Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabeszkó

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
Nyilvánvalóan az a magyarázata a Trixi78 levelében foglaltaknak, hogy strandra az emberek nem visznek magukkal karórát, ezért nem tudják, mennyi az idő. Aztán egyszerre csak észbe kapnak és felelősségteljes emberekként hanyatt-homlok rohannak haza megetetni a jószágokat. A tegnapi…..
Szeretnél kilométer alapon fizetni az autópályáért? Elsőre ésszerűnek tűnik, de hidd el: rohadt drága lenne. Vélemények az azonos című írásunkról...
gabeszkó 2010.06.09 10:01:13
@binrashid:
(servus, majd két-három év múlva nem "kapjuk" vissza a görög kölcsönt, akkor lesz fasza kis államadósság itt is...)
láttad az új paulaner reklámot?
autózz! Hóból is megárt a sok 2010.02.02 15:06:00
Tudom, tudom, szar szóvicc, de ahogy nézem, nem is én alkalmaztam először a blog.hu történetében. A hétvégén jó sok hó esett az országban mindenfelé, TG az e témával kapcsolatos küzdelmeit és tapasztalatait osztja most meg veletek. Már régóta olvasgatom blogjukat, ha időm…..
Február 7-én indul hosszú (?), rögös útjára Hajdú Péter és új műsora a Frizbi, ami egy közéleti beszélgetős talkshow lesz, mélyebb, komolyabb témákkal (már amennyire a műsor keretei ezt ugye engedik), mint az eddigi inkarnációi (az ATV adásán és a Story4 TV-n is volt…..
Tardai történetek Harminchét 2009.03.24 08:00:00
A Mihály - szül. Misike - maga a két lábon járó antibébi-lexikon. Lehet, hogy genetikus, mert anno a tanácselnök a pirospozsgás, csípős nyelvű édesanyját kívánta, de a terhességet a göndör szőrös háta közepére se', így aztán a Misike maga a nem kívánt terhesség. Aztán…..
Tardai történetek Harmincnégy 2009.03.19 14:00:00
Cicukára rájár a rúd. Régen is így volt, csak akkor benne járt, nem is kevés. Valszeg' nagyon ő sem hitte, hogy Zsorzs lesz neki az utolsó, mondjuk úgy, az életformának esküdött örök hűséget Comói-tavastól, merdzsóstól, filippínó személyzetestől, de hogy a pap által…..
Tardai történetek Huszonkilenc 2009.03.12 07:00:00
A közértes Varga kirúgta a Magdit, mert a picsa bejelentette neki, hogy nincs több töcskölés a Ducatóban. De várjál, beszarsz miért, mert összejött a Misikével. És szerelmes. A gyíkarcú, tikkes Pokk Mihályba. Eleve így hívja, Mihály, mer' a Misike olyan degardáló. És…..
A rendőrök karjelzéseinek jelentésével valószínűleg többen tisztában vagyunk, mint a sötétben fényjelzéssel történő irányítással. László jól megkapta a rendőröktől, hogy ő bizony rosszul tudja. Kérdés pontosan hogyan is hadonászott a közeg és mindebből mit lehetett…..