Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rotgarazda

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Szemérmetlen dolgot néztem az interneten” hallom egyre gyakrabban gyóntatóként a zavarodott, és szégyenlős szavakat. Fiatalok, mondhatnánk, természetes érdeklődés, csak egy kicsit célt tévesztett. Csakhogy a történet sajnos a legtöbbször nem olyan egyszerű, hogy néhány bátorító mondattal és egy…..
rotgarazda 2012.04.13 10:54:48
@photon87: Kosz a bejegyzest, jo volt olvasni. Az utolso pont, miszerint engedekenynek kell lenni magunkkal szemben, szerintem is nagyon fontos. En mindig maximalista voltam minden szempontbol. Es nem igazan voltam engedekeny, kedves, elnezo, megbocsato magammal szemben. Hajlamosabb voltam a rosszra tekinteni, a tokeletlensegekre koncentralni, mindig az volt elottem, hogy "lehetnek ennel sokkal jobb is". Nem csak az erkolcsi dolgokban, hanem ugy altalaban az eletben, pl a szakmamban is. Most kezdem elfogadni magamat, hogy olyan vagyok, amilyen, es innen lehet epitkezni...
rotgarazda 2012.04.13 11:04:13
@eichikarl: Tetszik az "evszazados tanult tehetetlenseg" kifejezes!!! Nagyon jo! Plusz nalunk a pszichologusok sem eleg kepzettek. En kb 5-6 eve, tehat 23-24 eves koromban elmentem egy pszichologushoz, de o nem tudott az SLAA-rol, a pornofuggesrol is alig, csak vitte el a kemeny 10000 forintokat talalkozonkent. Nehany alkalom utan otthagytam. Itt Hollandiaban az elso pszichologus, akihez elmentem, kapasbol elkuldott egy nagyon jol kepzett szakemberek altal mukodtetett fuggosegi klinikara, ott rogton ajanlottak az SLAA-t, stb stb. Majd ha egyszer hazakoltozok, akkor megprobalok majd valamit tenni az ilyen jellegu felvilagositasert, bar nem tudom pontosan, hogy mit lehet.