Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jeges a maci

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drámai meccsen maradt le a divízió 1-ről a magyar juniorválogatott. Hiába szereztünk vezetést kétszer, a britek visszajöttek, 4-4-es egál után ők lőtték jobban a büntetőket. Elsőre csalódottak vagyunk, hiszen egyértelműnek tűnik, csapatunk reális helye egy osztállyal feljebb…..
Második legnagyobb arányú győzelmét aratta a debreceni junior-vb-n a magyar válogatott. Sejteni lehetett előre, hogy Kína nem lesz komoly ellenfél, így is lett. Az első gólt már a 2. perc elején megszereztük, aztán jött sorban a többi. A kínaiaknak lövésük sem nagyon volt,…..
A mai Mol Liga-fordulóban az SC Csíkszereda tévés meccsen fogadja a Miskolcot, újra összecsap az Újpest és a Ferencváros, a Dab.Docler matematikailag is bebiztosíthatja magának a final four-részvételt. Nem kis teljesítmény lenne ez novemberben. Magyar idő szerint délután…..
jeges a maci 2009.11.23 09:08:44
@poraszabolcs:
Ha így volt nem szép dolog az tény, de hidd el a ti játékosaitok sem mennek a szomszédba gyalázkodó szövegért, mutogatásért, volt szerencsém hallani nálunk. Csak tudod az a furcsa amikor a DAB nyert nálatok, akkor is előjöttek ezek a kötözködések.
A ti csapatotok persze csupa szentből áll! Akár tavalyról is lehetne sztorizgatni, de felesleges.
Fáj a vereség, főleg a két költségvetés ismeretében.
Hajrá Macik!
Egyetlen mérkőzést játszanak szombaton a Mol Ligában. A Dab.Docler kérésére előrehozott mérkőzés este fél hétkor kezdődik, a vendég a Miskolci Jegesmedvék JSE lesz. Van miért hajtaniuk a csapatoknak. A ma esti vendégek az elmúlt két szezonban rendszeresen borsot törtek…..
Az október 11-ei Mol Liga-mérkőzés két ügyet generált. Egyrészt Antal Zsombor végleges fegyelmivel büntetett szabálytalansága során súlyos sérülést okozott a miskolci Egri Gergelynek, másrészt a mérkőzés utáni nyilatkozatok is indulatokhoz vezettek. Mindkét ügyben fejlemény…..
A szurkolók hosszan ünnepelték a Miskolci Jegesmedvéket a pénteki Dab.Docler-verés után, videónkban egyrészt megnézhetik a gólokat, másrészt meghallgathatják, hogyan látta a meccset a háromgólos Hajós Roland, a győztes és a vesztes edzője, továbbá Galanisz Nikandrosz. A…..
A Mol Liga-játéknap első meccsét időrendben az SC Csíkszereda és a Ferencváros játszotta, a székelyek esélyt sem hagytak vendégüknek. Moldovánék 3-0-ra elhúztak, minden harmadot megnyertek, 6-2 lett a vége. Az Újpesti TE sem veszített felvonást a Vasas Bp. Stars otthonában,…..
jeges a maci 2009.10.11 21:33:53
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból: Ő Dávid!!
De a lényeg, hogy tényleg szuper volt!!
jeges a maci 2009.10.11 21:35:49
@gabute:
"Miskolc: Bővült a keret, fejlődnek a fiatalok, kemény edzéseket tartanak. Egyértelműen erősödtek"

Hát még ha többet tudnánk edzeni, heti 3-tól!
A 2009-10-es szezonban megváltozott arculati elemeket visel magán a nemzeti szelekció szerelése. A Magyarország felirat és a stílus marad, a mintázat változik, a hátsó félen a szám alá szponzorlogó is került. A Madonna Stúdió mezét a vb-n kívül minden fellépésén hordja Ted…..
A pénteki fordulóban ismét bebizonyosodott, hogy minden idők legkiegyenlítettebb bajnoksága lehet a mostani. Az eddigi egyetlen veretlen, a Mol Ligát két remek idegenbeli győzelemmel kezdő Fenestela 68 Brassó Csíkszeredában kapott ki a problémáktól zajos UTE-tól. A tavalyi magyar…..
A Dab.Docler és az SC Csíkszereda kiütötte ellenfelét, a Vasas Bp. Stars megküzdött a győzelemért. A 4. forduló után már alakulnak az erőviszonyok, ha elhamarkodottan kellene diagnosztizálni a helyzetet, azt mondhatnánk, négy felső és három alsó csapatra osztható…..
jeges a maci 2009.09.21 22:19:12
@kerusz: 3 jeges egy van egy héten...
jeges a maci 2009.09.21 23:45:02
@kerusz: délelőttönként semmi, meccsnapon átmozgatás, egyébként száraz.

még jó hogy van csarnokunk...
jeges a maci 2009.09.22 09:37:41
@kerusz: el is fogadnám, ha tavaly is ez lett volna a szitu, de érdekes módon tavaly volt de. edzés is és 4 esti...
Az újvárosiak újfent igazolták, noha a sorozat elején járunk, mégis megjegyezhető: a Mol Liga-győzelemre esélyes két csapat közül az egyik az övék – a másik meg az SC Csíkszereda. Egyik és másik is nyolcat ütött ellenfelének, kettő ellenében. A különbség annyi, hogy…..
Ma megkezdődik a magyar és a román szövetség által szervezett közös bajnokság, a Mol Liga második kiadása. A tavalyi tíz csapat helyett hét maradt, egy mindig szabadnapos. Az erőviszonyok kiegyenlítődni látszanak, jóval kevesebb előre lefutott mérkőzésre lehet számítani, mint…..
jeges a maci 2009.09.11 22:26:40
@freddi: diktatúra volt. semmi választási lehetőség, adott szóra nem emlékeztek a vezetők. megvonás... sporttal teljesen ellentétes felfogás, kész röhej
A 170 milliós költségvetési támogatásból 3 millió forint jutott a női tehetséggondozó programra. Első lépésként felállították a szakmai stábot és a csapatvezetést. A vezetőedző Gömöri Csaba, a Budai Bocsok alapítója és szakmai vezetője, sokszoros…..
A Sapa Fehérvár AV 19-ben kezdheti a szezont Vas János, tudtuk meg a Nemzeti Sport híréből. Az NHL-draftolt hokis az előző szezont a Brynasban töltötte, inkább kevesebb, mint több sikerrel harcolt a svéd Elitserienben. Az elmúlt hetekben többször részt vett a fehérváriak, illetve…..
A világ második legrangosabb juniorligájából kapott ajánlatot a magyar válogatott kiváló formában játszó 20 éves csatára. Hosszú gondolkodás után úgy döntött, nem marad az EBEL-ben, belevág élete legnagyobb kalandjába. Korábban még egy Magyarországról indult hokis sem…..
jeges a maci 2009.08.27 19:03:00
Problémák vannak a Megyeri úti csarnok jégkészítő berendezésével, ezért csütörtök délután még nem lehet tudni, megrendezik-e az olvasóink által nagy lelkesedéssel várt felkészülési mérkőzést. Részletek alant, sok-sok Mol Liga-környéki hírrel egyetemben. Az elmúlt…..
Magyarország az IIHF kongresszusán elnyerte a divízió 2-es u20-as világbajnokság rendezési jogát. Ez azért jó, mert a hazai publikum is láthatja a közvetlen utánpótlást, ne kiabáljuk el, de a keretbe minden bizonnyal meghívják majd a minszki U18-as vb hőseit is. Azt már tudjuk,…..
jeges a maci 2009.05.12 21:07:49
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
jeges a maci 2009.05.03 13:33:32
A divízió 1-es ifjúsági jégkorong-világbajnokság öt mérkőzéséből négy összefoglalóját már múlt héten megmutattuk kedves olvasóinknak, azóta legyűrtük a technikai nehézségeket, és elkészült a legdrámaibb, mindent eldöntő csata videója is. Tekintsék meg bő tíz…..
Hihetetlenül hangzik, de nagyon jó mérkőzést játszottunk a lengyelekkel, mondta Ancsin László szövetségi edző a divízió 1-es ifjúsági világbajnokságon 9-0-ra elvesztett csata másnapján. Az eredmény szerinte nem tükrözi a látottakat. Értékelés következik.…..
jeges a maci 2009.04.10 18:44:09
Öt másodperc hiányzott, hogy a divízió 2-ből feljutott magyar válogatott legyőzze az A csoportból kiesett Fehéroroszországot. 4-3-ra vezettünk Hári János utolsó perc elején ütött góljával, a házigazdák előbb szimpla, majd dupla előnybe kerültek, a kapust is lehozták,…..
jeges a maci 2009.04.06 22:22:39
Szűkítették az A csoportos világbajnokságra készülő magyar válogatott keretét. Az Imre Lajos csapatvezető által blogunknak átküldött lista szerint harmic játékost hívtak meg a hétfőn kezdődő táborba. Rajtuk kívül három tartalékkal is számolnak. Az előző, bővebb…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
jeges a maci 2009.03.25 08:07:03
Az FTC 5-1-re legyőzte az Alba Volán EBEL-esekkel erősített farmcsapatát – a fehérvári gólt Nagy Gergő szerezte –, tehát az OB I. ötödik helyéről a vasárnapi Ferencváros–Miskolc dönt. A Jegesmedvéknek – akik 11-3-ra verték a Héraklész-válogatottat…..
jeges a maci 2009.03.21 20:30:54
@zsolt007: leírhattad volna kicsit értelmesebben is...
2-0-ra vezet az OB I. bronzmeccsén a Dab.Docler. A dunaújvárosiak a káposztásmegyeri siker után hazai jégen is szoros csatát vívtak ellenfelükkel. Holéczyék 2-1-nél vezettek, emberhátrányos gólt is ütöttek, az utolsó harmadra egállal mentek ki a felek, de Magosi Bálint…..
jeges a maci 2009.03.17 06:47:11