan hatásos. Rovart egyáltalán nem eszik a magyar ember. De hogyha ezt az értékrendet, ami a keresztény Európa értékrendje, föllazítják, elavult, üldözendő, van helyette más: ilyen másság, olyan másság. Étkezésben is, az ember elveszíti az igazodási pontot. Mert még akik…..
veto 2018.03.12 15:19:51
@Flankerr: jelenleg kb 30-40 nap az átfutási idő a felvétel és az adásba kerülés között.
Az Extreme Digital és az idő nem barátok (és nemcsak azért, mert a cég olyanokat bír írni, hogy "Rendelésed átadtuk a Futárszolgálatnak, melyet 2000.01.01. szállít ki."), Tibor pedig egy hete nem tud mosni emiatt. Mi - minden visszafogottsága ellenére - a hónap egyik legkeményebb…..
A napokban értekeztem a házi burgonyatermesztésről, ami csuda jó dolog, ám mint minden terménynél, a krumplinál is megvan az az ősellenség, amelyik megkeseríti a gondos gazda életét. Jelen esetben a gonosz nem más, mint a beszédes nevű krumplibogár, elegánsabb nevén…..
Az elmúlt napokban riasztó híradások jelentek meg arról, hogy a földtörvény változása nyomán minden kiskertet be kell jelenteni, regisztrálni kell, emellé pedig hatezer forintos illetéket is le kell róni. A hír engem is felizgatott, hisz kertem nekem is van, kicsit hihetetlennek…..
Én meg is rendeltem az 50 darab ingyen Facebook-névjegykártyát. Az emailben érkezett számla szerint valóban nem csak a kártyák, de kiszállításuk is ingyenes. Kezdetnek timeline-os Facebook profiloldallal kell rendelkezni. A profiloldalunkon kattintsunk az About linkre, majd…..
autózz! Robogó a holttérben 2011.08.13 10:21:00
Nyilvánvalóan hibázott SUVos, amikor nekitolatott egy mögé letámasztott robogónak, de jogos a felvetése, hogy vajon okozott-e valóban kárt, vagy csak le akarták venni. Mindenesetre ez utóbbit erősítheti, hogy rendőri intézkedésre nem került sor, és posztolónk sem adott neki…..
ADrenalin iPhone: ha nincs, nincs 2011.03.19 11:58:00
„Nincs iPhone-od? Fú, de gáz!” - nagyjából ezt üzeni az Apple legújabb kampánya mindenkinek, aki még nem jött rá, hogy milyen telefont is kéne vennie. A némileg nagyképűnek tűnő kisfilmek szimplán felsorolják, miből marad ki az, aki neadjisten androidos telefont…..
A francia Pottgiesser tervezőinek munkája a PONS és a HUOT társaságok új, közös irodaházának belső kialakítása, amire az organikus, a futurikus és a különös jelzők egyaránt illenek. Az 1800-as években épült, ipari csarnokba az aktakukacok mellett eukaliptuszok is…..
Az android felhasználók híresen összetartó és együttműködő bagázs, ezért most hozzátok fordulok: az a nagy helyzet, hogy barátnőm rászánta magát egy android telefon beszerzésére, és most épp a válogatós fázisnál járunk. Egyelőre a Motorola Defy az, ami a lehető…..
Tényleg nem szeretnék úgy tenni, mintha ennek a hírnek lenne bármilyen mélysége, kontextusa, mintha érdemes lenne bármilyen következtetést levonnunk belőle, egyszerűen örülök neki, hogy gyorsuló világunkban megállunk néha egy pillanatra, és van időnk az igazán fontos dolgokkal…..
Sziasztok!   Tavaly áprilisban kezdtem az új munkahelyemen. Olyan kolléganővel kerültem egy szobába, akire rábízták a betanításomat is. Egy rendkívül durva, agresszív nőről van szó. Csak hogy egy példát említsek: nem volt mindegy neki, hogy melyik tollal írok, olyan…..
Nagy sikerű vizes állat pályázatunk első nyertese, Gombóc a sün hétfőn az Index szerkesztőségébe látogatott gazdái kíséretében. Andi, a webmesters süntulaj megkapta nyereményét, a Cukiság-pólót, Gombóc pedig felfedezőútra indult az újságírók között. Gombóc…..
Paramilitáris jó délutánt minden Homár-olvasónak, Aki nem olvasta volna a korábbi posztot: Gábor levelet írt nekünk, mert egy vérmes, civil fickó rendőrnek képzelve magát le akarta állítani a kocsiját a Velencei tó mellett, melléhajtott, ráhúzta a kormányt és komolyan…..
veto 2009.07.10 13:20:06
@mailhavergabor1: "Szeptember 1-jétől megbírságolhatják a rendőrök azt, akinek sáros vagy leolvashatatlanul koszos a rendszámtáblája... ...A kormányrendelet előírja azt is, hogy a jövőben nem­csak rendőrök állíthatják meg a közlekedőket, hanem „a jelzőőr vagy a polgárőr jelzőtárcsával vagy – feltartott, illetőleg vasúti átjárónál az úttesten állványra helyezett – piros fényű lámpával adott jelzésére meg kell állni"

úgy gondolom, hogy polgárőr nem hatósági személy. ha pedig nem az, akkor ő ne állítson meg engem. nincs alkalmassági vizsgálata. végzettsége. nincs egyenruhája. nincs hatósági jogköre. én biztos, hogy nem fogok megállni neki. az már persze eg másik kérdés, ami a fentiekből nem derül ki, hogy ha nem állok meg, az egyáltalán büntethető-e? mert ugye felveszek egy kukásmellényt, ráírom, hogy polgárőr, oszt tessék nekem megállni...
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
Klasszikus sztori eladott autóval, tilosban parkoló új tulajjal és jól megszívatott bácsival, igazi olajfestménytéma, amit Kathy megírt nekünk. A rémes az, hogy minket mondjuk direkt doppingolnak a szívózos lenyúlócégek, de nem mindenki ilyen. Az idős emberek például meglepően a…..
Aki szeretne friss tojást a reggelihez, de nem bízik a nagyüzemi nyomdázottban, esetleg semmi másban sem bízik és önellátó gazdálkodásra rendezkedne be, viszont nem hagyná ott a várost, mert hiányozna a biopiac, nos, rájuk gondolt az Omlet UK (beszédes név!), amikor piacra dobta a…..
Sosem értettem, hogy miért jut el valaki odáig, hogy segg részegen volánhoz üljön? Annál idiótább dolog ugyanis nincs, hiszen aki vezetett már autót, motort, lovaskocsit, vagy akár biciklit (pláne az, aki kerékpárral takarózik), az tudja, hogy a biztonságos közlekedéshez nem…..
Egy kicsontozott csirkemellet kisebb, kb. féltenyérnyi darabokra vágtam, egy elég nagy fej hagymát negyed karikákra, három gerezd fokhagymát apróra. A hagymát olajon megpirítottam, egymás mellé beletettem a húsdarabokat, amikor mindkét oldalán kifehéredett, rászórtam a…..
Belsőség Hét éve mennek 2008.11.13 19:34:00
Egy tesztautó fotózása kapcsán egyik nap a Karasna motorosboltban kötöttem ki. Amikor készen lettem az autóval, és visszamentem a bolthoz, arra lettem figyelmes, hogy a széles járdán kisebbfajta csődület lett egy telipakolt, agyonmatricázott motor és két három utasa körül. Én…..
Egy vizsla Prágában Čtvrtek 2008.09.26 11:38:00
Tegnap este, amikor hazaértem, most először mindent rendben találtam a lakásban. Öcsi sem szűkölt és nyüszített, mikor körülrajongott, és nem 15 percig ugrált körbe, hanem csak 5 percet, ahogy általában szokta. Észrevehetően kezd alkalmazkodni a környezethez. Este…..