Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szolid_mercis

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
Sokan és sokféleképpen próbálják magyarázni, hogy a második Orbán-kormány működésének első időszakát mi jellemezte. Ezen az oldalon én is tettem kísérletet az első lépések értelmezésére, foglalkoztam azzal a felvetéssel, amely a jogállam leépítésében vélte…..
Az "Áramot vezess, ne meccset!" bekiabálás mellett kétségkívül a bírók látásjavító eszközökkel való ellátására vonatkozó kívánság az egyik legrégibb darabja a szurkolói folklórnak. Ezt az ősrégi rigmust forgatta ki az angol Specsavers optikai lánc, amely a…..
anonim [szexfüggők] Olcsó bringa 2010.06.28 08:20:00
Nem vagyok szép. Na jó, kifejezetten csúnya se, de egyálatlán nem tetszem mindenkinek. Nem fordulnak utánam az utcán még a melósok sem. Csak néha. Nem baj. Tudom, hogy képes vagyok kéjt okozni és ez nekem elég. Miért ne érhetné megrendítő, orgazmikus mámorélmény azt, aki a…..
Minden bizonnyal emlékezetes nap lesz Kósa Lajos számára a június 3-i, csütörtöki nap. Szavak helyett beszéljen inkább az alábbi grafikon:   Nem tudtam azonosulni a forradalmi helyzettel és biztos ezért állok értetlenkedve Szijjártó Péter szavai előtt, amikor azt…..
Nagyot fordult a világ az elmúlt napokban, a külföldi és hazai elemzők egyre inkább gyanakodva nézegetik a Fidesz gazdasági terveit. Nem véletlen, az elmúlt napok eseményeiből ugyanis egy nagyon átgondolatlan gazdaságpolitika képe rajzolódik ki. Ha a Fidesz így folytatja, egy…..
szolid_mercis 2010.05.11 12:24:43
@Sir Kommentor:
"Tekintve, hogy az állam "kúrta el" az Euro bevezetést, és az állam "kúrta el" a gazdaságot, ami miatt 20%-ot esett a Forint, az állam miatt is ilyen nagy a munkanélküliség, az a minimum, hogy az állam segít jóvátenni, és nem hagyja bedőlni a devizahiteleseket. "

Így van, Megykó megígérte az Eurót, asszem 2007-re (is). Ha ezt megvalósították volna, most talán nem lenne gond a sok lakáshitelessel. Nyilván sok ember, köztük énis, elhitte, hogy pár éven belül euró lesz, miért ne vegyek fel eurohitelt.

De mennyivel más így, hogy mondanak konkrétumot (programot), ami aztán ha nem teljesül, akkor el lehet zavarni őket.
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
szolid_mercis 2010.04.22 10:00:57
A szavazzfasszal mozgalom F jelzésű forgatóstábja újraforgatta kampányvideónkat és ezzel végre a magyar filmművészet is belépett a 21. századba. A költségvetésről annyit, hogy szerencsére nagy volt a keret, így sikerült Lendvaival, Mesterházyval, és Morvaival is megállapodni…..
Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív…..
Van egy érdekes magyar népszokás (bár egyesek inkább ‘népszopatásnak’ nevezik), az a neve, hogy diszkórazzia. Az utóbbi években az ombudsman ajánlása és az országos rendőrfőkapitány körlevele nyomán a szokás gyakorlása alábbhagyott hazánkban, azonban az elmúlt hetekben Heves, Hajdú és Csongrád…..
Néhány éve olvastam Malota Lászlótól "A gyalázatosak szentélye" című, önéletrajzi ihletésű könyvét, ami a kispapok és az egyházi méltóságok titkos életére és képmutató erkölcsösségére húzza rá a vizes lepedőt. Többen rögtön…..
w Elefánt a Verseny utcában 2009.10.05 19:00:00
Re: Bezárják a Verseny utcai piacotÓ, a Verseny Utcai Piac! Már a neve is csodálatos, gyönyörű könyvcím lehetne, ha egyszer elkészülnének azok a kibaszott jó könyvek a modern magyar baloldalról. Népek olvasztótégelye volt. Cigányasszonyok, románok, bolgárok, arabok és…..
A kis csalás is csalás, főleg, ha naponta sokszor és sok fogyasztóval fizettetnek jogtalanul. Gabriella a Vörösmarty és az Aradi utca sarkán borult ki azon, hogy bár az órára az van írva, hogy a minimális bedobható össze 55 forint, a készülék a valóságban legalább 150 forintot…..
A Pont FM és a Rise Fm kis háborúja augusztus 27-én Rónai Egon és a szövetséges haderők, az NHH és a rendőrség gyors rohamával véget ért. A lakossági house-t játszó Rise FM-et visszazavarták a Balatonra, hogy játszanak David Guettát, meg Sterbinszkyt az őszi avarban bortúra…..
A sajtóban eddig nyilvánosságra került közlekedési reformtervek nyomán jósolok. Mit csinálnak most titokban a minisztériumi emberek? Azon munkálkodnak, hogy kijelöljék a bezárandó vasútvonalakat. Az egyeztetések a háttérben már valószínűleg zajlanak.A kormányszóvivő…..
Az emberek jogaiért rengeteg szervezet áll ki, az állatoknak meg ott van a PETA, ami nemsokára talán még a kutyasétáltatás és a nyúlsimogatás ellen is fellép. A zöldségek azonban még mindig elkeserítő helyzetben vannak, az ellenük elkövetett erőszakos cselekedetek megtorlatlanok…..
szolid_mercis 2009.08.15 22:39:00