Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuruc_Lord

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem váltja meg a világot a DN8, egyszerű kis shooter, csak annyi csavart hoz a műfajba, hogy az űrhajó fejlesztéseit ezúttal ne a játékos dönti el, hanem a játék. Vagyis űrhajónk pályáról pályára mutálódik, de az evolúció az ellenfeleknél is bejátszik: egyre fejlettebb,…..
Igen kellemes műfaji katyvasz az Elephant Quest, ami alapvetően egy ugrándozós platformjáték, de néhány kaland- és szerepjátékelem nagyon feldobja. Hősünk egy elefánt, akinek egy szenyó mamut ellopja a kalapját, ami elefántéknál vérben oldódó sértés. Elefántunk útra kel…..
 ..
Kuruc_Lord 2011.04.12 22:20:16
Újabb utánzó 2011.03.06 22:24:00
Na srácok, ismét itt van egy örökvesztes wannabe kis senki, aki a profilnevemmel próbál visszaélni Youtube-on. Kemény 30 másodperc alatt rá lehet jönni, hogy a nevemben szereplő kicsi L betűt nagy I betűvel helyettesítve volt képes regisztrálni. Most gondolom vidáman dörzsölgeti…..
Teljesen lenyűgözött a Clarence's Big Chance című platformjáték, pedig főhőse, a harmincas létére még szüleivel élő Clarence a létező legrondább karakterek egyike. A játékmenet viszont jó: bár a készítők nem is próbálják tagadni, hogy Mario is hatással volt rájuk, adtak…..
 ..
Kuruc_Lord 2011.02.05 08:17:58
@Mosch Oly: Tanúsíthatom,hogy tényleg nem rossz ott a HÉV megállóban,sőt!Egész finom :).
uff.
Nemrég közöltünk egy pofás inforgrafikát arról, hogy miként teltek a Halo Reach első három hónapjának multiplayer partijai. A játékosok 33 milliárd killt hoztak össze, de erre most erősen rávert a Call of Duty: Black Ops friss multis statisztikája (ami persze nem meglepő, hiszen…..
Ötperces darab következik: a Man In Gap pofonegyszerű és rövidke játék. Egyetlen cél a túlélés az újra és újra összezáródó pályán, ahol két kis rés marad számunkra - ezeket kell megtalálni a rendelkezésre álló 3 másodperc alatt, máskülönben fősőhünk elveszíti egy…..
A Gravitee és a folytatása jó kis ügyességi játék volt korrekt fizikával, de örülök, hogy a készítők ezután nem egy harmadik részt csináltak, hanem a Gravitee Warst. Ez ugyanis a jó öreg Worms játékmenetét hozza be a már ismert kulisszák közé: a bolygókon űrhajóscsapatok…..
Kuruc_Lord 2010.11.12 17:34:21
Jópofa kis játék de körökre osztott harcban sokkal jobb EZ a játék( www.newgrounds.com/portal/view/551694 ).Nem is értem,hogy kerülte ez eddig el a blogot,KIRÁLY egy játék.
uff.
Kuruc_Lord 2010.11.13 14:15:47
@TH: Igen de valamiért még mindig nincs kint ;).Pedig még a "javasolj játékot" e-mail címre is elküldtem.Ennél az izénél az hatványozottan jobb játék(szerintem),szóval nem is értem.Talán valmi jobb alkalomra tartogatják?Ki tudja.
uff.
Kuruc_Lord 2010.11.13 20:28:14
@TH: Valóban nem ízlésfüggetlen játék :) például a puzzle vagy a kaland játékok szerelmesei nem fogják túl érdekesnek találni,de azért saját műfajában meglehetősen jó.Nem beszélve a nagyon hangulatos grafikáról és zenékről(bár ez utóbbin a következő részre azért lehetne egy kicsit fejleszteni).De ha valaki nem szereti a körökre osztott harcot vagy a sok vért annak valóban nem ez az ideális játék(de én akkor is imádom <3).Peace
uff.
Furcsa egy játék az After Years In Dark Tunnels, biztosan nem fog mindenkinek tetszeni – ez ugyanis olyan platformjáték, amiben leginkább a felfedezés kapja a hangsúlyt. Nincsenek ellenfelek, nincs ölés, csak egy irdatlan nagy pálya, amin tárgyakat lehet találni. Tárgyakat és…..
Kuruc_Lord 2010.11.05 21:08:11
Meh. Ha már úgysem frissül a blog akkor feleslegesen küldtem be ezt a jó kis játékot :(.Na mindegy akkor kirakom ide a kommentekhez: www.newgrounds.com/portal/view/551694
A legjobb körökre osztott játék amit valaha flash-ben programoztak(legalábbis szerintem,de azért mindenképp egy kiválló darab).Nem túl rövid,nem túl hosszú és végig izgalmas,hát kell ennél több :)?
uff.
Kuruc_Lord 2010.11.07 18:30:44
@vizualimpakt: Örülök hogy tetszik :DÉn is nagyon jól el voltam vele.Remélem másoknak is tetszett,ha van kedvetek lécci jelezzetek vissza itt a kommentekben.
uff.
Kuruc_Lord 2010.11.07 23:58:48
@Periati: Örülök hogy segíthettem :D.
uff.
 ..
Kuruc_Lord 2010.11.03 22:18:29
Eleged van abból, hogy újabban már októberben elkezdődik a karácsonyi szezon? Akkor ez a te játékod. Hihetetlen mennyiségű télapót, manót, ajándékot és egyéb, az ünnephez "nélkülözhetetlen" vacakot lehet leirtani kellemesen vicces formában a Garden Gnome Carnage…..
(Akinek nincs türelme a hosszú wall-of-textekhez, ugorjon rögtön a poszt végére, ott a lényeg.) Szóval az úgy volt, hogy 2009. szeptember 17-én négyesben lementünk a III. kerületi Galagonya borpincébe (ahova Hancut és engem szép főiskolás emlékek kötnek, és ahol a ház…..
Voltak nekem is fura lakótársaim anno albérletben, meg csúnya véget ért bulik, de ezt a videót elnézve még mindig jobban jártam, mint az egyszeri protoss arc, akit zerg szobatársakkal vert meg a sors.  See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor...
A Psychonauts a legjobb platformjáték, amivel dolgom volt, nyakon öntve egy nagy adag Tim Schaferes idiotizmussal. Zseniális az első percétől az utolsóig, aki nem ismerné, gyorsan szerezze be Steamen. A játékban a főhős pszichés képességekkel megáldott kiscsávó más emberek…..
Kuruc_Lord 2010.09.19 21:51:25
@Felsmukk: Azért annyira nem volt olyan rossz a a befejezés(én még máig reménykedem egy második részben ).
uff.
Jegyezzük meg Jay Pavlina nevét és foglaljuk imáinkba, a csávó ugyanis egy zseni. Ő csinálta a Super Mario Bros. Crossovert, és fogalmam sincs, hogyan maradhatott ki eddig a blogból. A játék a legendás Mario-játék pályáit vonultatja fel, de mint a címe is mutatja, más…..
Ilyen lehet, amikor a sushifüggő-mariorajongó programozó játékot készít. A Wasabiban adva van egy sziget, rajta egy étterem, valamint egy mindenes. Az ő feladata a halat kifogni, a növényeket öntözni, majd ezeket az étterembe szállítani, hogy a vendégeket ki tudják…..
A Nitrome-játékokkal kicsit elfogult vagyok, nekem nagyon bejönnek, de a Tiny Castle még közöttük is egy jól sikerült darab. Úgy indul, mint egy egyszerű platformjáték: a játék nevét adó apró kastélyban mászkálunk egy lovaggal, ugrálunk, szörnyeket vágunk le... aztán egyszer…..
Nyílt nap! 2010.07.05 16:01:00
Köszöntöm minden nézőmet!Nagy hírekkel szolgálhatok mindenkinek, aki élőben szeretne látni, illetőleg meginterjúvolni - ebben a hónapban (még nem tisztázott, hanyadikán vagy melyik napon) ellátogatok Budapestre, ahol is a rajongóimra kívánok áldozni egy…..
Nehéz az istenek sorsa, ezt bizonyítja be nekünk a Doodle God. A játék elején adva vagyon a négy őselem (tűz, víz, levegő és föld), és ebből kell egy komplett világot teremtenünk, annak minden részletével együtt. Ezt az elemek kombinálásával tudjuk elérni, mindig egy sajátos…..