Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a prof

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A görög köztévé és rádió bezárása kapcsán egészen érdekes összeállítást közölt az RTL Klub szerda esti Híradója. Miközben kifejtik, hogy nemcsak Görögországban érintik a megszorítások a közmédiát, hanem Nagy-Britanniában és Franciaországban is spórol a kormányzat…..
TComment Ezt nem hiszed el 2012.05.08 06:10:00
Tükörbe nézek öreg az ördögöt látom, tudod, hogy átlépek az összes határon. – mondta tizenkét évvel ezelőtt Ganxsta Zolee és lám: itt az ördög, a visszapillantóban. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
A Népszabadság mellett a HVG a másik olyan nagy mestere a magyar sajtópiacnak, ahol egy erős és saját múltjába szilárdan, bár egyre kényelmetlenebb arccal kapaszkodó szerkesztőség fekszik mindenféle érdemi váltás útjában (és a jövő bevételei szempontjából mindkét esetben…..
  Nem tudja lerakni az autót? Mert a kék, horpadt Kispolák a kedvenc helyén telel, tavaszol és nyaral? Azt hiszi, van megoldás? Vélemények az azonos című írásunkról...
DJ Assault az élet minden területét úgy tűnik a helyén kezeli. Ezért gondoltuk, hogy ha már 2003 után ismét hazánkba látogat, segítségét kérjük olyan olvasók problémáinak megoldásában, 'melyek az élet valamely területén elakadtak legyen szó családi, baráti vagy…..
  Nehezebb csúszós úton vezetni, mint szárazon, de azért nem lehetetlen. Kattintson néhány jó tanácsért! Vélemények azonos című írásunkról...
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...
Szeretem a focit. És a dobszerkókat. Mindenfélét. Kicsit, nagyot, sok tamost, sok cinest, kevés tamost, kevést cinest. Mindet. Nem tudok dobolni, ellenben megtalálam a legnagyobb dobszerkót EVÖR. A legnagyobb nem is tudom, hogy jó szó-e. Ez nem nagy, ez egyszerűen grandiózus, mellette…..
Belsőség Heti merítés 2009.03.08 13:10:00
Megdöbbentő szörnyeteg Nem tudom milyen kocsit kellett volna vennem ahhoz hogy ennyire nagy megdöbbenést váltson ki abból aki meglátja. Sok autóm volt már és általában különlegesek. Végtelenségig tuningolt Saab És a lényeg! :) Ez egy pénztárcát és energiát nem kímélő…..
a prof 2009.03.08 22:33:59
@Hrzrasn:

baszod, merítésben ott egy felhúzott saab. erre jöttök terry black vazelinezett seggével, merthogy kétliter négyhengerből nem lehet ennyit kihozni. impreza, evo ellenérvet lesöpörtök, mert túl új. delta integrale ellenérvet szintén, mert csak, és mert tartósság. meghogy saabnak nincs gyakorlata a turbóban, bezzeg a bmw-nek. bátorkodom leírni, hogy kettőt kísérleteztek, aztán abbahagyták, azokon is a turbólyuk akkora volt, hogy a teljesítménygörbe gyakorlatilag egy kibaszott lépcső volt.

források:
www.ultimatecarpage.com/car/2098/BMW-2002-Turbo.html

www.bmw2002.co.uk/History/turbo.html

www.diseno-art.com/encyclopedia/vehicles/road/cars/bmw_2002_turbo.html

azt mondjátok, azért nem gyártott a bmw utána soksok évig turbót, mert anélkül is kurva jó autókat fejlesztettek (most akkor van gyakorlatuk, vagy nincs, döntsétek már el)

saab turbós innovációkat (kisnyomású turbó, 16 v turbó stb) lesöpritek, mert nem terjedtek el.

nem számít az sem, hogy többen is igazolják, hogy lehet rendelni saab húzókészleteket, és az a saab ráadásul tényleg tud ennyit.

hát tudjátok mit? vitatkozzon veletek a tököm.
A gazdasági válság ellenére jó évet zárt a BMW M GmbH, hiszen 2008 novemberéig bezárólag 22 340 autót adott el, ami az egy évvel korábbi eredményhez képest (14 092) több, mint 58 százalékos NÖVEKEDÉS.Az új E90 M3-nak köszönhető a siker javarésze, hiszen viszik,…..
a prof 2009.01.05 20:57:48
@PistonHead:

szerintem meg igenis venné a nép. csak az autógyárak egy elbaszott zsákutcába rohannak épp versenyezve. a mazda már ébredezik, és szerintem a többiek is hamarosan rájönnek, hogy be kéne fejezni a biztonságosabbá tétel-súlynövekedés-motorerőnövelés-biztonságosabbá tétel örök körforgást.
a prof 2009.01.05 21:26:52
@Ciri:

zsákutca: egyre nehezebb, erősebb és nagyobb autókat gyártanak. de csak egy darabig. nyilván nem lesz a hárommal ezutáni punto/clio/yaris/fiesta stb öt méter, négy tonna és 340 lóerő.

azt meg, hogy a mazda mennyit ad el, speciel leszarom. ennyi erővel a thalia a legjobb autó? vagy a hindustan ambassador? arra utaltam, hogy végre súlycsökkentéssel és fogyasztáscsökkenéssel reklámozzák magukat, és az autóikat sem tornázzák fel észrevétlen eggyel nagyobb kategóriába.
Belsőség Nem tanulunk... 2008.12.16 16:34:00
Nem érdekel ki vagy, ki nem vagy. Nem érdekel, mivel foglalkozol te vagy a szüleid. Nem érdekel az sem, mi vezetett arra, hogy ezt az indavideóra kirakd.Nézz tükörbe, nézd meg a fejed...Hülyegyerek, jónapot. Elnézést a személyeskedésért, de itt már azért ledobtam az ékszíjat…..
Aszongya Zoli nevű olvasónk, hogyaszongya: "Szia, a Mercit vagy egy honapja kaptam le Julian-ban. Vagy 60-70 km-re San Diego- tol keletre. Reg el akartam kuldeni mint erdekesseg." A levél tárgya: a tank. Merthogy: Méghozzá ez a tank biztos a parancsnoki tank; ha nem…..
Kétüléses autót sokféle megfontolásból választhatunk. Például azért, mert meguntuk az uniformizált kocsikat, és valami formabontót, valami különlegeset, valami nagyon szépet szeretnénk. Vehetünk kétülésest azért is, hogy a vezetés mindig jó érzéssel töltsön el.…..
  Mi nem látható az alábbi képen? A képen az nem látható, hogy a Pozsony előtt, a szlovák autópályán lefotózott magyar kamionmentő rendszámát az élelmes sofőr zsanérral rögzítette a lökhárítóhoz. Olyan 70-80 körül a menetszél szépen felhajtja a táblát, és se…..
Belsőség Rejtély az Autobahnon 2008.09.26 14:18:00
Újabb saját készítésű kémfotót kaptunk egy Németországban dolgozó olvasónktól, aki Frankfurt mellett utazott az A3-as autópályán egy Golffal, amikor 200 körüli tempóval elhúzott mellette a képeken látható erősen elmaszkírozott próbakocsi. Az ilyenkor szokásos…..